• 30giftervioss

    30 aug 2014

    Hej!

    Tänkte om det fanns fler som säger ja till sin älskade den 30 aug 2014. kan vara kul att följas åt i planering och annat roligt som ähnder fram till den stora dagen..  

  • Svar på tråden 30 aug 2014
  • Sagolina

    Ponduss Det låter som en bra plan!

    Och det där med att ta sig på toa blir väl ett projekt i sig... Höga trosor, spänd klänning och en gravid kvinna, match made in heaven;)

  • Ponduss

    Shiit, snart bara 5 veckor kvar!! känner att nerverna börjar krypa fram faktiskt. Men idag har jag fixat alla placeringskort och fixat klart bordsplaceringen. Sen har jag semester nästa vecka, då kommer vi vara i husvagnen så då passar jag på att ta med en del pyssel. Måste göra 17st servettringar till, sen är alla 67 klara. Sen är det bara att dekorera ca 30 vinflaskor och glasburkar med spets och jutesnöre. Stress!!

  • Sagolina

    En månad till vår dag:)känner ni att läget är under kontroll? Vi ligger lite efter, men hoppas på att få mycket gjort nu när sambon är ledig två dagar:)

    Idag har min syster varit här och hjälpt mig med placeringskort och så har vi planerat hur bordsplaceringskartan ska se ut. Ännu är det några kort att fixa och placeringskartan gör vi inte klar före några dagar före bröllopet. Skönt att vara igång med dem i alla fall!

    Imorgon är det sista dagen att OSA, så hoppas på att de sista hör av sig då. Imorgon är det också dags att prova klänningen igen. Ska bli intressant att se om kroppen har ändrat sen början av maj. Tycker själv den är lika, men är ju trots allt i v16 nu, så kanske det har hänt saker jag inte reagerar på själv. Ska också hämta ringarna imorgon, spännande!:)

  • Melindrha

    En månad idag, hjälp! Vad fort det går :)
    Vi ska sitta ner och kolla så allt är klart ikväll... Hoppas verkligen inte vi glömt nåt nu :)

  • Sagolina

    Nu har jag provat min klänning och den är nålad för lite justeringar. Tycker så mycket om den och tror den kommer sitta bra även om magen hinner växa lite de närmaste veckorna. Plockade också upp våra ringar, så nu har vi dem här hemma. Allting känns så mycket mera verkligt plötsligt:)

  • Ello

    För oss går det bra. Har äntligen fått fart på sambon så nu har han ring, kostym är på väg, skjorta och skor beställt. Så då är det bara slips kvar till honom så har han allt.

    I övrigt ligger vi ganska bra till, jag har tagit några dagars planeringspaus då jag bara kände ett stort  blä och kom ingenstans.

    Ska fixa musiklistan och göra en låååång checklista, men tror faktiskt det mesta är klart. Handla två vinster till också, men det är nog allt (som jag tror. Måste ju göra checklistan för att vara säker).

  • Melindrha

    Är det någon här inne som har tips på musik?
    Vi plockar hejvilt från spotify men just nu står det still.
    Vi har väldigt olika stilar oxå då jag lutar åt rockabilly hållet och mannen är såld på hårdrock :)

    Det vi behöver nu är en mängd underbara kärlekslåtar så folk inte tror vi är helt kocko som inte har några såna alls i spellistan :) Några kända har vi ju så klart men behöver tips!

  • AnnsiA

    Asså jag blir så ledsen.. 
    Vi har en kontakt via m2b's familj som skulle hjälpa oss med bokningar som måste göras nere i Italien där vi ska gifta oss. 
    Har fått tjata jättemycket på de som skulle hjälpa oss med sådant i flera månader att de MÅSTE boka klart saker som ceremoniplats, bröllopsmiddag, präst osv för att det börjar närma sig och det är fler än vi som gifter oss i Italien i sommar liksom! Har verkligen betonat hur viktigt det är för mig att få veta att det är bokat så vi vet vad som gäller.

    Har blivit ledsen flera ggr innan över att känna att jag inte tas på allvar och har sagt att jag kan försöka göra det själv om det är så att de inte kan, vill eller har tid men har fått lugnande svar varje gång om att det "ordnar sig" osv.. 

    Fick mail idag då. Ceremoniplatsen är fullbokad vårt datum, kontakten har SJÄLV -utan att fråga oss- då bestämt att då blir ceremonin på hotellet där vi ska ha middagen. (Jag vill INTE detta!)


    Middagen är fortfarande inte bokad ännu och fick veta för några dar sen att de inte kunde lösa präst. SOM TUR är fixade jag själv en präst efter att ha haft svår ångest över att alla verkar vara upptagna vårt datum redan.. Men tillslut hittade jag en! 

    Jag förstår att andra kanske inte ser ens bröllopsdag som lika stort som man själv gör, men har man sagt att man ska göra något och hjälpa till, då får man väl ändå ta sitt ansvar och GÖRA det man sagt att man ska göra? Förstår man inte att saker måste bokas tidigt?? :( 

    Hur kan jag framföra min besvikelse och hur ledsen jag är över hur det är utan att verka otacksam eller förstör relationen till dessa människor? 

  • Ello
    AnnsiA
    Men!! Jag vet inte vad jag ska säga, jag LIDER med dig. Jag hade blivit galen, och jag hade sagt det till dem. Jag vet att relationen med din mans familj är viktig, men betyder det att dom ska få bete sig hur som helst? Ska du gå runt och vara ledsen medan dom styr och ställer? Blir det bättre relation av det?

    De är italienare räknar jag med, och jag tror att, liksom min blivande, så är dom mer rak på sak än vad vi är i Sverige. Så säg sanningen, du är väldigt ledsen att de inte har bokat tidigare som lovat och att du inte vill vigas på hotellet. De får nu se till att finna en plats liknande den dom har lovat dig att ordna.

    Var ärlig även om det är svårt!
Svar på tråden 30 aug 2014