• thomaz­ine
    Äldre 29 Oct 19:20
    40209 visningar
    251 svar
    251
    40209

    Skånebrudar 2013

    Mitt nyaste (Och numera enda!) nöje är att planera vårt kommande bröllop! Just nu känner jag att min blivande make och övriga i umgänget får sår i öronen av mitt bröllopsprat. Tänkte därför kolla om de finns några blivande brudar här som vill agera bollplank och inspo fram till våra Stora Dagar?! :) Jag bor utanför Lund och vi gifter oss hösten 2013

  • Svar på tråden Skånebrudar 2013
  • S o H
    Äldre 2 Nov 14:49
    #61
    thomazine Jo, vi var och kollade på en jätte fin lokal igår. Nu ska vi bara bestämma oss för hur många vi ska bjuda osv. Så får vi se vad vi väljer. Sen ska vi ska kolla på ytterligare en lokal. Så snart hoppas jag att vi bestämt oss=)
  • thomaz­ine
    Äldre 2 Nov 15:17
    #62

    Hjälp... Detta är ju en fråga jag inte kan ta med min blivande make haha... Provade som tidigare skrivet klänningar idag. Googlade sen runt lite och hamnar på Lillys hemsida. För att inse att de har en outlet för brudklänningar. Och hade jag hittat en brudklänning för detta priset i butik hade jag varit överlycklig. Vår budget är inte den största men definitivt inte snål. Men jag tycker det är galet med 10000 för en klänning... Lägger hellre mer pengar på en ordentlig fest! Hittade en jättevacker för 1900 kr. Är bara så skeptisk till varför den finns kvar haha. (att man aldrig kan vara nöjd!) Ska jag våga chansa? Här är en länk till godsaken...www.lilly.nu/Default.aspx&ProductID=PROD995&GroupID=GROUP53&VariantID=VO58


    Åååh what to do what to do...

  • thomaz­ine
    Äldre 2 Nov 15:18
    #63
  • thomaz­ine
    Äldre 2 Nov 15:19
    #64

    Hahahaha jag ger upp...

  • Kitty8­5
    Äldre 2 Nov 20:57
    #65

    I somras hittade jag min drömklänning i en butik i Malmö,till det underbara priset av 15000 kr.Vilket var helt uteslutet att köpa klänning för.Jag har läst mkt om Kina klänningar så började googla märket o modellen på klänningen.Hittade en Kina tillverkare.Beställde den på vinst eller förlust i slutet på juli o i september kom den hem till mig,o var alldeles alldeles underbar:)Jag betalade 2600 kr o den är så välgjord.Någon annan som har köpt eller funderar på att köpa Kina klänning?

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 2 Nov 22:00
    #66

    Jag her beställt en kinaklänning via Ebay. Har inte fått hem den ännu så kan tyvärr inte svara om jag är nöjd. Men är jag inte det så är det inte hela världen då den kostar ca 1100kr inkl. frakt.


    Har du bild på din, eller på kinaklänningen?

  • lillsm­illa
    Äldre 3 Nov 11:35
    #67

    Även jag har köpt en kinaklänning, från Zarabridal.com. Den kom jättesnabbt och den sitter som gjuten på mig! Den var inte exakt som på bilden, men det hade jag inte heller förväntat mig, vet ju att de syr upp kopior. Måtten var i alla fall perfekta, och jag kan enkelt göra miniändringar genom att ta bort de påsydda applikationerna som jag inte tyckte var så fina, så jag är JÄTTENÖJD! (Att den dessutom bara kostade 1200 inkl frakt gör ju inte saken sämre )

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 3 Nov 12:00
    #68

    lillsmilla - visa gärna bild =)

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 3 Nov 23:06
    #69
    MarieTherese05 skrev 2012-10-30 16:22:54 följande:
    thomazine = Tusen tack & kul att tården är öppnad kul förslag!
    Super bra med buffe det har vi, vi har valt från Haket i Helsingborg, så det är mkt blandad mat men så gott. Kan rek det varmt, mums! (våran gästlista är lite blandad med maten... ej fisk, ej kyckling, ej gris mm mm, då tyckte vi detta blev lättast)

     


    Har ni beställt från Haket än? Hur fungerar det i så fall?


    Kunde inte hitta något om buffe på deras hemsida. Men deras oxfile var billigare än de buffe vi kollat på hittills, så kanke inte blir buffe i alla fall, hahaha.

  • MarieT­herese­05
    Äldre 4 Nov 09:52
    #70
    FrökenMäkelä skrev 2012-11-03 23:06:57 följande:

     


    Har ni beställt från Haket än? Hur fungerar det i så fall?


    Kunde inte hitta något om buffe på deras hemsida. Men deras oxfile var billigare än de buffe vi kollat på hittills, så kanke inte blir buffe i alla fall, hahaha.


    Vi har redan pratat med ägaren om det & jag kommer ej riktigt ihog vad priset låg på tror det var 260Kr per person, men vi har valt buffe så de kommer laga tre kötträtter samt massor av tillbehör som är med. Vi har turen att det kommer köra ut detta till oss. (vet ej om det ingår - eftersom min blivande känner dem) Vi kommer förbereda bord & värme platter som de kommer att stå på. 
     
    Men det skadar aldrig att kolla med dem vad det säger till er! Maten är ju utsökt där, så för oss var det ett defenetift val då vi har många av våra gäster som äter så blandat. Då vet man osså att gästerna kommer hitta något dem tycker om förhoppningsvis med!

    Vad hade ni kollat & gämfört med? 
     
Svar på tråden Skånebrudar 2013