• Äldre 20 Nov 17:17
    49969 visningar
    249 svar
    249
    49969

    Skelleftebröllop 2013

    Finns det några fler brudar/brudgummar som planerar bröllop i Skellefteå under 2013? Eller någon som redan gift sig och vill dela med sig av sin visdom?
    Tips på lokal/catering/band/florister mm mottages tacksamt!
     
     

  • Svar på tråden Skelleftebröllop 2013
  • Äldre 13 Feb 12:02
    #91

    Ja, jag menade inte att det är negativt att röra på sig, utan mer att det ibland blir sådan viktstress och hets bland blivande brukar att det i sig inte är hälsosamt. Hos dom som redan ligger på en bra och hälsosamt vikt och som egentligen mår ganska bra sig själva, vill helt plötsligt pressa ner sig för att se så bra ut som möjligt en dag i en klänning. Där tycker jag att motivationen till varför blir lite fel och i slutändan så är det inte välmåeendet som hamnar i första hand.

    Och jag själv skulle definitivt behöva gå ner i vikt (betydligt fler kilon än många andra), så inget ont om sånt. Jag beundrar människor som kan ta tag i det och faktiskt göra något åt saken, som har självdiisciplinen :)


  • mimmi
    Äldre 13 Feb 13:23
    #92

    Jag håller helt med dig!!


    Man får se längre än bara den där enda dagen! Vår tanke är att fortsätta även efter, förhoppningsvis i samma tempo, men kanske med något fler tillfälle då och då för att fuska med onyttigheter och sånt!


    För mig funkar det väldigt bra att ha en deadline att se fram emot och kämpa inför! Sist jag gav mig tusan på att må bra, gick jag ner 14kg på 8 månader inför min 30årsdag! Å blev sen som sagt gravid och släppte alla hämningar.. gick nog upp 20kg... (mestadels semlor skulle jag tro! :D ) Inte jättesmart eftersom de sedan suttit fast de där kilona lite här å var..fniss!

  • Äldre 13 Feb 13:31
    #93

    Oj, men det är ju jättebra gjort! :) Och att man kan gå upp mkt under en graviditet vet jag allt om, då jag själv gick upp ca 30kg! när jag väntade dottern. För min del var det nog mest lussebullar och julmust ;P haha

    Att ha bröllopet som en morot funkade bra för mig också, absolut. Jag gick ner 20kg på inte fullt ett år då. Inte jättesnabbt, men ändå ganska bra jobbat tycker jag :)

    Nu, 1,5år senare, så har jag dock gått upp allt igen. Jag blev väldigt sjuk och har gått upp dels pga av att jag bara suttit still hemma och pga mediciner. Och nu är jag i det där stadiet att jag ska ta itu med det.. någon gång. Jag känner mig nästan redo, bara inte riktigt ännu. Har gjort ett par försök, men det blir bara pannkaka av det när jag inte känner mig redo. Jag skulle kanske behöva en ny morot också :)

    Väldigt bra idé dock av dig att dra igång på jobbet :) Många gånger är det ju lättare om man har andra att "träna" tillsammans med. Ja, och att du och din blivande kan träna tillsammans hemma också :)


  • mimmi
    Äldre 13 Feb 13:40
    #94

    Hejja! Det var ju enormt bra gjort! Shit pommfritt! 20kg! Det är inte lite det!!


    Fördelen med att ha gjort det förut är ju att man vet att man kan!


    Morot är bra! Annars har man ju alltid det där : äsch jag börjar imorgon istället!


    Och att inte träna ensam är så bra! Mina kollegor är ju liksom redo 2ggr i veckan för att gå, alltid är det nån som är peppad som drar med sig den som är trött! Vi var tom ute och gick i 17minusgrader! Fast det var kallt så var det sååå härligt! Solen lös och allt bara glittrade!!

  • Äldre 14 Feb 18:48
    #95

    Hej!


    Har en fråga till alla som känner till skellefteå och de blomsteraffärer som finns. Har hittils bara kontaktat Buketten som skulle ta 1500 kr och uppåt för en brudbukett. Det är enligt mig för mycket pengar. Har nån förslag på billigare alternativ?


    Jag vill ha en rund bukett med små vita kallor och korta stjälkar.


    Hoppas nån kan hjälpa mig! :)

  • Äldre 14 Feb 20:14
    #96
    mimmi skrev 2013-02-13 13:40:43 följande:
    Att ta sig ut i sån kyla är också bra gjort :) Vi har ju hund, så ut måste man alltid, men nog tar det emot såna kalla dagar :P Till och med hunden spenderar helst dom dagarna inomhus under täcket hehe
  • Äldre 14 Feb 20:16
    #97
    ElinaAstrom skrev 2013-02-14 18:48:28 följande:

    Hej!


    Har en fråga till alla som känner till skellefteå och de blomsteraffärer som finns. Har hittils bara kontaktat Buketten som skulle ta 1500 kr och uppåt för en brudbukett. Det är enligt mig för mycket pengar. Har nån förslag på billigare alternativ?


    Jag vill ha en rund bukett med små vita kallor och korta stjälkar.


    Hoppas nån kan hjälpa mig! :)


    Hej :)

    Mitt tips är att kolla med Interflora. När jag var och frågade, så ville Interflora i snitt ha ca 400-500kr mindre för en likadan bukett motför vad Buketten ville ha. Det är ganska stor skillnad. Sedan kanske Blomsterlandet på Solbacken skulle vara värt att höra med :)
  • mimmi
    Äldre 15 Feb 08:08
    #98

    Vi har oxå hund! Tossig men otroligt snäll rottweiler hane! Så ut måste man ju.. Men han gillar inte kyla eller regn.. Snö och dypölar däremot.. :D bra tips med blommorna! Måste kolla upp det i påsk! Finns ju en blomsterbutik/plantskola i byske oxå, men tror den är stängd på vintern.. Minns inte, men vad finns det för vilda blommor i juli? Min absoluta favvisblomma är ju förgätmigej och hade nog kunnat tänkt mig en bukett av dem som brudbukett..

  • Majbru­d i väster­botten
    Äldre 15 Feb 16:03
    #99

    Imorgon gör vi ett nytt försök på ringarna! Dock blir det nog tillsammans med barnen så vi får väl se hur bra det kommer att gå. Jag tror jag måste gå helt själv nån dag, jag som är så supervelig och behöver sitta och stirra i evigheter på min hand när jag provar en ny ring. Hade från börjat tänkt mig en smaaal enstensring, har passerat alliansringar och funderar nu på en rätt bred och lite tjockare enstensring. Längtar till imorrn som ni förstår ;) Som någon sa tidigare ska ju ringen vara med resten av livet, DEN måste ju bli rätt!

    Blommor, blommor, blommor. Jag bor ju som sagt en bit från stan, närmare bestämt 4, och kommer att skaffa blommor från blomsterbutiken närmast mig. Har varit i kontakt med dom och funderat som attan. Ville från början bara köpa lite tulpaner och blanda med blåbärsris, men det är inte tulpansäsong i maj direkt. Har sagt bestämt nej till rosor. Vill heller inte betala massor för en BUKETT, den lever ju bara någon dag. Men nu har jag tänkt släppa mina hangups, och bara säga form, färg och pris till floristen, så får de fria händer sen. Jag kan inte fortsätta vara så här besatt och petig i detaljer. Det kommer att bli bra ändå :)

  • Majbru­d i väster­botten
    Äldre 15 Feb 16:09

    OCH, vi skickade iväg inbjudningarna igår. Äntligen! Nog för att alla utom en redan vet om det :) Nu kör vi!

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013