• MalinF

    BT-träff Stockholm

    Hej alla!
    Sambon friade lite oväntat och nu ska vi gifta oss i februari. Det känns som om jag håller på att trötta ut alla mina tjejkompisar eftersom jag (nästan) bara har bröllop och bröllopsfixande i huvudet. Är det några blivande Stockholmsbrudar som har lust att t ex ta en fika och prata bröllop framöver?

  • Svar på tråden BT-träff Stockholm
  • lillsmurf

    Jag har en röd kappa, svart mössa, svart handväska, svarta stövlar, beige halsduk!

  • Popcorn

    Jag kan troligen inte komma innan det är dags för er att bryta upp, men om några av er skulle bli kvar till sent eller går någon annanstans efteråt så skulle ni väldigt gärna få slå mig en signal.

    Jag vill helst inte lägga ut mitt mobilnummer här men om någon av er som ska dit kan ge mig sitt mobilnummer så skulle jag kunna höra av mig lite senare. Mig kan ni nå på Popcorn2005juli@hotmail.com

    Skrutthumlan: Att gå en silversmideskurs kan varmt rekommenderas! Det blev kanske inga fantastiskt komplicerade mästerverk så här första gången, men skoj var det i alla fall . Jag lyckades dock få ihop till nästan (!!!) två ringar (en är inte helt klar) och ett halvfärdigt hänge. Det är dock lite frusterande att det inte riktigt går att pyssla med det hemma - det krävs lite för mycket verktyg, gasolbrännare och syra för det...

  • Rydén

    Alla nya är hur välkomna som helst

    Ser fram emot i morgon. Det ska bli kul att se er igen.

    Lillsmurf: Jag ser fram emot att få kika på det du har inhandlat.

    Min sambo fyller år idag så ikväll har jag varit ute och ätit middag med min blivande, min blivandes syster med sambo och min blivandes pappa. (Ha! Försök skriv en mening med ordet "blivande" flera gånger än mig om ni kan)
    Vi var på en trevlig italiensk restaurang. MUMS!!!

    Ja, detta blev väl ett rätt så vimsigt inlägg.
    Sov så gott

  • Emlu

    Hej alla Stockholms BT:are!
    Tyvärr kan jag inte joina ikväll, måste jobba över för jag har deadline på fredag. Känns lite trist...
    Men hoppar på nästa gång då det förhoppningsvis är lugnare på jobbet.
    Ha det så trevligt ikväll.
    //
    Emma

  • Fröken W

    Hej på er
    Jag har varit lite osylig här sen vi sågs i förra veckan. Har nämligen haft semester tors-mån och inte varit i närheten av en dator.

    Tack för senast förresten!! Det var hur trevligt som helst!! Såg att ni redan bokat in en ny fika - idag. Jag ska dessvärre till tandläkaren och är nog inte så sugen på fika sen, men jag mailar nån av er under dagen och får mob.nr, så kanske jag ringer sen och kollar vart ni är och om ni fortfarande är kvar.

    Hade ni bestämt nåt datum för decemberfikat? Jag tycker det låter jättebra att vara hemma hos någon.

  • lillsmurf

    Jag kan bara 5 dagar i december, det är den 13, 14, 19, 20 samt 21 december (på eftermiddagen/kvällen), men funkar det inte för er andra någon av de datumen så får jag följa med någon annan gång istället!

    Kan tänka mig att det är fler som har väldigt mycket i december!

  • Rydén

    Är inte riktigt säker på vilka dagar i december jag kan.
    Man har ju en hel del att ordna med

    Vi får försöka hitta ett datum då dom flesta kan.

Svar på tråden BT-träff Stockholm