• Äldre 20 Nov 17:17
    49249 visningar
    249 svar
    249
    49249

    Skelleftebröllop 2013

    Finns det några fler brudar/brudgummar som planerar bröllop i Skellefteå under 2013? Eller någon som redan gift sig och vill dela med sig av sin visdom?
    Tips på lokal/catering/band/florister mm mottages tacksamt!
     
     

  • Svar på tråden Skelleftebröllop 2013
  • mimmi
    Äldre 16 Jan 14:37
    #31

    Phu!


    En sak ur världen! Har designat och skickat efter save-the-date kort via vistaprint nu!


    Har nojjat lite över att inte hinna få ut de riktiga inbjudningskorten i tid, vi gifter ju oss mitt i semestern så vill ju inte att folk ska hinna boka upp sig på annat!


    Så nu får det bli save-the-date! Skönt att kunna slappna av lite! Får väl dem om en vecka eller så och sen är det bara att klistra frimärken för brinnande livet! :)


    Mailade magnus på fotograf skellefteå eftersom jag gillade hans bilder, men han gjorde tyv inte så mkt bröllop längre + hade semester. Fick tips om en annan kille som heter Ola Westerberg som jag mailat istället! Hoppas han kan!


     

  • Äldre 16 Jan 16:55
    #32
    Mimmi:
    Ett tips är att skriva upp alla adresser på ett bra ställe (eller om man har något elektroniskt) så man har det lättillgängligt vid nästa omgång med inbjudan och tackkort.

    Majbrud:
    Nyhamnsgården är ju jättefin. Har varit på några bröllop där. =)
    Min kompis friade till sin man i månadskiftet februari/mars ifjol och de gifte sig i början på augusti samma år. Inga problem. Jag tror att det mest gäller att vara ut ett år i förväg om man har specifika platser och datum som gäller. Du har ju redan fixat det mesta av det som ska bokas långt i förväg.

    Vart ska du fixa håret? Jag har inte bokat frisör än och har inte klippt mig i Skellefteå på 7-8 år. (Bor i södra sverige) 
  • Shirre
    Äldre 16 Jan 23:21
    #33

    Hej hopp, jag såg att ni efterlyste en fotograf.

    På bröllopet jag var senast fanns det en väldigt duktig tjej som fotograferade. Vi pratade lite och det visade sig att hon är nyetablerad och verkade inte vara så dyr heller. Sett hennes verk nu i efterhand och det var riktigt nice, rekommenderar henne varmt. Hon hade lagt upp sina foton på både Facebook och Flickr som jag länkar till nedan.

    https://www.facebook.com/pages/Nilsdotter-Photography/384810981594958
    http://www.flickr.com/photos/84073524@N02/

  • Shirre
    Äldre 16 Jan 23:45
    #34

    Verkar som länkarna blev konstiga i mitt förra inlägg (inlägg #33), så jag provar skriva dem igen.

    Hennes Facebook-sida:
    https://www.facebook.com/pages/Nilsdotter-Photography/384810981594958

    Hennes Flickr:
    http://www.flickr.com/photos/84073524@N02/

  • mimmi
    Äldre 17 Jan 08:50
    #35

    Bra tips med adresserna!


    Jag har de flesta i telefonen, men tänkte skriva ut alla på papper och sätta in i bröllopspärmen!


    Där även lämna med telefonnr och mailadresser till alla tjejer så att sambon kan sätta ihop en lista vid en eventuell möhippa! Mina kompisar är tyvärr så extremt utspridda så jag räknar inte med att få någon.. men man kan ju hoppas! :)


     


    Ska kika in fotografen!


    Alla tips är välkommna!!

  • Majbru­d i väster­botten
    Äldre 18 Jan 13:04
    #36

    Roligt höra positiva erfarenheter av Nyhamnsgården! :) Varför det blev "bara" ett halvår att planera var just för att vi ville ha "det" datumet, det har hängt med oss genom åren. Men som sagt, det går ju bra, är bara stressad ibland ;)

    Har provat klänningar på Bröllopsstudion och har tänkt in på Victoria framöver, mest för att prova ut modeller. Vet inte om jag vill ha en "vanlig" brudklänning eller nåt enklare i bomull/spets men det är ännu svårare att hitta. Såg att Victoria började rea ut förra veckan så det kanske är bäst att skynda sig dit! För övrigt var Nina på bröllopsstudion väldigt hjälpsam och känns mycket duktig, men just då hade hon inte min klänning inne iaf. Ska ner till Stockholm i slutet av februari och hoppas kunna kolla lite där, men kommer heller inte att ha all tid i världen på mig. Tips på bra ställen som har mer enkla romantiska kreationer, hellre än lyxigt och stort?

    Jag ska fixa frisyren hos min vanliga frisör som håller till i en by ungefär 3 mil utanför stan. För mig är det nära men kanske inte optimalt om man vill ha allt samlat i stan. Vet inte hur du tänker om det joe2012?

    Vilka superfina bilder den fotografen tagit! Någon som kollat med henne vad hon tar?

  • Bmw
    Äldre 21 Jan 21:13
    #37

    Hej hopp igen! Har inte varit aktiv på ett tag pga tråkigheter inom familjen.


    Vi ska gifta oss i landskyrkan iaf. Sitter och funderar oss less på catering just nu. Ni som har bokat, vilka ska ni ha och vad funderar ni på för mat? Tycker det är jättesvårt att komma fram till något som ska passa de flesta.

  • Majbru­d i väster­botten
    Äldre 22 Jan 15:32
    #38

    Vi har bollat med food om cateringmeny och kommit fram till något som vi känner oss jättenöjda med! Blivande maken har ätit deras mat på jobbfest och tycker det var riktigt bra mat, därför vi valde dom.

    Har främst haft mailkontakt med dom och det har fungerat väldigt bra. De har lagt fram förslag och utifrån det har vi sågat och hissat :) och lättare kunnat känna efter vad vi vill ha. Det blir mycket fisk och rotsaker till det. Vi kommer att komplettera med att göra förrätt själva och eventuellt något vegetariskt.

    Vi utgick mest från oss själva, vad vi tycker är gott, som inte kommer att lägga sig som en klump i magen (för man vill ju orka mer sen ;) ) och känns festligt. Tror nog att det ska gå hem hos de flesta, och om det inte gör det får de väl äta sallad och bröd :P

  • Äldre 22 Jan 20:34
    #39

    Hej allihopa!


    Här har vi anlitat Din fest i skelleftehamn, hört mycket positivt om dom och när vi pratades vid på telefon så kändes allt jättebra, vi ska snart träffas och då sa hon att hon hade 1000 frågor vi skulle få svara på så att vi skulle kunna få en meny helt anpassat efter oss, känns helt super. Eftersom vi ska ha bröllopsfesten i Örviken så är ju läget bra också!


    Har förövrigt beställt hem min drömklänning från Jenjenhouse, har inte varit och provat nån klänning utan jag chansar att modellen passar, fick ett sms idag om att den är på väg. Beställde den skräddarsydd efter mina mått och med frakt betalade jag 1200:- , då kände jag att jag lika gärna kan chansa :D

  • mimmi
    Äldre 24 Jan 10:29
    #40

    tårta bokad från Kringlan!


    Ska kika mer på bilder i deras pärm i påsk! Men nu är den "säkrad" :)


     


    Har även gjort ett omfattande excel ark med alla bjuda, adresser, telefonnr och fixat så vi bara kan fylla i vilka som osat och hur många som kommer! kalasbra!


     


    Hur går det för er?

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013