• 30gift­ervios­s
    Äldre 9 Apr 08:49
    30859 visningar
    179 svar
    179
    30859

    30 aug 2014

    Hej!

    Tänkte om det fanns fler som säger ja till sin älskade den 30 aug 2014. kan vara kul att följas åt i planering och annat roligt som ähnder fram till den stora dagen..  

  • Svar på tråden 30 aug 2014
  • Äldre 14 May 17:02
    #41

    Hejsan blivande brudar! =)

    Undrar om ni alla redan har bokat er fotograf?

  • Äldre 15 May 08:56
    #42

    Vi har bokat fotograf! Det var inte lätt att veta vad man skulle leta efter men jag tror vi har funnit en bra. Mötte han och han verkade väldigt professionell och vi tog dessutom några provbilder som såg bra ut. Jag rekommenderar verkligen att ta provbilder om man inte är van till att bli modellfotad. Första bilderna var otroligt obekväma men sen lärde han oss några tricks och det gick mycket bättre. Nu känner vi oss ganska avslappnade till inför bröllopsdagen :)

    Jag känner att vi är i en lite stillastående periode i planerandet. Kanske för att de stora sakerna är på plats och det mesta vi ska göra kan vi inte göra förrän gästlistan är klar. Någon annan som upplever samma sak?!

  • Äldre 15 May 11:43
    #43

    Yesbox!

    Friade till min m2b i mars och planerar nu inför ett liitet bröllop i augusti

    Vi har klänning, ringar, inbjudningarna klara. Även bokat svit och hunnit träffa våran präst!

    Shit vad pirrigt det känns! :) men helt fantastisk att snart få byta ut ordet pojkvän/flickvän mot min man <3

  • Äldre 15 May 21:17
    #44
    emser
    Det står stilla hos oss också till och från! Man kan nog inte planera HELA tiden ;)

    Vi ska göra maten själva så jag håller på att skriva ganska detaljerade inköpslistor nu och när jag är hemma i Sverige nästa dag ska jag kolla upp priser så att jag vet hur vi ligger i budgeten. =)

    Vi ska köpa hans ring och hans kostym, men annar har vi i princip allt klart. Jag ska nog gå och kolla upp blommor också, men vi får se. Kanske ordnar egen bukett då jag inte vill ha något avancerat alls.

    Snart är det bara 100 dagar kvar för oss! (Om en vecka)
  • Äldre 16 May 20:20
    #45

    Vi har bokat fotograf en tjej jag är bekant med sen innan så jag tror att det kommer bli jättebra :)

  • Äldre 17 May 10:48
    #46

    Nu har vi varit i kontakt med cateringfirman igen och i juli ska vi få komma och provsmaka lite olika rätter som vi kan tänka oss :)

    Vi kommer ha 2 fotografer. Först en kille som jobbar tillsammans med min blivande, han har egen fotofirma vid sidan om hans vanliga jobb. Så han ska fota porträtten. Sen är det en kompis till mig, som är hobbyfotograf, hon har lovat att fota i kyrkan och sedan på festen :)

  • Äldre 27 May 11:12
    #47

    Händer det nåt nytt i allas planering? =)

    Tidigare i år så frågade vi min brorsdotter, som är 10 år, om hon ville spela piano på vigseln. Hon har gått pianoskola det senaset året och har blivit superduktig! Hon ville gärna spela och hon ska få spela "för kärlekens skull". Det kommer alltså bara vara piano, ingen sång. Så för någon dag sedan så skickade min bror ett ljudklipp på när hon spelar den låten. Alltså, det var jag, min mamma och min pappa som lyssnade på det och alla satt med tårar i ögonen. Hon spelade den så underbart bra, några småfel i tempot bara, men ändå! Tänk att hon har 3 månader till att öva, det kommer bli så kul att få lyssna sen på bröllopsdagen.

  • 30gift­ervios­s
    Äldre 28 May 08:57
    #48

    Förstår att det blir något alldeles extra när någon anhörig är delaktig i bröllopet på det viset :)

    Jag har skrivit en låt till min blivande, men eftersom jag inte alls har någon sångröst att tala om och jag vill att han ska minnas dagen med glädje :) kommer en av våra vänner sjunga den under vigseln i kyrkan.

    Ikväll ska vi ha "bröllopsmöte" på det ställe vi ska ha vår bröllopsfest, gå igenom menyn och annat viktigt... känns så kul.

    En hel del har svarat på bröllopsinbjudan, men långt ifrån alla. Tråkigt nog så har vissa svårt för att de inte blev bjudna på bröllopet och avslutat vänskap... tråkigt tycker vi att det inte finns förståelse för att det inte går att bjuda alla vi känner. Detta har varit väldigt tungt i perioder att människor reagerar på det sättet istället för att vara glada för vår skull. Men för att vi ska kunna njuta av planeringen och se fram emot vår stora dag så sätter vi fokus på positivitet och glädjen vi får från de som vill oss väl. Det måste ändå få lov att vara vår dag.

    94 dagar kvar.....

  • mhallo­n
    Äldre 28 May 09:42
    #49

    Äntligen har vi också kommit framåt!

    Inbjudningarna är ute och några svar har börjat trilla in. Fotograf är bokad.
    Tyg till min klänning är köpt. Toastmaster utsedd.
    Sedan tidigare är lokal, meny&dryck, vigselförrättare, val av blommor och mina skor klara.

    Kvar att fixa: vigselring, bestämma modell på klänningen och sy, sambons kläder, några som kan spela under vigseln, bordsplacering, festhäfte.

    Måste ta tag i kläderna helt enkelt.
    Lycka till alla andra, det är inspirerande att läsa om era tankar (och tråkigt för er som har problem med sura vänner osv).

  • Äldre 3 Jun 21:42
    #50

    Hej allihopa! Jag tänkte på en annan sak , visst har ni genomför hindersprövnin och även de där papperet om efternamn??

    Ren undrar jag om det blir någon mer när jag byter efternamn? Alltid ifall jag själv måste ändra körkort och pass? Och vad säger jag vill jobbet mm?

    Shit vilken förändring att jag kommer få ett helt nytt namn!! (eller alltså efternamn)

Svar på tråden 30 aug 2014