• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    Ja, som sagt, jag tror nog vi alla fått nån slags fem-månaders-panik haha!

    ..... tänkte att jag skulle skriva de vi va klara me men så insåg ja att de nog är mer som inte är klart, så jag lät bli!
    de e så mycket jag bestämt att vi ska göra nu i sommar, mn dagarna bara springer iväg ju!

    Tanken e att vi i augusti ska fixa inbjudningskorten o skicka ut dom
    köpa alkohol i tyskland
    beställa blommor
    boka frisör
    sy stolsöverdrag o göra lite annat pyssel
    prova klänningen återigen
    beställa ringar (om vi nu hittar några)
    + köpa de där extragrejerna som smycken, bolero, hårkam, slöja m.m. som jag troligtvis kommer beställa från typ ebay eller etsy

    Jag undrar lite va de egentligen är man BORDE göra nu såhär fem mån innan...?!
     

  • teddy

    De där me alkoholen... vi kommer bjuda på brudskål och vin till maten, inget mer... vill inte ha ett fylleslag o budgeten tillåter inte de i vilket fall! sen kommer det finnas mycket alkoholfri dricka då ju...

    och man behöver ju inte göra allt bara för att alla andra gör det, tänk efter och känn efter vilket som e de viktigaste för er o skippa resten! vi har inte heller massa pengar o tex fotografen e en kompis till mig, tårtan ska en gymnasieskola göra, vi struntar i fin transport till o från kyrkan osv...

    :) 

  • teddy

    Nä jag vet va du menar! Man förvillar sig så lätt i denna bröllopsdjungel alltså! O alla saker man stöter på som man inte tänkt på först o som man sen bara "måste" ha! hahaha, de e inte klokt! :P
    Man får så gott man kan försöka hålla kvar sina båda fötter på jorden trots att huvudet far upp bland molnen titt som tätt! :)

    Är det förresten någon av er som har beställt eller funderar på att beställa ringar från hedbergsguld.se eller zelini.se? Har upptäckt att de har billiga snygga ringar i titan, vilket vi är ute efter...

  • teddy

    ja, coititanium har många fina ringar, men de blir lite billigare från de andra sidorna... nja, vi får tänka på saken...

    synd med fotografen, vinterfrost... jag har förstått att det tydligen är lite kinkigt med att fotografera på vintern! de hade jag ingen aning om... min kompis som ska fota oss började diskutera samma sak o menade att hon inte kan loooova att de blir bra bilder o så verkade som att hon tvekade på om hon verkligen ville ställa upp, men när jag sa att våra förväntningar inte är skyhöga utan att vi bara vill ha bilder från dagen tyckte hon det gick bra. Jag tycker det är sååå onödigt att lägga 20-30 000 på en "riktig" fotograf, o vi har inte dom pengarna, många bilder jag själv tar blir ju fina de också ju! så det får allt duga!

  • teddy

    Pekkiisch4, varifrån har du köpt skor och bolero??

    lycklig01, jag tror nog man måste boka tid för brudklänningsprovning. I alla fall här... 

  • teddy

    Vi åker inte heller på bröllopsresa direkt. Passar varken tidsmässigt eller ekonomiskt... men vi tänker nog åka nånstans sommaren -13 istället! :)

  • teddy

    Förresten, Teza, vilken häftig o annorlunda klänning! :)
    Förstår att ni ska ha medeltidstema, haha! 

  • teddy

    haha va kul att ni började prata om drömmar!
    Jag har drömt om bröllop o att vi gifter oss o har festen osv hur länge som helst nu! Drömmer om bröllopet en natt i veckan typ, haha, o ALLTID händer det nåt skit! Ingen av gångerna går de bra, haha... Händer inte de ena så e de de andra...!
    Men jag tänker som så att om allt "ont" händer nu innan i drömmarna så kommer dagen sedan bli kanon, haha!
    ;)

    Har förresten idag börjat sy på stolsöverdragen o hade vigselsamtal i helgen! Har även köpt tärnklänningar nu o väntar spänt på inhandlade smycken från ebay! :) 

  • teddy
    Jonna1983 skrev 2012-07-18 21:26:47 följande:

    Hej!


    Idag har vi fått klart med vigselförrättaren, det känns bra. Dessvärre tackade toastmastern nej, men det ska nog dyka upp någon annan som vill ställa upp och kommer göra ett minst lika bra jobb.


     


    Jag som varit lugnet själv börjar få lite lätt ångest, det är farligt att titta på dukningar och bröllopstårtor på bild. Jag vet att allt kommer bli bra, naturligtvis, men jag har så lite estet i mig när det gäller dekoration. Svägerskan får nog rycka in lite och kanske någon annan pysslig person. På fredag åker vi till IKEA och försöker bestämma färgtema.


     


    Fråga: Har ni börjat fundera på mat än? Vi funderar på att catera (heter det så?) varmrätten och personal och göra efterrätt och tillbehör själva. Ska också ta reda på om bagerilinjen på en av gymnasieskolorna här fortfarande bakar på beställning. Det borde bli lite billigare. Vet att vi gjorde det när jag gick (för 10 år sedan...).


     


    Berättade för min chef idag att jag planerade att byta namn, skrev ju på anställningskontraktet med mitt nuvarande och jag tror faktiskt att hon blev glad för min skull. Fick dessutom min tjänst förlängd och skulle visst få löneförhöjning. Kom ju lägligt!


     


    Nu kan det inte bli höst/vinter fort nog. Tycker tiden går så oerhört sakta. Ser fram emot semester i september, då ska jag ligga i en solstol och läsa alla bröllopstidningar jag kommer över och dricka strawberry daiquris!


     


    121208 säger J+A ja.
    Tycker du att tiden går sakta!!! Ååh himmel, jag önskar att jag hade levt i din tid! ;))
    Själv tycker jag att dagarna och veckorna springer fram Ala Usain Bolt o jag har svårt att hänga med! 

    Ang maten så ska vi göra en del o resten ska en sk "hobby-caterare" göra (hehe, vet inte riktigt vad jag ska kalla honom, men ni fattar nog...!).  O vi ska ha tårta från en gymnasieskola! :)
  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-07-20 17:17:38 följande:

    idag har vi varit på två affärer och frågat om pris, på exakt samma saker har det skillt 600 kr på butikerna. det är rätt mycket pengar! Vi ska ha min bukett, en korsag och 25 rosor med vattenrör till dekoratione jag har gjort! På först stället kostade det 1600 för alt medans på det andra skulle de ha nästan 2200! Ska fråga på några fler ställen innan jag bestämmer mig! Det konstiga med brudbuketten var att på första stället skulle den kosta ca 600 medans på andra mellan 1200-1800


     


    Har ni fått nå pris på era brudbuketter!?


    Jag ska ha en brudbukett me cerise gerbera och mina två tärnor ska ha varsin gerberabukett likaså... sen ska blivande maken ha en gerbera som corsage. Allt detta får vi för 800 kr! :)

    ...ska även beställa till fler gerberor till dekoration, men har inte gjort det ännu... men för det vi redan har bestämt tycker jag de e ett urbra pris! :) 
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????