• thomazine

    Skånebrudar 2013

    Mitt nyaste (Och numera enda!) nöje är att planera vårt kommande bröllop! Just nu känner jag att min blivande make och övriga i umgänget får sår i öronen av mitt bröllopsprat. Tänkte därför kolla om de finns några blivande brudar här som vill agera bollplank och inspo fram till våra Stora Dagar?! :) Jag bor utanför Lund och vi gifter oss hösten 2013

  • Svar på tråden Skånebrudar 2013
  • FrökenMäkelä
    Kitty85 skrev 2012-11-10 11:13:19 följande:
    Jag kikar oxå efter barn kostym:) Fick hem en katalog från Hm igår,där hade de en mörkblå,inte riktigt vad jag hade tänkt ig.,så letar vidare.

     


    När det gäller H&M så är det inte samma utbud i katalog/hemsida som det är i butikerna.


    Både H&M och Lindex brukar alltid få in festligare kläder inför jul och nyår. Men det är i butikerna. Lindex har däremot samma sortiment i butik och nätet.

  • Brudiframtiden

    Studsar in här. Bor utanför Helsingborg/landskrona i Svalövs kommun. Gifter oss 31 augusti!

  • Brudiframtiden

    Förresten, vill tipsa om catering: www.restaurangsmedjan.se/


    Deras italienska buffé e jättegod så den funderar vi på! Finns i Billesholm och har festen i Kågeröd så det är nära och bra dessutom!

  • Ekna

    Dom har fått in kostym på hm Mobilia, Malmö såg jag nu i veckan. Vet inte hur långt ni alla kommit med blommor o så men ni som bor i Malmö området. Jag kan verkligen rekommendera egblomman var och fick hjälp där igår och är jätte nöjd. Jätte hög service och hade verkligen koll på läget är så himla nöjd och dessutom var dom inte dyra, tyckte jag. Det jag beställde kommer kosta runt 2500kr då är det brudbukett 2 tärnbukettet 2 näbbbuketter fyra såna små till herrarna, och dekoration till lokalen kyrkan Dick baa enkelt med rosor o lite björngräs men jag tyckte det bar ett super bra pris. Sen för er som gifter er till sommaren o så om ni inte redan varit på någon bröllopsmäasa så rekommenderar jag verkligen den på slagthuset i Malmö man kantiga jätte bra med tips där. Vet att den mässan är den första helgen i februari.


  • suzzi

    Ekna: Tackar! Då får jag bege mig till Mobilia i veckan eller så. Bröllopsmässan den 2 feb ska jag gå på, om inget annat kommer ivägen.


    Blommor, eller rättare sagt, blomsteraffär,har jag börjat fundera kring men har inte kommit längre än just fundering.

  • Roxanne

    Tomazine..Tack det blir på ssif i södra sandby..min bror hade sin bröllopsfest där och var helt och ok och ett mycket bra pris och går att inkludera städning så inte stackars släkten måste göra det på natten. Vi bor i Dalby så får nära och bra hem sen

  • thomazine

    Suzzi - tack för tipset! Vilken bra sida!


    Roxanne - Jag bor i sandby så därför jag var lite nyfiken Den är stor och fin den lokalen!


     


    Min käre far kom med en superbra idé häromdagen. Han är busschaufför och har fixat med sin chef en buss som ska köra och hämta upp gästerna och sen köra och lämna dem på natten. Tjohoo, då blir gästerna glada!

  • pamjofre
    Ekna och martina o affe tack för era tips. Jag får kolla runder lite Glad

    En liten till fråga, någon som vet/känner till någon bra make-up artist här i skåne?  Som gärna kan komma hem till en,  eller till den plats där bröllopet ska hållas?
     
  • Kakan 81

    Nu var det någon dag sedan någon skrev något så jag får väl gå in ock skriva att det nu bara är 6 mån kvar till vårt bröllop! Längtar!

Svar på tråden Skånebrudar 2013