• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vinterfrost, angående att sjunga i kyrkan tycker jag personligen de e en toppenidé, och jag funderar i de banorna jag me, men... jag som själv har mycket erfarenhet och sjunger på både det ena och det andra är inte helt säker på att jag rent känslomässigt kommer klara det! Så känn efter det först! :) Att bli rörd och klämma fram en liten tår e ju ingen fara, de e ju bara fint, men att inte alls kunna genomföra tänkta låt och halsen knyter sig e inte så roligt... då e de bättre att överlåta det till någon annan så man kan släppa det möjliga orosmomentet! :P 

  • teddy

    Va roligt med ett band! Vi funderar fortfarande hur vi ska göra...

    Ni som ska ta ett nyt efternamn, när tänker ni skicka in pappren? O när tänker ni fixa hindersprövningen? 

  • teddy
    Pekkiisch4 skrev 2012-06-15 22:49:25 följande:
    Hindersprovningen gäller endast 4 månader, så blir ju i september :) och samtidigt som då skickar min blivande in efternamn, eftersom jag inte byter :D

    Festhäfte kommer vi ha, mer för att vi vill, tänkte ha info om t.ex. taxi o så
    Men då har jag en fråga! Hur gör ni me namnet på hindersprövningen?? Måste de inte vara samma namn på den och det han kommer heta? Jag e jätteförvirrad angående den biten?? fattar du va jag menar...?!
  • teddy

    Angående "pappersarbete" kommer vi ha både vigselprogram och festhäften. Jag tycker båda e rätt viktiga så därför ska vi ha de... :)
    Vigselprogrammet kommer bli rätt enkelt medan jag/vi kommer lägga ner lite mer jobb på festhäftena. 

  • teddy

    men skriver man då de gamla efternamnet på hindersprövningen o sen de nya går igenom o den ena av os då på bröllopsdagen heter de nya namnet, blir de inte helt fel då??
    förstår ni... om de gamla namnet är svensson o de står på hindersprövningen, o de nya namnet som är godkänt o klart är karlsson, då heter ju jag (om de nu e ja som bytt först altså!) karlsson på bröllopet, men hindersprövningen gäller för en svensson!
    jag vet inte om jag krånglar till det, men jag fattar ärligt inte riktigt hur de ska gå till? 

  • teddy

    Vi har också en tight budget och just den biten att ta sig från kyrkan till festlokalen (ca 1 mil) ingår inte i budgeten... visst hade det varit kul att komma i nån fin bil eller så, men de e inget vi prioriterar faktiskt. Vi kommer åka i en vanlig bil. Man kan ju smycka den lite fint me band o så, men vi tänker inte göra nåt mer avancerat än så! :)

  • teddy

    Ja precis! i mörkret ser man ändå inte vad vi kommer åkandes i, hihi! Vi tycker en vanlig bil blir bra!
    Vi har också varit tillsammans i 7 år nu ;) Passande med giftermål då, hihi!

    Har förresten försökt mig på att göra några silkespappersbollar i helgen, blev jättefina! Alltså sådanan pompoms eller va de nu kallas... kommer lätt göra massa sådana o hänga upp i festlokalen... många små vita sådanan ser ju ut som snöbollar! :)) 

  • teddy

    Guuu, när du säger de sådär i dagar blir jag sjuuuuukt stressad! Aaahh! 
    hahaha... 

  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-06-19 10:06:52 följande:

     


    Jag håller på att bli tokig ang efternamn, min m2b har ett väldigt vanligt efternamn och för många år sedan lovade jag att ta det då vi gifter oss, och han vill inte ta mitt som är lite mera ovanligt! han har gått med på att byta om jag hittar ett fint nytt eller släktnamn, men jag hittar inget som duger åt honom! Vill att vi ska heta samma hela familjen, vill inte heta olika! hur har ni gjort ang namnbyte?


    Ja, vi håller också på att rota en del i de här me efternamn... Vi har bestämt oss för att hitta på ett nytt namn, men har haft svårt för att enas! Tror nog dock vi har enats nu o då kommer ju den största biten med att de ska bli godkänt... om våra förslag vi har, har nu tre st, inte kommer godkännas, ja då kan ja säga att det kommer bli svårt! O ja, vi tänker samma där... vi vill båda att vi ska heta samma namn liksom!
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????