• thomaz­ine
    Äldre 29 Oct 19:20
    40779 visningar
    251 svar
    251
    40779

    Skånebrudar 2013

    Mitt nyaste (Och numera enda!) nöje är att planera vårt kommande bröllop! Just nu känner jag att min blivande make och övriga i umgänget får sår i öronen av mitt bröllopsprat. Tänkte därför kolla om de finns några blivande brudar här som vill agera bollplank och inspo fram till våra Stora Dagar?! :) Jag bor utanför Lund och vi gifter oss hösten 2013

  • Svar på tråden Skånebrudar 2013
  • pamjof­re
    Äldre 1 Nov 08:51
    #51
    thomazine och Millisch tack för era tips! GladS o H- när vi valde lokal var det först priset och läget vi tittade på.- Det skulle ligga i närheten av dä vi bor och inte vara för dyr, sen fick den gärna ha lite charm oxo. Vi har faktiskt bytat vår lokal en gång. Nu har vi en likal med två rum, ligger på ett perfekt ställe med massa uteplats och det är för ett rimmligt pris! Men det viktiga är nog att ni trivs med den lokalen ni väljer, utseendet och funktionen den ska fylla. Lycka till!
  • lillsm­illa
    Äldre 1 Nov 10:02
    #52

    Hej på er! Jag vill oxå vara med här Vi bor mellan Hässleholm och Höör och ska gifta oss den 2/2-13 i Tykarpsgrottan.

    Gällande planering så känns det som om vi är på banan (eller - jag är det, även här låter det från sambon: "bestäm du, jag litar på dig..." osv ).

    Jag har fått hem min klänning, beställd från zarabridal, och passformen är perfekt! Ska dock göra några minimala ändringar, korta axelbanden och ta bort lite påsydda applikationer som känns lite "för mycket" för min smak.

    Min bukett, mannens och näbbens knappnålsblommor är klara - har gjort broschbukett till mig och minivarianter till grabbarna.

    Dukning och dekorationer är på gång, springer på loppisar för jämnan - vårt tema blir rustikt och mycket naturmaterial. Färgerna är lila (typ plommon), brunt, champagne och antikguld.

    Prästen är bokad, musiken till vigseln är bestämd. Menyn är bestämd, vi ska göra mycket själva. Serveringspersonal, toastmadame, barnvakt  - klart. Frisör och smink bokat. Listan på kylskåpet prickas av sakta men säkert!

  • S o H
    Äldre 1 Nov 11:27
    #53
    thomazine Absolut, det tycker jag att vi ska göra=) 
  • S o H
    Äldre 1 Nov 11:28
    #54
    pamjofre Tack så mycket! Ska kolla på en lokal idag och hoppas på att det är något som faller oss i smaken=)
  • Kakan 81
    Äldre 1 Nov 21:17
    #55

    SoH vi valde lokal efter läge, pris och vad som ingick i priset så som städ, bord och porslin. Vi ville även kunna ta med egen alkohol för att kunna ha fri bar. Har hittat en underbar lokal till slut! Idag bokade vi en dj till bröllopet o nästa vecka har vi möte med cateringfirman för att se vad vi vill äta!

  • MarieT­herese­05
    Äldre 1 Nov 21:40
    #56
    Millisch skrev 2012-10-31 23:41:27 följande:
    Min tärna kommer att få ett armband på morgonen av mig där hennes namn är inbankat, det är ett hjärta med hennes namn inbankat med två stenar på. Stenarna har de temafärger som bröllopet har, grönt och creme. 
    Du ser typ hur jag menar på länken nedan =)

    sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/600849...

    Det tror jag hon blir mycket glad över, personligt och dyrare än så tänker inte jag göra det =)
    Tack så mykcet för detta tipset,
    letat efter något likande till tärnor & de kvinnliga som hjälpet till under vårat bröllopet.
    Hur beställer man dem?

     
  • Millis­ch
    Äldre 1 Nov 23:06
    #57
    MarieTherese05 skrev 2012-11-01 21:40:15 följande:
    Tack så mykcet för detta tipset,
    letat efter något likande till tärnor & de kvinnliga som hjälpet till under vårat bröllopet.
    Hur beställer man dem?

     
    Jag hittade en kvinna på facebook faktiskt som gör dem, så det var genom att jag ramlade in på hennes profil och därav såg hennes bilder som jag såg att hon arbetade med detta :) jag kan skicka direktlänken till hennes facebook om du vill på mejl? Vågar inte skriva ut hennes namn helt öppet, vet inte om man får göra det =)

     
  • thomaz­ine
    Äldre 2 Nov 07:34
    #58

    Lillsmilla - Spännande att dagen närmar sig!! Och fräckt att vigas i Tykarpsgrottan


     


    S o H, hur har det gått med lokal?


     


    Vi satt igårkväll och spånade på gästlistan för att se hur många vi blir. Varken jag eller sambon har någon stor släkt vi umgås med, så listan blev faktiskt inte så lång. Tur att lokalen inte är jättestor


     


    Idag ska jag prova brudklänning! Fick tips om Södra i Malmö på Gustav som har någon form av rea. Bäst att undersöka saken ju

  • Äldre 2 Nov 08:56
    #59
    thomazine skrev 2012-11-02 07:34:15 följande:

     


    Idag ska jag prova brudklänning! Fick tips om Södra i Malmö på Gustav som har någon form av rea. Bäst att undersöka saken ju


    Åh då kanske man ska kolla in den affären snarast :) Tack för tipset.


     


    Har inte tagit mig i kragen än och bokat frisörtid men hör av mig så fort jag varit där.


     


    Kul att det är så många skånebrudar som hittat hit så att man kan få tips av varandra

  • thomaz­ine
    Äldre 2 Nov 13:59
    #60

    Lakinna - tydligen var det sista dagen på rean idag tyvärr. Var dessutom ganska så utplockat bland brudklänningarna. Hittade två favoriter, men den ena tillät inte budgeten och den andra hade tyget gått sönder lite på... Bättre lycka i Vinslöv hoppas jag på Vet iaf nu att Lilly är klänningarna för mig...!

Svar på tråden Skånebrudar 2013