Inlägg från: jonsar02 |Visa alla inlägg
  • jonsar02

    Bröllop 27 juli 2013

    Jag fick ett samtal igår min klänning var klar och att de skulle skicka den till mig så jag hoppas att den kommer nästa vecka.

    Jag och min blivande var idag och tittade på den bygdegård där vi ska ha festen. Vi har skissat upp hur vi ska ha borden, planerat baren och kollat glas, bestick, tallrikar, tillbringare m.m. Det känns riktigt bra nu.

  • jonsar02

    CoG: va kul att det är så många som har sagt att de ska komma. Vi har satt vårt osadatum till den 16/6 så vi får vänta några dagar till.

    Vi har haft problem med att hitta en toastmaster eller toastmadame. Tillslut frågade vi min faster som tackade ja. Det är inte optimalt därför att hon är ganska traditionell i fråga om bröllop m.m och vi ska ju gifta oss borgerligt på stranden men blir säkert bra i slutändan ändå.

  • jonsar02

    HubbaBubba: kanske ingår det att de reser tältet om man hyr det och det är därför som det är dyrare? Kul att du har hittat någon som ska sminka dig och fixa håret.

    Vi kommer att göra våra egna tårtor därför att det är billigare. Vi hittade ett recept nu i helgen som verkade supersmarrigt. Fyllningen bestod av hemmagjord blåbärsmousse, hemmagjord vaniljkräm och hemmagjord lemoncurd. Vi ska ju ha grädde, blåbär och jordgubbar ovanpå så nu måste vi baka tårtan så vi kan smaka av.

  • jonsar02

    Jo, jag har börjat få lite fjärilar i magen och känner att nu är det inte lång tid kvar innan vi gifter oss . Jag fick hämta min brudklänning idag och den var jättefin. Jag måste bara korta bandet runt nacken men sen kommer den att sitta bra..

  • jonsar02

    Juli2013: ja, vi ska ha "vanliga" gräddtårtor som bröllopstårta. Det är min blivandes favorit så det var ett lätt val.
    Jag kan inte se ngn bild på dina skor.

  • jonsar02

    Nypia: Välkommen. Det är alltid så att det är massa saker att fixa men jag brukar tänka på att vi har hindersprövningen, vigselförrättare och vittnen. Resten är fluff som inte gör oss mer gifta och då brukar jag lugna ned mig .

    Vi kommer inte att ha kuvertavgift men tycker inte att det är konstigt att ha det.

  • jonsar02
    HubbaBubba skrev 2013-06-09 19:30:37 följande:
    Imorgon ska jag på provuppsättning och provsminkning, känns spännande Glad Kan återkomma med bilder sen hur det blev Glad
    Senare i veckan ska vi till Suitopia och fixa en kostym till m2b.
    Börjar närma sig nu Skrattande
    Va kul att få göra det nu. Jag håller tummarna om att det blir super. 

    Min blivande beställde sin kostym från Suitopia förra året och blev supernöjd. Det enda som behövde ändras var längden på ärmarna men det gick fort hos en skräddare. Han kommer att ha den kostymen på vårt bröllop.  
  • jonsar02

    Så här blev min klänning. Nu är den inte riktigt snörad så det går att dra åt lite till.

    Jag fick den förra veckan och var inte riktigt nöjd med vidden på nedre delen, den var helt enkelt för stor så jag ringde en sömmerska i onsdags. Hon har blivit rekommenderad av flera olika personer och hon hade jobbat i 30 år som sömmerska i Palestina innan hon kom till Sverige för några år sedan.

    Jag fick komma dit i fredags kl 10. Hon skulle nämligen ta 2 månader semester och åka till Palestina i lördags så det var verkligen i sista minuten. Hon fixade allt som jag ville på 3 timmar och då fick jag prova 2 gånger också men nu är jag nöjd. Skor har jag inte riktigt bestämt mig för än.


Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013