Inlägg från: jonsar02 |Visa alla inlägg
  • jonsar02

    Bröllop 27 juli 2013

    Jo förresten. Måste bara få visa den väska som jag kommer att ha under vårt bröllop. Jag hittade den i en second hand-butik för 150 kr. Den var dammig som sjutton men i jättebra skick för att den har legat på en vind så länge. Den är från 1950-talet.


    Vad ska jag ha i den? Plåster och min migränmedicin!!!


  • jonsar02

    Bra tips. Ska ju inte ha halva världen i väskan utan bara ha lite småsaker i den så dina tips var riktigt bra.


     


    mimmi skrev 2013-02-17 11:41:21 följande:
    Supersöt väska!! Kanske läppglans/lypsyl att ha på efter allt pussande? Och en liten spegel så du kan kolla makeupen efter glädjetårarna?
  • jonsar02

    Jag kommer att beställa den här klänningen men inte röd utan i champange. Den ska sluta vid knäna och jag har en timglasfigur så jag tror att det blir fint att markera midjan. Den kostar 2600 kr. Jag har dessutom fått 300 euro av min blivande svärmor som är öronmärkt till det jag ska ha på mig på bröllopet.


    Hon har bara söner och nu är det första bröllopet bland dem så jag tror hon tycker det är lite synd att hon inte har döttrar som hon får ge saker inför bröllopet till så hon ger lite till mig.


    Röd tärnklänning MC0051


     

  • jonsar02

    Jo, jag ville inte ha axelbandslöst eller massa bling på min klänning. Kan tycka att det är jättesnyggt på andra men jag är inte en sådan person. Jag har kollat i olika affärer, olika kinasidor men inte hittat något som passar mig. Sen hittade jag den här för ca 10 månader sedan och fortsatt att leta eftersom jag inte behövde beställa då. Men jag har hela tiden gått tillbaka till denna känning. Det är helt enkelt min drömklänning!!! Nu ska jag snart beställa den.


    CoG skrev 2013-02-18 17:30:28 följande:
    Vilken elegant!
  • jonsar02
    mimmi skrev 2013-02-21 09:13:22 följande:

    Nu har jag knåpat ihop min önskeklänning i photoshop... frågan är om jag törs skicka iväg den till Kina?


    Blir så in i bomben nervös..


    Men som jag vill ha den finns liksom inte! Å ingen annan duger..


    Jag tycker att du ska testa och beställa. Som du sedan skriver: Du kan sy. Jag hoppas verkligen att din klänning blir som du har tänkt dig.
  • jonsar02

    Idag lägger vi inbjudningarna på brevlådan. Nervös, nervös, nervös!!! Jag är ju som sagt lite orolig för om det ska komma någon över huvud taget.


    Det blev dessutom några fler inbjudna än vi tänkt oss för vi bjöd min sambos kollegor vilket känns självklart för mig för jag anser att flera av dessa personer är mina vänner men som min sambo inte tyckte vi skulle bjuda först eftersom vi inte bjuder några av mina kollegor. Jag fick övertala honom om att det var ok att bjuda hans kollegor.


    Jag jobbar på flera olika jobb vilket betyder att om vi skulle bjuda mina kollegor så behöver vi ett separat bröllop enbart för dom för jag har så många olika kollegor .

  • jonsar02
    mimmi skrev 2013-02-21 13:53:05 följande:

    Klart folk kommer!! Bröllop är ju det roligaste som finns!!


    Önskar jag hade några att gå på, men har bara varit på 3 i "vuxen ålder", varav 2 av dem var utan vigsel och bara party.

    Jag har bjudit två kollegor, den ena med familj och den andra singel. Singeltjejen är en rätt ny bekantskap men jag gillar henne verkligen och hon får höra så mkt bröllopsrelaterat så det hade kännts jättekonstigt att inte bjuda henne!


    Sambon bjuder inga kollegor alls..


    Jo men jag är alltid lite orolig när vi bjuder till fest av olika slag och nu blir det ju så seriöst. Vi har bara pratat om det innan men nu är det ju allvar.


    Har varit på 2 bröllop i vuxen ålder men kommer nog ha några till att gå på då vi är det andra paret bland alla våra vänner som gifter oss. Vi vet att det är 2 andra par som ligger i startgroparna och som snart vill gifta sig. Vi tar det ett bröllop per år brukar vi alla skoja om bland våra vänner.

  • jonsar02

    Hmm. Kommer du från Umeå? Du skriver högtidskläder och det finns en sådan i Umeå. Jag r nämligen oxå från Umeå .


    CoG skrev 2013-02-22 18:38:31 följande:
    I onsdags stod jag i provrummet på Högtidskläder och fick klänningen nålad för att den ska kortas av en del.
    Overkligt!
  • jonsar02

    Vi skickade ut inbjudningarna förra veckan. Vi satte osa till den 16/6 eftersom vi gör maten själva och vi har redan börjat få in några svar från folk vilket känns roligt. Jag har lämnat över huvudansvaret för tårtorna till min lillasyster. Hon älskar att baka och jag måste lära mig att släppa mitt kontrollbehov .

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013