• MalinF

    BT-träff Stockholm

    Hej alla!
    Sambon friade lite oväntat och nu ska vi gifta oss i februari. Det känns som om jag håller på att trötta ut alla mina tjejkompisar eftersom jag (nästan) bara har bröllop och bröllopsfixande i huvudet. Är det några blivande Stockholmsbrudar som har lust att t ex ta en fika och prata bröllop framöver?

  • Svar på tråden BT-träff Stockholm
  • Emilia

    lillsmurf - Chokladprovning nr. 2 eller 3 gillade jag! :) Kanske vore nått!

    //Emilia

  • lillsmurf

    Emilia - Gillar 2 och 3 jag också! Får se om vi kanske e några stycken som skulle vara intresserade?

    Skrutthumlan - tack för tipset om bridesave, har varit inne där förrut (såg jag när jag gick in) men har väl lyckats förtränga det eller nåt! Hittade massa fina tärnklänningar!

  • Skrutthumlan

    åhhhh...allt lät jätte gott och jätte kul!

    Det vore kanske nåt...=-)

    /Kram

  • Rydén

    Jag är helt med på en fika i december.

    Kan ta en fika nästan när som helst..
    Så jag säger som lillsmurf.. Om någon vill ses så är det bara att säga till.

  • Emlu

    Hej tjejer!
    Vi måste verkligen se till och träffas snart igen, jag är oxå med på en fika när som helst. Choklad o skumpa låter som en bra idé.
    Popcorn- ja det stämmer att jag är från Växjö men jag har inte varit tillsammans med ngn från Uruguay men det är möjligt att jag känner till honom ändå. Växjö är ju en liten stad.

    Så när ses vi nästa gång? Om två veckor kankse?

    trevlig helg på er

    kram :)

  • lillsmurf

    Vi kan väl försöka bestämma ett datum i början på december, för en "stor" träff, fram till dess kan vi väl bara slänga in lite datum när man kan fika osv... Jag går gärna och tar en fika eller nåt annat i början på nästa vecka om det är någon som känner för det, 15, 16 el 17 november vid 5-6 tiden. Någon?

  • Skrutthumlan

    Jag hänger på och fikar...jag är nog rätt fexibel när det gäller tider och så...

    Ett ställe som jag gillar..låter inte så mysigt kanske...men det är coffeehouse by george uppe i debenhamns huset..finns nog fler sånna fik om jag tänker efter...
    Men där har dom supergoda nybakta scones med philadelfia ost och marmelad...Yummieeee

  • lillsmurf

    coffeehouse by george debenhamns eller hamngatan är mysigt, John Chris på drottninggatan eller vid norra bantorget är oxå mysigt! Men det finns ju massor, vi får enas om något ställe, dag och tid! Tisdag 17.30? Låter det bra?

  • Popcorn

    Jag hänger också gärna på om det blir dags för fika!

    Emlu: En av min fästmans bröder har varit tillsamman med en tjej som heter som du och när min fästman grävde fram ett gammalt kort på henne så var hon i alla fall hyfsat lik dig! Det var därför som vi blev lite nyfikna på om det var du . Jag ville dock inte skriva ut namnen här för de är väldigt ovanliga - faktum är att det bara finns en person i Sverige som heter som min min fästman (i alla fall förnamnet).

    Skrutthumlan: SNYGG hemsida - och snygga smycken förstås! I kväll börjar min silverkurs och jag är myyyycket förväntansfull. Tyvärr har jag ingen aning om hur svårt det är så det kanske slutar med att mina vackra idéer blir till en enda stor silverplump... vem vet .

Svar på tråden BT-träff Stockholm