• 30giftervioss

    30 aug 2014

    Hej!

    Tänkte om det fanns fler som säger ja till sin älskade den 30 aug 2014. kan vara kul att följas åt i planering och annat roligt som ähnder fram till den stora dagen..  

  • Svar på tråden 30 aug 2014
  • 30giftervioss
    Melindrha skrev 2014-05-06 13:13:45 följande:

    Vi giftar oss oxå den 30/8 så hoppar gärna in här :)


    Så kul :)

    Hur går det för er i planeringen?
  • Melindrha
    30giftervioss skrev 2014-05-06 13:17:34 följande:
    Så kul :)

    Hur går det för er i planeringen?
    Jodå framåt, vi har bara planerat några veckor. Men kyrka och präst är bokat. Vi har troligen ringen redan om vi får den leverad någon gång, blev strul med förlovningsringen så jag fick en annan i stället som kompensation i väntan på den andra och den är superfin så det hoppas jag löser sig. Vi kollar lokal just nu och har nog löst det, inbjudningar kommer skickas nästa vecka.

    Letar klänning på nätet men hittar ingen favorit så det är ett stort problem.
  • emser

    Vi har varit hos florist redan. Men det är mest för att vi inte bor där bröllopet ska vara så var tvungna att passa på när vi hade möjlighet. Jag tyckte det gick väldigt smidigt, vi valde en florist som har gjort massa bröllop så de visste vad man ska tänka på etc. Och så är inte vi så kräsna heller, vi visste vilka grundblommor vi vill ha men annars litar vi på deras omdömme :)

  • mhallon

    Vi kommer inte anlita någon florist alls, har inget behov av det.
    Restaurangen fixar enklare blomarr till bordet och jag kommer att göra min egen bukett (antagligen bara gerberor, så inga konstigheter). Sambon får en blomma i knapphålet och så har vi inget brudfölje, så därför blir det inga fler blommor att tänka på. 

  • Melindrha

    Jag funderar faktiskt på att ta en vanlig bukett och ha som brudbukett. Är lite irriterad att priset går upp runt 1000 kronor när man nämner ordet brud :)

  • Ponduss

    Jag ska göra min bukett själv. Jag har bundit ihop några plastblommor, vita pioner, sen har jag gjort ca 10 st knappblommor som ska stickas ner i buketten. Det blir så fint! Sen har jag gjort herrarnas corsager av knappblommor och ett blad i plast. Supernöjd med allt! :)

  • Tossen

    Nu har vi träffat vigselförättaren! Det gick bra. Vi ska skriva ihop några ord om varandra och skicka till henne (utan att visa varandra först)... hur börjar man? Står helt still.

    Svärmor ska få göra min bukett. Hon jobbar med blommor så det blir nog bra. Måste bara välja vilka blommor jag vill ha.... helst pioner men det är ju inte riktigt säsong för det i augusti :(

  • Melindrha

    Äntligen tror jag att jag har hittat min klänning så släpper den pressen bara resten kvar :)

    hur går det för er andra?

  • 30giftervioss

    Inbjudningarna är ute och vi har fått in en hel del osa från vänner. Familj och släkt har inte varit lika aktiva än så länge med det (de kanske tänker att det är givet att de kommer - som är familj)

    De största posterna känns som att de är klara, förutom ringar och blommor.
    Har hittat klänning, men då den ska beställas i en annan färg så kommer den först i början på augusti.. lite nervöst och spännande. Hoppas den blir bra :)
    Har även påbörjat viktnedgång... pepp pepp pepp.

    Längtar mycket nu...

Svar på tråden 30 aug 2014