• thomazine

    Skånebrudar 2013

    Mitt nyaste (Och numera enda!) nöje är att planera vårt kommande bröllop! Just nu känner jag att min blivande make och övriga i umgänget får sår i öronen av mitt bröllopsprat. Tänkte därför kolla om de finns några blivande brudar här som vill agera bollplank och inspo fram till våra Stora Dagar?! :) Jag bor utanför Lund och vi gifter oss hösten 2013

  • Svar på tråden Skånebrudar 2013
  • thomazine

    Kakan 81 Lakinna och Pillan - välkomna! Vad glad jag blir att vi blir fler!


    Lakinna - har du någon bra frisör att rekommendera sen då? Smart att klippa sig hos frisören man funderat på!! Ska kolla upp några olika jag med


     


    Ikväll var vi och tittade på lokalen, och vi fastnade bägge två för den. Tjohoo! Nu ska jag bara kolla datum med kyrka och sen bestämmer vi dag Wiiiie!!


     


     

  • Kakan 81

     Vi förlovade oss i sep och bestämde ganska snabbt att vi gifter oss redan nästan år så sen satte vi gång och planera.
    Vi började med att leta lokaler och hittade en underbar stor lada som är renoverad där vi ville ha festen. Dom hade få datum att välja på då det inte får vara för kallt ute och vi ville inte vänta till sommaren. Så då fick det blev pingtsafton den 18 maj. Sen bokades även kyrkan.

    Det jag gjort mer är köpt klänning (skulle ju bara prova men hittade den rätta, se bilden), gjort inbjudningar som skickas ut i jan/feb nån gång, beställt klänningar till täna och näbbar, fotgraf är också bokad. Sen är det mycket tittande på internet på buketter, dukningar m.m. Just nu letar vi efter musiken om det blir dj el band. Vi var ute i god tid med det som ska bokas så det inte blir uppbokat då pingst är en vanlig giftasdag.

    Pillan, jag är en halmstadtjej som bor i Helsingborg istället men bröllopet blir här i skåne. Var gifter ni er och var blir festen?

  • thomazine

    Alltså nu var det ju det där med kyrkan... Har suttit på www.kyrkokartan.se och letat kyrkor i en timme nu, men började fundera på avståndet mellan festlokalen och kyrkan.... Hur har ni andra tänkt där?

  • S o H
    thomazine - kul att ni hittat lokal=)

    Själv letar vi för fullt efter den perfekta lokalen & platsen... Ska iaf iväg på visning på torsdag, hoppas det är något som faller oss i smaken.  
  • Kakan 81

    vi hyr in en buss som kör gästerna från kyrkan till festen, hem får de sköta själv . skicka en prisförfrågan till olika bussbolag så får du besked på vad det kan kosta beroende på hur många gäster ni ska vara och ungefär hur långt den ska köra.

  • Millisch

    Hej!
    Hoppas på i denna tråd med då vi gifter oss i Landskrona den 13/7-13.

    Vi bor dock i Sundsvall, men min blivande man är från Landskrona och har all sin familj där så blir bäst för alla som bröllopet sker där.  Vi viger oss i Sofia Albertina-kyrka och har festen i Glumslövs folketshus. :)

  • Elro

    Hej! Jag hoppar också in här. Gifter oss i augusti. Bröllopsfest i Helsingborg, men vi bor i Lund. Har också svårt att tänka på nått annat just nu;) Har börjat tillverka inbjudningskort, m2b ville väldigt gärna göra egna, så då får han det såklart! Har bestämt oss för lila som färgtema, bokat lokalen, skickat Std( mail, ve o fasa) o jag har börjat fundera på allt möjligt annat. Vi ska laga egen mat, buffee bli det. Tårtan vet jag inte riktigt hur vi ska göra med. Vi gifter oss i rådhuset med bara de närmaste där. Så vi slipper transportera gästerna till festlokalen.

  • Elro

    När man skriver på mobilen blir det visst inga "styckeindelningar", ber om ursäkt f det ngt kompakta inlägget!

  • martina o affe

    Nu kommer denna Skåningen in också! Men det verkar som det är bara jag som kommer från Österlen hållet!!

    Var är resten här nere?
    Jag gifter mig 13-07-13 i Hörups kyrka.

    Hela min outfit är klar, och nästan allt är bokat..

    Massa kul detaljer med dukning och inbjudan är kvar och resten ska köpas som min fästman ska ha på sig!
    Men attans vad roligt det är!!

  • Kitty85

    Hej tjejer.Här e en till Skåne (Eslöv)brud som gifter sig nästa år,i maj:) Vi har bokat kyrka,festlokal,fotograf,mat,min klänning är köpt,skor till mig klara. Innan tänkte jag bara på bröllop men sen köpte vi hus med inflyttning mitt i december,så nu tänker man mkt på det o hur man ska hinna.Min tärna kommer idag o ska hjälpa mig med inbjudnings korten. Jag har skrivit texten i Publisher o sen dekorerat ett dubbelvikt kort från Panduro,blir jätte bra, jag älskar att pyssla o har sett fram emot att få göra inbjudningarna. Hur ser era ut? Någon skrev att de skulle gifta sig utanför Kävlinge vid någon å,är det Bösmöllan?Där har jag varit på ett bröllop,jätte mysigt:)Våra färger är rosa, silver o vitt.Nästa sak att göra blir nog att boka smink o frisör.

Svar på tråden Skånebrudar 2013