• Äldre 1 Aug 21:56
    114206 visningar
    467 svar
    467
    114206

    Umeåbrud 2015

    Här tänkte jag starta en allmän tråd för oss som gifter sig i eller omkring Umeå. Kanske hemmahörande i Umeå men gifter sig någon annan stans.

    Vårt bröllop blir i maj 2015 och redan nu är planeringen i full gång. Vad har ni för drömmar och tankar kring ert bröllop?

  • Svar på tråden Umeåbrud 2015
  • Plätti­s
    Äldre 7 Oct 21:27
    #71

    Ja, precis Eftersom vi funderar på att ha tema Umeå/Västerbotten (hemma, kort och gott) så blir lokalproducerad mat kronan på verket. Och om det inte blir på Socialize har pappa lovat att odla potatis och så köper vi älg av någon släkting som jagar.

    Vi började med att bestämma hur, och kom fram till att vi ville ha liten vigsel med de närmaste. Resten har vi försökt komma överens om allt eftersom. Som jag skrivit tidigare är vi helt värdelösa på att ta beslut, så vi skjuter upp det så långt som möjligt


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Äldre 8 Oct 09:35
    #72

    Jag funderar på att starta en utmaning, om ni vill? Det jag tänkte mig är att vi försöker välja en må bra sak som vi försöker hålla till nyår.

    T.ex. jag som jobbar med händerna och tvättar dom säkert 4000 gånger per dag (lite överdrivet men ofta är det) skulle verkligen behöva bli bättre på att smörja in dem med både kräm och olja. Jag är verkligen skitdålig på det och resultatet blir ju att mina händer och naglar ser ut därefter. Inte så roligt då man vill vara mjuk och fin om händerna.

    Kanske ni andra har en annan sak som ni känner att ni skulle vilja sköta om mer?

  • Äldre 8 Oct 18:22
    #73

    det första vi planerade var att boka kyrka...vi valde datum efter att då kyrkan var ledig =)

    Jag är på på utmaningen!
    Jag måste börja träna, då jag jobbar inom vården måste jag ha kroppen igång med tanke på alla lyft och sånt...har börjat få riktigt ont i ryggen igen=( +att de även kan vara bra att komma lite i form innan den stora dagen, dem där sambokilona är ju inte jätte roliga alltid...

  • Plätti­s
    Äldre 9 Oct 10:13
    #74

    Jag måste också komma igång med träning, inte så mycket för att tappa vikt/centimeter, utan för att kroppen ska hålla. I samarbete med sjukgymnast har jag börjat träna för att slippa operera min axel som jag gjorde illa när jag föll i en trappa förra vintern. (Jag tog emot mig med armbågen och axeln hoppade ur led. Sjukt onödigt, men bättre än att landa på huvudet.) 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Äldre 9 Oct 14:47
    #75

    Vi funderade ut datum först och kom fram till att slutet på Juni är bra då det förhoppningsvis har börjat bli varmt och man fortfarande har ljusa nätter. En bra kombo för alla som reser upp för bröllopet som inte varit med om de ljusa sommarnätterna som man själv är van.

    Så snart vi hade ett datum kollade vi på kyrkor och lokaler och bokade så snart vi hade hittat det vi gillade.

  • Äldre 10 Oct 17:14
    #76

    Hej, och tusen tack.

    Vi velar. Min sambo var jätte på i sommar, medan jag stod och tjatade om dålig ekonomi. Sen gjorde vi ett överslag och jag sa: Bestämmer vi oss så går det!

    Nu har vi "bestämt oss", men han jobbar som inte framåt. Jag har lånat Allt om bröllop, fantastisk bok!, som han satt och läste lite i igår och blev rörd. Så jag hoppas nu att vi kan börja sätta oss ner och planera "på riktigt".

    Ex sätta ett datum! Vi pratat även vi om augusti, men inget är alltså bestämt. Suck! Jaja, bara gilla läget och drömma lite till ;)

  • Plätti­s
    Äldre 10 Oct 22:53
    #77

    Haha, det tog evigheter för oss att bestämma datum också Man kan förbereda en del utan att ha ett datum, men det underlättar helt klart. Jag gjorde en lista med förslag till min sambo och därifrån bestämde vi. Datum är viktigare för mig än sambon, han villebara att det skulle vara på sommaren.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Äldre 16 Oct 22:43
    #78

    Hur går det för er?

    Här tar vi ett steg framåt,det verkar som att han som vi frågat om han vill vara toastmaster kommer att tacka ja till detta uppdrag :) jag hoppas att sambon får ett ja imorgon när de ska träffas!

  • Äldre 17 Oct 18:04
    #79

    Här rullar det på. Vi börjar komma något sånär överens om gästlistan. Den är den största pucken tycker jag. Såååå svårt att inte kunna bjuda alla alla alla. Och min karl vill  inte ha lika många gäster som jag...

    Är i Umeå i veckan och körde förbi Druidgården tidigare på väg genom stan. Iiihhh!! Vad kul det kommer att bli!

  • Äldre 17 Oct 18:15
    #80

    vi har lite "problem" med listan, min lista är typ dubbelt så lång än min sambos...och då har jag sållat bort sjukt många, vi börjar snart vara klar med vår gästlista också...hoppas jag iaf
    Men som du skriver busmalin, man skulle ju vilja bjuda fler men samtidigt så går det ju inte...

Svar på tråden Umeåbrud 2015