• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    .... hehe, de första min pappa sa när vi berättade att vi skulle gifta oss va nåt i stil me: jaha ja, bara de inte blir nån gång i typ december på vintern då de e så hemskt väder!!!
    haha... sen fick jag ju tillägga att jo, precis så kommer det va! ;) 

  • teddy
    vinterfrost skrev 2012-06-02 22:53:53 följande:
    Åh jag lider med brudarna som gifter sig idag, iallafall här om kring. För det har fullkomligt öst ner regn hela dagen samt blåst massa. 5 grader stod termometern på tidigare idag BRR. Inte vad man önskar sig i ett juni bröllop. Valde vinterbröllop just för att man inte behöver bry sig så mkt om väder men ju mer jag funderar på det så spelar det ju visst roll! Vill ju ha gnistrande snö och sol för att kunna fotas utomhus.. Att man aldrig är nöjd
    Eller hur! Grejen me vädret e ju att man inte kan va säker någonsin... inte nån tid på året kan man säkert veta att det blir bra väder... som denna helgen... kallt o regn som du säger... o de e i juni! troligtvis är det samma väder som det kommer vara i december hahaha! så, man få bara be att vädergudarna är med en! ;)

    men alla ni decemberbrudar.... va har ni för backup-plan om ni inte kan fotas utomhus??? för vår del börjar just den punkten bli en panikpunkt! 
  • teddy
    Pekkiisch4 skrev 2012-06-03 12:12:40 följande:
    Jag e lite sådär och säger att det får min fotograf sköta, han e ju trotts allt proffs ;)
    okej... men mnar du att han ska fixa ett ställe till er där ni kan fotas inomhus??
  • teddy

    Jo så skulle man ju kunna göra men själv e jag inte så förtjust i studiofoton liksom... de e väl därför de e ett stort problem för oss...

  • teddy

    Själv har jag köpt massa knoppalakan nu som jag snart ska börja sy på, hehe! Har precis fått sommarlov (!) så nu ska de allt fixas! :)

  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-06-08 08:59:28 följande:
    tack teddy för svaret, jag ska kolla runt lite och lyssna! :) Har i alla fall hittat 2 låtar som jag vill ha i kyrkan, den ena är m2b överens om men den andra har han inte hört för jag hittade den idag och jag fullkomligt älskar den! hoppas han verkligen gillar den!
    vilka e de? :)

    förresten är jag så glad för idag har jag fått reda på att maten nu är fixad! :))  de har varti ett stressmoment för mig då vi inte riktigt vet hur vi skulle göra men nu kommer allt lösa sig o svärföräldrarna betalar maten! :)) så ännu en sak på listan man kan checka av för studen! :))
  • teddy

    har också funderat på kärleksvisan :)
    eler ja, vi vi funderar väl fortfarande!
    fast jag tror nog de blir två sånger min mamma har skrivit faktiskt :) 

  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-06-09 08:59:41 följande:

    vad kul med egenskrivan! :)


     


    jag sjunger själv och hade tankar på att sjunga för min m2b i kyrkan, men kommer nog inte fixa det! jag är så känslig kommer endå stå och gråta och då kommer inte stödet och rösten hålla!


    samma med mig! haha... vi har repat lite då jag tänkte jag skulle sjunga i kyrkan jag me, men jag tror inte min röst kommer hålla... :P
    kommer bli att mina systrar sjunger, men jag ka erkänna att det inte är så lätt de heller! ;) 
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????