Inlägg från: lillsmilla |Visa alla inlägg
  • lillsmilla

    Skånebrudar 2013

    Hej på er! Jag vill oxå vara med här Vi bor mellan Hässleholm och Höör och ska gifta oss den 2/2-13 i Tykarpsgrottan.

    Gällande planering så känns det som om vi är på banan (eller - jag är det, även här låter det från sambon: "bestäm du, jag litar på dig..." osv ).

    Jag har fått hem min klänning, beställd från zarabridal, och passformen är perfekt! Ska dock göra några minimala ändringar, korta axelbanden och ta bort lite påsydda applikationer som känns lite "för mycket" för min smak.

    Min bukett, mannens och näbbens knappnålsblommor är klara - har gjort broschbukett till mig och minivarianter till grabbarna.

    Dukning och dekorationer är på gång, springer på loppisar för jämnan - vårt tema blir rustikt och mycket naturmaterial. Färgerna är lila (typ plommon), brunt, champagne och antikguld.

    Prästen är bokad, musiken till vigseln är bestämd. Menyn är bestämd, vi ska göra mycket själva. Serveringspersonal, toastmadame, barnvakt  - klart. Frisör och smink bokat. Listan på kylskåpet prickas av sakta men säkert!

  • lillsmilla

    Även jag har köpt en kinaklänning, från Zarabridal.com. Den kom jättesnabbt och den sitter som gjuten på mig! Den var inte exakt som på bilden, men det hade jag inte heller förväntat mig, vet ju att de syr upp kopior. Måtten var i alla fall perfekta, och jag kan enkelt göra miniändringar genom att ta bort de påsydda applikationerna som jag inte tyckte var så fina, så jag är JÄTTENÖJD! (Att den dessutom bara kostade 1200 inkl frakt gör ju inte saken sämre )

Svar på tråden Skånebrudar 2013