Inlägg från: jonsar02 |Visa alla inlägg
  • jonsar02

    Bröllop 27 juli 2013

    CoG: kul att ni samlar på dem. Jag hittade den av en slump i en tråd här på bröllopstorget. Hade inte sett serien tidigare men de är ju så fina.
    Pamjofre: ja det var det vi tänkte. Den kommer att vara superfin på en av våra hyllor i vardagsrummet. Har ni tänkt ha ngn?

  • jonsar02

    Jag fick bilder på min bröllopsklänning skickade till min mejl alldeles nyss. Det ser bra ut och nu väntar jag spänt på att få se hur det blir när jag får hem den. Hoppas att det inte tar allt för lång tid bara. Nu är jag nervös och orolig vilket jag inte var tidigare eftersom jag hade förträngt att klänningen skulle komma snart. 

  • jonsar02


    Då testar jag igen . Så här ser min klänning ut från de bilder som jag fick idag. Jag är nöjd men vill ju ha hem den!!! 
  • jonsar02
    pamjofre skrev 2013-05-26 22:18:57 följande:
    Hämtade våra ringar i fredags!! :D. Blev så nöjd! Min har gjort om till två ringar från en ring (den han friade med). M2Bs ring är helt ny han har en "gamal" silverring nu som helt ska bytas ut.

    Orginalet:


    De nya ringarna:


     
    Jättefina ringar. 
  • jonsar02
    mimmi skrev 2013-05-29 08:40:49 följande:

    Två månader kvar bara! Helt galet!!!
    Blev hippad i lördags av mina två söta tärnor! Hjälp så överraskad jag blev!! visste ju att de skulle träffas och prova klänningar osv på heeeeeelt annan ort, å så står de där plötsligt på min altan!


    Fick en jätte rolig och mysig kväll bara vi tre! Liiiiite tungt med två års kalas för min dotter dagen efter bara :)


    det mesta angående bröllopet börjar vara klart, det är lite saker som jag ska göra, dekorationer, program, löpare etc.. Men det största stressmomentet just nu är frisör!!! Fick tag på en tjej privat via en kompis.. men hon har inte svarat på mitt senaste meddelande (15 april) så börjar förutsätta att hon inte är intresserad.. Hon skulle höra av sig när hon fått sommarschemat, men nu börjar det kännas läge att kolla upp nån annan..


    Va kul att du blev hippad. Angående frisören så kanske du ska höra av dig igen. Hon kankse bara har glömt svara. 
  • jonsar02


    Det här är de smycken som jag kommer att ha när vi gifter oss. Jag fick det av min blivande i julklapp och då frågade han oxå om jag skulle kunna tänka mig att ha på mig dessa på vår bröllopsdag. Tanken på att han gått runt i affärer och valt ut halsband och örhängen som han anser att jag skulle vara vacker i på vår bröllopsdag tycker jag är väldigt romantiskt så det är en självklarhet att jag ska använda dessa smycken då .
  • jonsar02

    Nu landade våra intyg om hindersprövning från skatteverket på hallmattan och vi får gifta oss

    Nu är alla formella saker klara och det är "bara" fluff kvar att fixa t.ex. allt som har med festen att göra. 

  • jonsar02

    HubbaBubba: Jag tycker att tårtan ser mycket fin ut. Tänk bara på att rosorna ska vara obesprutade om ni ska ha dem på tårtorna.

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013