• Äldre 20 Nov 17:17
    49971 visningar
    249 svar
    249
    49971

    Skelleftebröllop 2013

    Finns det några fler brudar/brudgummar som planerar bröllop i Skellefteå under 2013? Eller någon som redan gift sig och vill dela med sig av sin visdom?
    Tips på lokal/catering/band/florister mm mottages tacksamt!
     
     

  • Svar på tråden Skelleftebröllop 2013
  • mimmi
    Äldre 15 Feb 17:51

    Buketten är inget prio för mig heller! Tänker mig en väldans liten med några dimrosa rosor, el kanske nejlikor! Men den får inte kosta många kronor! Då har jag hellre fler blommor på borden!

  • mimmi
    Äldre 20 Feb 08:33

    Hur går det för er?


    Jag har kanske fått tag på ett band! Ett glatt gäng ungdomar som en släkting känner, de spelar lite allt möjligt och vi har abra haft en första kontakt.. vet inte än vad de vill ha betalt, så vi får väl se!

  • Majbru­d i väster­botten
    Äldre 20 Feb 10:25

    Jag fick just ett sms från min sambo om att vi verkar ha fått tag på serveringspersonal. Några som tydligen jobbat på bröllop tidigare så det känns bra. Vet inte heller vad de vill ha betalt men vi ska diskutera detaljer vid tillfälle.

    Varit på jakt efter smycken av gammalt porslin ett tag och verkar ha fått napp där också. Diskuterar med en om vad som går att göra.

    Ska försöka ta mig till bröllopsstudion för att anpassa klänningen, inte lyckats än pga att vi varit sjuka sen förra veckan. Började med magsjuka och blev sedan jobbig förkylning. Tror det börjar va på sluttampen nu *pepparpeppar*.

    Har planerat en stockholmsresa till helgen som vi ser fram emot jättemycket! Lämnar barnen hos barnvakt och hälsar på kompisar. Blir nog mest att ta det lugnt men tänkte att man kan väl alltid hitta något :) Har tänkt att sambon ska få kolla sin bröllopsutstyrsel, vet dock inte om han har tänkt så ;)

  • Äldre 21 Feb 06:23

    Har inte hunnit skriva här på ett tag... Sen senast har jag äntligen lyckats bestämma mig för klänning och beställt den =) =) Tyvärr kommer den inte innan maj. Men den som väntar på något gott!

    Nu håller vi på med att montera våra inbjudningskort. Går ganska bra efter en massa trubbel i början. Hade köpt en fin sämpel bland annat men ingen av oss lyckades göra mer än någon enstaka fin stämpling när vi övade. Bara att tänka om.
    Det värsta är kuverten, jag har handstil som en kratta jämfört med de flesta tjejer. Väldigt drygt att försöka sitta och texta snyggt på så många kuvert.

    Mimmi! Vad är det för band? 

  • mimmi
    Äldre 21 Feb 09:18

    Majbrud : smycken av gammalt porslin låter jättespännande!! Har du sett Anna Örnbergs kreationer? :


    http://www.aosilver.se/shop/

    joe 2012: jadu, jag vet inte riktigt! :D Det var min släkting som kände en kille som spelade i lite olika konstellationer, han har lirat på studentbaler och bröllop och sånt.. Vi disktuterade vad vi ville ha för typ av musik och sen skulle han plocka ihop musikerkompisar som passade till! Han har lovat hårdrockscovers värdiga orginalen och riktigt bra hålligång! Väntar på prisuppgift! Känns lite nervöst att inte kunna lyssna på dem innan.. men jag får lite på släktingen och magkänslan om att det blir bra!

  • Äldre 21 Feb 12:35

    Hej allihopa :)


    Har haft fullt upp hemma med sjukdomar i en månad så all planering har stått hyfsat still.


    Men idag ska vi skicka inbjudningarna :D Längtar så..... kommer att kännas skönt att inte behöva smyga med allt längre.

  • mimmi
    Äldre 24 Feb 17:31

    Crap, lokalen vi ska vara i tillåter inte egen alkohol. Förstår det då det är en restaurang/hotell men hade hoppats! :) De har okejat band iaf! Bara vi som kommer ha tillgång till större delen av hotellet iallafall!

  • Äldre 25 Feb 07:39
    mimmi skrev 2013-02-24 17:31:22 följande:
    Crap, lokalen vi ska vara i tillåter inte egen alkohol. Förstår det då det är en restaurang/hotell men hade hoppats! :) De har okejat band iaf! Bara vi som kommer ha tillgång till större delen av hotellet iallafall!
    Brukar ju vara så och vips, så blir alkoholen en betydligt större post i budgeten :P Men bra att ni får ha band åtminstone :) Vart ska ni vara?
  • mimmi
    Äldre 25 Feb 08:12

    På gästis i Byske!


    Vi har även bokat boende där, så det är ju väldigt smidigt!


    Ja.. det ränner fort iväg med slantarna! Men ska vi ha nån annan lokal, måste vi kanske hyra bord,stolar, porslin etc... Så lika bra att köra på planen!


    Har inte bestämt hur vi gör med bar än... Men vi får lösa det när vi åker upp i påsk.. svårt att ha is i magen bara! :)

  • Bmw
    Äldre 1 Mar 22:30

    Ja här har det varit lite stiltje igen pga mycket annat. Dock så är det kul att läsa att det går det framåt för er tjejer med planeringen. :)


    Vi beställde ringarna i början på veckan och idag så gjorde vi klart med fotografen. Så nu är den biten avklarad också. Så nu är det att spika maten och börja snickra på inbjudningarna.


    Hur kommer ni alla att lägga upp erat tidsschema för dagen?

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013