• 30giftervioss

    30 aug 2014

    Hej!

    Tänkte om det fanns fler som säger ja till sin älskade den 30 aug 2014. kan vara kul att följas åt i planering och annat roligt som ähnder fram till den stora dagen..  

  • Svar på tråden 30 aug 2014
  • Melindrha

    Jag har hela tiden vetat om datumet för min möhippa då vi har en liten ville jag vara förberedd på att vara borta en hel dag/kväll och i morgon smäller det.

    Och jag är nervös kan jag säga! Ska bli så spännande!

  • AnnsiA
    Melindrha skrev 2014-08-15 14:20:26 följande:

    Jag har hela tiden vetat om datumet för min möhippa då vi har en liten ville jag vara förberedd på att vara borta en hel dag/kväll och i morgon smäller det.

    Och jag är nervös kan jag säga! Ska bli så spännande!


    Vad kul! 
    Jag blev hippad förra lördagen, HELT överraskad! Hade en toppendag, hoppas du får det med! :) 
  • Ello

    Tror jag blir hippad den 23. Enda lördagen jag är hemma före bröllopet så det är väl inte så svårt att tänka sig att det blir då. Vet nog ungefär vad vi kommer göra också, men ser fram emot det ändå. Ska bli kul att se vilka som är med :)

    AnnsiA
    Då har du en vecka på dig ungefär då att ha "planering-på-avstånd-panik". Haha. Har gnagt i mig hela veckan, men imorgon bitti reser jag. Kan ju ordna saker sen också, men i alla fall.

  • karanfil

    Jag gifter mig för andra gången och första gången jag gifte mig för 19 år sedan (!) blev jag hippad två ggr, jättekul!!

    Denna gång vill jag inte bli hippad och det är heller ingen stor tillställning vi ska ha. bara de allra närmsta som vet vilket datum vi ska gifta oss.

    Igår hade jag en lyxdag för mig själv som förberedelse inför de Stora Dagen: jag började med ansiktsbehandling + massage + frans/brynfärgning, sedan var jag hos frisören och putsade lite samt färgade så att det inte ska vara några utväxter på bröllopsfotona Flört Vi pratade även om hur min frisyr ska se ut och det känns som hon fattade precis hur jag ville ha det Skrattande

    Det mesta är fixat och ordnat. Det vi har stora problem med är fästmannens kostym som vi måttbeställt på Suitopia. Först var den försenad i nästan 4 veckor. När den väl kom, var den så illa sydd och hängde som en säck. Vi har reklamerat det och haft den tillbakaskickad för ändringar och den kom tillbaka igår.... Sitter lika illa som förut... känns lite stressigt nu....

  • Sagolina

    2veckor så är det dags att skära tårtan;)

    Håller på och pysslar med ett och annat. Idag har jag gjort pompoms, fixat sista placeringskorten och rullat 50servetter+fäst placeringskorten i dem. Min farfars syster har sytt 72 tygservetter åt oss, så otroligt snällt! Igår köpte vi starksprit + öl och i nästa vecka kommer vinerna vi beställt.

    Imorgon är dagen vigd åt att träna på vals och fixa spellista till kvällen. På tisdagen ska vi träffa prästen och på fredagen catering. Alla lösa trådar ska knytas ihop. Det som stressar mig nu är att kantorn inte hört av sig, så vi vet inte om den musik vi tänkt oss kommer att fungera. .. hoppas på svar på måndagen!

  • FruR

    Jag blev hippad igår. Totalt oförberedd!! Hade det jättemysigt och trevligt. Årets bakfylla idag dock men idag var det gubbens tur så nu får jag flina upp mig:)

    2 veckor kvar!!!!

  • Ponduss

    I lördags blev jag hippad, blev kidnappad. Jag blev helt överraskad för jag hade fått för mig att jag inte skulle få nån möhippa. Men såhär vacker klädde de ut mig iallafall ;D

  • Ello

    Haha, du borde fått en sån pip så du kunde stå och kissa också ;)

    Hoppas ni hade kul, min hippa blir på lördag, så det ska bli kul. Ska bli mest kul att se vilka som kommer :)

  • AnnsiA
    Ponduss skrev 2014-08-18 10:58:08 följande:

    I lördags blev jag hippad, blev kidnappad. Jag blev helt överraskad för jag hade fått för mig att jag inte skulle få nån möhippa. Men såhär vacker klädde de ut mig iallafall ;D


    Haha GUD vad sött! :P 

    Kul att fler blivit hippade nu, jag var lite orolig inför min då jag har så spridd vänskapskrets (Flyttat i vuxen ålder till en stad 40 mil bort samt jobbat i en stad 14 mil bort under en lång period så har vänner på många håll, dock inte så många tjejkompisar just och de känner inte varandra) :)


    Men det blev toppen, min tärna är så underbar och hade kontaktat några från långt håll som hon själv aldrig träffat som kom också :) 

    M2B var så söt i lördags morse när vi vaknade: Ååh vad skönt att inte vakna av att det bankar och ringer på dörren och bli ivägkörd! (Han hade sin svensexa samma dag som min) 
    Han var nog riktigt nervös för sin svensexa och är rätt glad att han överlevt den ;) 

    Wohoo Ello, då har du åkt nu? Spännande! 
    Jag har en lista på grejer som MÅSTE göras denna veckan, vissa drar jag mig lite för utan att veta varför, de känns extra jobbiga på något sätt. Måste ta klänningen till en skräddare för att plocka bort en ditsydd blomma och jag MÅSTE köpa en BH som funkar till en axelbandslös klänning!! 
    Någon som har tips på lösning? Har ni testat silikon-BH? Sån som "klistras" fast? Bra/Dåligt? 

  • Ello

    Ja, nu har jag åkt. Har fått provdukat och kollat upp en hel del saker redan, så nu känner jag mig lite mindre nervös :)

    Jag har ganska stor byst, eller i alla fall tung (okej, hängpattar ;)), 75D. Jag har provat såna utan axelband och såna man klistrar fast på kroppen, och det ser inte bra ut. Får en kant av BH och de som man klistrar... ja, de sitter ju visserligen fast, men ser ut som tant Agda med brösten halvvägs till magen. Jag har fått tips om några som kallas wonderbra som ska vara riktigt bra (enligt andra med stora bröst).

    Om du däremot har mindre bröst, kanske a-b kupa 70-80 så tror jag att du kan ha en som man klistrar fast! När jag var yngre tejpade jag med silvertejp när jag ville slippa BH, det funkade alldeles utmärkt, och så länge du inte river loss den (brännmärken) går det ju bra. Men ändå, inget jag rekommenderar denna dag. :D Men jag har sett att det finns någon ny sorts tejp som jag tror man kan kombinera med klisterbh, tejpen håller upp, och bh:n pushar lite och döljer styva bröstvårtor.

Svar på tråden 30 aug 2014