• thomaz­ine
    Äldre 29 Oct 19:20
    40791 visningar
    251 svar
    251
    40791

    Skånebrudar 2013

    Mitt nyaste (Och numera enda!) nöje är att planera vårt kommande bröllop! Just nu känner jag att min blivande make och övriga i umgänget får sår i öronen av mitt bröllopsprat. Tänkte därför kolla om de finns några blivande brudar här som vill agera bollplank och inspo fram till våra Stora Dagar?! :) Jag bor utanför Lund och vi gifter oss hösten 2013

  • Svar på tråden Skånebrudar 2013
  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 30 Oct 15:58
    #21

    Vi gör våra själv, men har också hittat sidor som det skulle blivit billigare och beställa ifrån. Blir så mycket annat färdig köpt så vill lägga lite tid på inbjudningskorten, skulle dö av beslutsångest av att beställa färdiga då det finns sååå mycket snyggt!

  • Äldre 30 Oct 16:01
    #22

    Ja visst är det så... Vad har ni för utformning på er inbjudan? Sitter nu och funderar på om man skulle gör det själv iaf men göra på en sida bara...

  • MarieT­herese­05
    Äldre 30 Oct 16:22
    #23

    Tjoohoo!

    thomazine = Tusen tack & kul att tården är öppnad kul förslag!
    Super bra med buffe det har vi, vi har valt från Haket i Helsingborg, så det är mkt blandad mat men så gott. Kan rek det varmt, mums! (våran gästlista är lite blandad med maten... ej fisk, ej kyckling, ej gris mm mm, då tyckte vi detta blev lättast)

    FrökenMäkelä = vart då... då kan vi ej bo långt från varandra ju? Så kul.
    Vart ska ni gifta er? 

    Evelina = Jag har börjat pyssla ihop mina kan se om jag kan försöka få upp en bild här på dem Vi gör dessa själva. Jag bjöd på 50stycken dubbelvikta kort från tradera för ca 150kr betalade jag, det är helt vita i grunder & sedan har jag gjort koten väldigt enkla. Sedan kommer vi ha lite kartong/ gamalt papper där inbjudan står samt lite informationsblad på andra sidan - våran hemsida är med med. 

    Vårat tema är Lantligt & romantiskt med inslag av vit & lila. Min gubbe har fått betsäma färg med & min favorit färg är lila så det blev toppen tycker jag själv. Drömmer  Är ju kul att de kan vara med att få betämma osså! 

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 30 Oct 16:44
    #24
    MarieTherese05 skrev 2012-10-30 16:22:54 följande:
    FrökenMäkelä = vart då... då kan vi ej bo långt från varandra ju? Så kul.
    Vart ska ni gifta er? 
    Vi kommer gifta oss i Ottarps kyrka men vi bor i Härslöv.

    Ni då?
  • Äldre 30 Oct 16:45
    #25

    Marie Therese05: Kommer du att skriva för hand på de eller skriva på datorn och sedan försöka skriva ut på de köpta korten?


    Vi har skapat jättefina kort i Power point men vi får inte rätt på utskrifterna eftersom vi vill ha dubbelsidigt...

  • thomaz­ine
    Äldre 30 Oct 17:13
    #26

    MarieTherese05 - Hur gör man en sån där fiffig direktlänk i inlägget? Jag är rookie här haha Lila är snyggt! Tur din blivande make har bra smak ;-D Min vill inte bestämma något haha. Berättade för honom om den här tråden och hans kommentar var: "Åh vad skönt!". Hrmpf, menar han att jag är tjatig?!


    Vad ni är pyssliga! Funderar på att lära mig Indesign och göra korten själva, så får vår kompis trycka dem. Har ni kollat i tråden för inbjudningskort? Herregud vad folk är kreativa! Imponerande!!

  • Kakan 81
    Äldre 30 Oct 17:22
    #27

    Jag hopparnockså in här! Jag gifter mig i Helsingborg den 18 maj. Var själv på bröllop förra veckan, som jag längtar till vårt bröllop nu ! Kul att läsa om vad ni andra hunnit med!

  • Äldre 30 Oct 17:24
    #28

    Hej,


    Jag hoppar också in i denna tråd! Ska gifta mig i Augusti nästa år i Malmö.


    Har inte gjort så mycket som ni andra än, men bokat lokal och musik (kyrkan fick man inte boka innan årsskiftet) och mest funderat/googlat en massa på allt annat (gästlista, klänning, std, inbjudningskort, blogg, dekorationer, blommor, frisyrer, ringar) så jag känner mig menalt förberedd på allt även om jag inte gjort så mycket av det än.
    Har tillfrågat bestman, tärnor och toast master.


    Både jag och m2b har haft mycket på jobb under hösten men nu börjar det lugna ner sig så att man kan sätta igång med lite mer *längtar*. Tänkte att jag ska gå och klippa mig snart för att "testa" den frisör jag tänkt använda. Aldrig varit hos henne innan men min kompis använde henne när hon skulle gifta sig och jag satt med bredvid och tyckte att hon verkade väldigt bra, duktig och framförallt en härlig personlighet.


    Nu ska jag försöka boka in en datum med mina tärnor att prova klänning!!!

  • Pillan
    Äldre 30 Oct 18:12
    #29

    Jag är skåning men bor just nu i Halmstad. Vi ska gifta oss i juli i Helsingborg!

  • MarieT­herese­05
    Äldre 30 Oct 18:49
    #30
    FrökenMäkelä = vava vava vi bor där med ju..... vi ska gifta oss i Härslöv ju Förvånad, världen är liten. Vi två måste ju ses, pucha varandra ju, om du vill! 

    Evelina = Vi använder oss av Word det är enklast efterosm jag går in & ändrar måtten så att det ska anpassa till korten. Vi har ett vitt kort & sedan blir det kartong färgat papper som texten är på som vi klistar in på en sida! 
    Ja det är ej lätt att arbeta med PP, jag tycker själv att det är lättare i Word eftersom du kan lägga upp det exakt. 
    Men prova & se vad som känns bäst för er Glad . 

    thomazine = jag bara kopierar erat namn & vips så! Ja jag har kollat den länket, allt går det är bara ens fantasi som stopar en. Min blivande tycker det är kul att få vara med & bestämma & prata ut... i början tycket han det var lite jobbigt tror jag men nu är han med i mina svängar. Tungan uteKakan 81LakinnaPillan = Trevlig tråd... hittade själv denna idag. 

     
Svar på tråden Skånebrudar 2013