• joe2012

    Skelleftebröllop 2013

    Finns det några fler brudar/brudgummar som planerar bröllop i Skellefteå under 2013? Eller någon som redan gift sig och vill dela med sig av sin visdom?
    Tips på lokal/catering/band/florister mm mottages tacksamt!
     
     

  • Svar på tråden Skelleftebröllop 2013
  • Josi75

    Hej! Såg att någon frågade om tips på fotograf till bröllopet. Då kan jag med varm hand rekommendera fotografen vi anlitade. fotomalinstenlund.blogspot.se/ Vi blev supernöjda med bilderna. Jättetrevlig tjej med fina bilder & idéer. Prislappen var det heller inget fel på.

  • mimmi

    Här händer inte mkt heller.. planerar, lägger saker in mina inspirationmappar, och tänker ständigt bröllop, men ingenting nytt som jag kan bocka av!


     


    Vet ni hur det är med förgätmigej i slutet på juli? Blommar den fortfarande då?


    Det har varit min absoluta favoritblomma sen jag var liten, och jag fick plötsligt för mig att jag vill ha med den i min brudbukett... eller iallafall i dukningen!

  • ElinaAstrom

    Vi räknar med att klara oss på max 3 servitriser till ca 80 gäster. Vi ska dock ha buffé så de ska bara servera dricka och kaffe.


    Har läst att man kan räkna med att varje servitris kan ha hand om 20 gäster om de ska servera all mat.

  • ElinaAstrom

    Ja, vi hyr, eller det är en nära väns lillasyster och troligen en eller två av hennes vänner. Tänker att vi betalar dom typ 150 kr i timmen, hur låter det?

  • galen2012

    Hej. Jag hoppar in här. Vi gifter oss borgerligt på midsommardagen vid ångsågen i Drängsmark. Sen kommer vi hålla bröllopsfika på folkan i drängs. De har en jättefin lokal. Förra veckan hämtade vi ut våra ringar och nu sitter jag och letar den sista inspirationen på nätet. :) våra färger är vit, röd och silver. :) www.drangsmark.se/

  • Majbrud i västerbotten

    Hej på er!
    Nu, äntligen äntligen, har det börjat röra på sig igen här. Det har varit så himla mycket annat och alldeles för lite tid för att hinna med, men så plötsligt var det bara sju veckor kvar och då blev det eld i baken!

    Efter att ha velat, och ältat, och funderat (väldigt långsamt) rusade jag till sist en vända i panik på stan och köpte skor. Helt underbara skor! Hade egentligen tänkt ett par röda pumps med max 5,5 cm klack, blev istället ett par ruggigt snygga ljusbruna med kilklack på kanske 4 cm. Vansinnigt sköna! Med dessa kunde jag då prova ut klänningen igen och ta ett beslut att korta släpet, trots att det då blir liiiite dyrare än jag tänkt. Känner mig så utklädd med ett långt släp. Efter provning, direkt vidare till guldsmeden. Lagt fram ett förslag på design, avvaktar prisbild tills vi vet pris på diamant (kunde inte ge direkt svar då jag vill ha annat än vanlig vit). Orolig för att det ska bli vansinnigt dyrt, då jag inte tänkt lägga mer än 6-7000 på ring.
    Check, check, check på att-göra-listan :)

    Dessutom har mamsen själv hittat på att hon ska sy servetter :O och en kompis har börjat sy andra dekorationer.

    Till helgen blir det att fara och titta på lokalen ordentligt, provmöblera lite och mäta, mäta, mäta. Sen kan jag börja beställa det som ska beställas till dekorationer. Blommor är också klart med nu. Härliga tider! Det här kanske går vägen ändå :)

  • Majbrud i västerbotten

    Inte att förglömma har karln ordnat med serveringspersonalen! Har ingen prisbild ännu dock men vi kommer att köra på det här. Det är några tjejer som brukar servera på tillställningar ibland.
    Han har även tagit på sig att införskaffa lite lekattiraljer. Han har börjat vakna till lite nu när det närmar sig, precis som väntat haha!

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013