• Äldre 1 Aug 21:56
    113405 visningar
    467 svar
    467
    113405

    Umeåbrud 2015

    Här tänkte jag starta en allmän tråd för oss som gifter sig i eller omkring Umeå. Kanske hemmahörande i Umeå men gifter sig någon annan stans.

    Vårt bröllop blir i maj 2015 och redan nu är planeringen i full gång. Vad har ni för drömmar och tankar kring ert bröllop?

  • Svar på tråden Umeåbrud 2015
  • Plätti­s
    Äldre 1 Oct 16:49
    #51
    Ninjara skrev 2014-10-01 16:36:12 följande:
    Funderar på att ha min frisyr inspirerad av denna, i övrigt klurar jag på att ha en guldig make up något åt detta hållet:
    Men gösses vad man kan fundera och klura innan man bestämmer sig...
    Åh Vikings Hjärta 

    Hade det bara funnits ett alternativ hade det varit lättare, men nu finns det ju tusen olika. Och när man inte vet vad som passar blir det ännu svårare Tungan ute 
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plätti­s
    Äldre 1 Oct 16:54
    #52
    Ninjara skrev 2014-10-01 16:17:59 följande:
    Ibland kan det vara bra att ta en andningspaus, det ska ju vara en dag av glädje och lycka och känner man att man behöver vila en stund så får man släppa det ett tag. Det är så lätt att bli alldeles till sig i all planering och fixning.

    Så mitt råd är att vila en period, gör sådant du mår bra av och ta sedan upp det igen ett steg i taget. Hoppas att det går bra för dig.
    Det är egentligen inte bröllopet som stressar, men det är det enda jag kan lämna ifrån mig. Jobbet är det ingen annan som kliver in och tar över om jag säger att det blir för mycket. Och mitt privatliv får jag också ta hand om själv (med stöd av min sambo). Bröllopet däremot är lika mycket hans som mitt, så då får han vara chef ett tag. Han är storebror i sin familj, och jag är storasyster, så ingen av oss är rädd för att säga åt andra hur det ska vara  
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Äldre 1 Oct 18:37
    #53

    Fint hår Ninjara! - Och bra serie! Jag har inte långt håt nog. Och vill hellre ha frisyr än utsläppt då jag har hopplöst rakt hår. Det skulle inte hålla en hel dag. 

    Jag har funderat lite i dessa banor

    Klassiskt. Som så mycket annat verkar bli när det gäller mig och bröllopsplaner. Glad

  • Äldre 2 Oct 13:28
    #54

    Ja jag gillar verkligen serien, skojade med kärleken att han skulle köra på samma frisyr som Ragnar. Skägget skulle han nog kunna fixa men den långa flätan får han problem med.



    Alla dessa val...när man har suttit och planerat så har man ju suttit med monopolpengar och sett både det ena och andra men nu när man ska göra slag i planerna och hålla sig till en budget så får man som sortera bort en hel del. Bara underkläderna är ju en hel historia för sig. Man vill ju inte köpa något heller som man sedan inte kan ha för att man köpt den för tidigt.

  • Plätti­s
    Äldre 2 Oct 14:19
    #55

    Skicka honom på Rapunzel och gör en förlängning  


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Äldre 3 Oct 15:10
    #56

    Är det någon av er som har funderat på om ni vill ha en Cake Topper?

    Jag ska absolut skicka honom till Rapunzel. Senast idag har han kommit på idén att han ska spara hår och skägg så han ser ut som en sjöbuse. Passar iofs bra då ha är skeppare på fritiden. Tror att jag får skicka han till Wixners...funderar på att ge honom det i julklapp. Så han får gå till en riktig barberare och att någon annan än jag som klipper honom. Inte så jättesvårt då han har rakade sidor, ungefär som Ragnar fast utan den långa flätan. Men tror att det ändå kommer att se mer välvårdat ut om han går till en riktig frisör.

  • Plätti­s
    Äldre 3 Oct 16:24
    #57

    Jag vill definitivt ha en cake topper! Det har dock min sambo fått i uppgift att fixa i våras, långt innan han fick överta hela planeringen. Så jag hoppas på något sjukt nördigt som är typiskt oss. Eventuellt något med Star Wars Cool 

    Det låter som en fantastisk frisyrstrategi! Och det låter lite som att våra karlar kan jobba på samma ställe. Sambon kom hem en dag och sa att alla hans chefer hade skägg, och så länge han behöll sitt skulle han få behålla jobbet. 

    Frisörtid som present blir nog jättebra! Då har man en bra grund att bygga vidare på som hobbyfrisör också


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Äldre 3 Oct 17:33
    #58
  • Äldre 5 Oct 19:51
    #59

    Ja gösses! Vilken grej, kul för den som går längst bak och ska hålla i släpet. Kan inte se så mycket.

  • Äldre 5 Oct 20:38
    #60

    Vilken härlig tråd ni startat!
    Behöver tips och och inspiration även här i Vännäs. Gällande fotografering kan jag även tipsa om vår fotoklubb Flabb här i Vännäs. Många hobbyfotografer, många duktiga!

    Jag och min sambo var själv fotografer för en månad sedan på en bekants bröllop. Vi var mingelfotografer och fanns med från kyrkan, till efterfesten drog igång. Fotade detaljer, ansikten osv. Så ett tips är att kolla med någon hobbby fotograf som vågar smyga runt och få med allt de där som händer, som man vill minnas =)

Svar på tråden Umeåbrud 2015