Hej :)

Ålder

34 år

Barn

14 år     7 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Curlingförälder     Heltidsförälder     Kaosförälder     Sönderstressad    

Personlighet

Blyg     Glad     Kontrollfreak     Nattuggla     Omtänksam     Snäll     Social     Töntig    

Intressen

Barn     Film/TV     Heminredning     Matlagning/Bakning    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hund    

Aktivitetsflöde

2014-06-27 daniiel svarade i tråden: Klänning som bröllopsgäst, någon som har tips?: Oj, jadu... Breda höfter, stor rumpa, stora (och hängiga) bröst samt en sån riktigt degig mage man kan få efter man fött barn :P Fick andra dottern för drygt fyra månader sedan.
2014-06-26 daniiel skapade en ny tråd: Tips på sång och dikt till dop?: Inte bröllopsrelaterat, jag vet, men jag hoppas att någon kanske har bra tips ändå :)

Vi ska döpa båda våra döttrar i slutet av sommaren. Den äldre blir 8år i år och den yngre kommer vara.
2014-05-14 daniiel skrev ett nytt blogginlägg: Tårta på hjärnan: Idag köpte vi årets första ask med svenska jordgubbar och ni må tro att dom var goda, ojoj!

Jag har också knåpat ihop alla 40 inbjudningarna till dopet, så dom ska skickas ut under nästa i vecka.
2014-04-20 daniiel skrev ett nytt blogginlägg: Glad påsk!: Glad påsk på er alla! Jag hoppas att ni haft en bra helg, ätit gott och umgåtts med nära och kära.

Vi inledde påskhelgen med fika och lite shopping på stan under torsdag. Jag och storasyster alltså.
2014-04-17 daniiel skrev ett nytt blogginlägg: Tärnklänningar under 500kr: Varning, det här inlägget är en riktig bildbomb!

Att bruden och brudgummen ska vara fina och i fokus på sin bröllopsdag tycker vi nog alla, men även brudföljet brukar vara finklädda dagen till ära.
2014-04-11 daniiel skrev ett nytt blogginlägg: Äntligen fredag!: Äntligen fredag! Jag och lillasyster hade en lugn och skön förmiddag, sedan hämtade vi storasyster på skolan och gick hem för att förbereda inför våra middagsgäster. En supertrevlig familj som råkar.
2014-04-08 daniiel skrev ett nytt blogginlägg: Brudklänningar på film och tv: Jag har länge haft en favoritklänning. Jag och många andra. Det är tylldrömmen från Vera Wang som Kate Hudson (Liv) bär i filmen Bride Wars. Jag tror nog att ni alla vet vilken klänning jag menar, men för.
2014-04-04 daniiel skrev ett nytt blogginlägg: Dags för en uppdatering, veckan som gått: Fredag och helg igen, en fullspäckad helg! Men, jag ska uppdatera lite om förra helgen samt veckan som gått. Jag tror dock att vi jobbar oss bakåt från idag. Det blir mycket på en gång, så håll ut ;)Idag.
2014-03-27 daniiel skrev ett nytt blogginlägg: Blushing bride: Brudklänningar i blush (rosa) har varit väldigt trendigt ett bra tag nu och fortsätter vara det. Det tycker jag är väldigt roligt, att det är lite färg på klänningarna. Jag vill gärna tro att om jag.
2014-03-26 daniiel skrev ett nytt blogginlägg: Tisdag: Jag inledde gårdagen med att klippa mig, vilket behövdes! Jag var för ca 2,5år sedan hos en frisör och för snart 6 månader sedan på en frisörskola och klippte mig. Jag prövade en ny frisör igår,.