• Äldre 20 Nov 17:17
    49278 visningar
    249 svar
    249
    49278

    Skelleftebröllop 2013

    Finns det några fler brudar/brudgummar som planerar bröllop i Skellefteå under 2013? Eller någon som redan gift sig och vill dela med sig av sin visdom?
    Tips på lokal/catering/band/florister mm mottages tacksamt!
     
     

  • Svar på tråden Skelleftebröllop 2013
  • Äldre 13 Dec 15:56
    #11

    Brinken har vi funderat över, men jag som inte bor i skellefteå kan inte för mitt liv komma ihåg hur det ser ut i restaurangen där trots att jag varit där när jag var yngre. Är lokalen så hemsk?


    Vi skulle helst vilja hyra nån av campusrestaurangerna men eftersom det är oklart under vems regi de ska drivas kan man inte göra det än...

  • Äldre 30 Dec 10:50
    #12

    Jag såg det också nu i december, att alla ställningarna är borta på Landskyrkan, så jag tror också att dom är klara där :) Om inte annat är det väl bara småfix kvar, men så länge inte hela kyrkan är inklädd, så gör det väl inget :) Den kyrkan är ju otroligt vacker, men vi valde Stadskyrkan (som jag personligen tycker bättre om) för Landskyrkan kändes lite väl stor tyckte vi :P


  • Äldre 30 Dec 10:54
    #13

    Och Brinken är väl inte så hemsk, men det är ju en matsal som ser ut som en typisk matsal. Golv och väggar, bord och stolar.. ja, det är väl inte dom vackraste, men det är ju gott om plats och centralt läge iaf :)

    Har ni kollat matsalar i skolorna? Tex Norrhammarskolans matsal är faktiskt ganska fin, är ju också rätt centralt läge och där finns dessutom en scen. Bara en tanke..


  • Äldre 30 Dec 21:07
    #14

    Hej allihopa!


    Va kul med en grupp för Skelleftebor, har letat länge (& dåligt) eftersom jag inte sett denna föränn jag blev tipsad av Daniiel -tack! :)


    Jag gifter mig den 13:e Juli, men än så länge är vi rätt hemliga. Vi har inte sagt det till så många än, utan det är bara våra tre "toastisar" som vet nåt.


    Planeringsmässigt så har vi Kyrka, festlokal och Cateringfirma klart, plus en massa småfix självklart.


    En sak som jag dock undrar över, vad kostar det att på ett ungefär att fixa frisyren hos en frissa? Har inte den blekaste......

  • Äldre 30 Dec 22:01
    #15

    Välkommen Skelleftetjejen!!

    Vi gifter oss samma dag som er, vilken kyrka ska ni ha?

    Vi pratade med vår catering igår, jättenöjd! Man får passa på när vi för en gång skull är uppe i Skell. Lär ju bli lite oftare i vår =)
    Frisör undrar jag med om, vilka är bra i staan? 

  • Äldre 2 Jan 20:13
    #16

    Joe2012: Vet inte om jag vågar outa det än, är sjukt nojig över att bli avslöjad innan vi själva fått berätta det för alla :) Så jag kommer berätta vilken kyrka det gäller lite senare :D


    Har ni alla i denna tråd berättat för folk att ni ska gifta er eller?

  • Äldre 3 Jan 16:43
    #17

    Vi har skickat ut "save the date"-kort.

    Vi bor i södra sverige och har släkt och vänner från Kriuna till Lund så ville vi ge de med längre resa chans att planera semestern i förväg.

    Jag är egentligen inte så förtjust i tanken på "save the date" men då vi valde en helg under semestern så...

  • Äldre 4 Jan 21:44
    #18

    Jo vi tänkte å så, det är ju semstertider och IronMaiden är ju på friends Arena denna kväll :D vet då två som ska få inbjudningar som har biljetter dit.


    Så vi kommer att skicka ut som så snart vi hunnit berätta det för dom närmsta.


    Joe2012: Vad var det som gjorde att ni valde just Landskyrkan?? och vilket datum bokade ni kyrkan? :)

  • Äldre 5 Jan 10:03
    #19

    Vi tycker att den är vacker! Fint läge vid älven och bonnstan.
    För att slippa ordna så mycket transporter då vi har många långväga gäster ville vi ha en inne i stan. 
    Den blir visserligen långt från fullsatt men känns som att de flesta kyrkor i Skell är enorma.

    Vi bokade i somras då sambon spontant kom på att vi skulle gifta oss i Skell och inte där han kommer ifrån.
    Då fanns det gott om tider och datum. 

  • Äldre 6 Jan 10:15
    #20

    Ja våran kyrka kommer också vara långt ifrån fullsatt, men det blir nog bra ändå, vi kommer bjuda in ca 70 gäster, men det faller ju alltid bort några stycken.


    Har funderingar på att bjuda in några fler till vigseln dock, men många verkar tycka att detta är "fult", själv tycker jag att det vore ,kul om vissa kompisars föräldrar kommer (som man känt hela livet, men inte umgås med), även vissa andra som man är bundna till, men inte träffas så flitigt, för jag känner att dom inte har så mycket att göra på festen, men jag vet inte heller hur jag ska utforma inbjudan.


    Vad tycker ni andra?

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013