Inlägg från: Kitty85 |Visa alla inlägg
  • Kitty85

    Skånebrudar 2013

    Hej tjejer.Här e en till Skåne (Eslöv)brud som gifter sig nästa år,i maj:) Vi har bokat kyrka,festlokal,fotograf,mat,min klänning är köpt,skor till mig klara. Innan tänkte jag bara på bröllop men sen köpte vi hus med inflyttning mitt i december,så nu tänker man mkt på det o hur man ska hinna.Min tärna kommer idag o ska hjälpa mig med inbjudnings korten. Jag har skrivit texten i Publisher o sen dekorerat ett dubbelvikt kort från Panduro,blir jätte bra, jag älskar att pyssla o har sett fram emot att få göra inbjudningarna. Hur ser era ut? Någon skrev att de skulle gifta sig utanför Kävlinge vid någon å,är det Bösmöllan?Där har jag varit på ett bröllop,jätte mysigt:)Våra färger är rosa, silver o vitt.Nästa sak att göra blir nog att boka smink o frisör.

  • Kitty85

    I somras hittade jag min drömklänning i en butik i Malmö,till det underbara priset av 15000 kr.Vilket var helt uteslutet att köpa klänning för.Jag har läst mkt om Kina klänningar så började googla märket o modellen på klänningen.Hittade en Kina tillverkare.Beställde den på vinst eller förlust i slutet på juli o i september kom den hem till mig,o var alldeles alldeles underbar:)Jag betalade 2600 kr o den är så välgjord.Någon annan som har köpt eller funderar på att köpa Kina klänning?

  • Kitty85

    Jag kikar oxå efter barn kostym:) Fick hem en katalog från Hm igår,där hade de en mörkblå,inte riktigt vad jag hade tänkt ig.,så letar vidare. Har ni andra brudar köpt vigselring? Jag köpte min i somras men har nu hittat en ännu finare...not good;) Men jobbar man i smyckesaffär så hittar man nya favoriter varje dag. En annan fråga...någon som ska ge favours till sina gäster?? Ha en härlig lördag Skåne brudarna:):)

  • Kitty85

    Var och kollade efter slöjor förra veckan i Malmö. Var inne på Hot Couture och de säljer ut allt till halva priset. Tänkte bara tipsa om det är någon som inte har hittat sin klänning, så kanske man kan kika där=)

  • Kitty85

    Vi har bokat en fotograf som heter Therece. Googla Atelje Hodan, så hittar du henne. Gillar hennes bilder jätte mycket. Hon känns engagerad, vi har pratat i telefon o hon ställde frågor om bröllopet o så. Jag är inte bekväm framför kameran men tror hon kan få till roligt fina bilder...även på mig:)

Svar på tråden Skånebrudar 2013