• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    förresten ska vi även i vårt festhäfte ha en svensk-skånsk ordlista, hihi ;)

  • teddy

    121201
    minuz Mönsterås
    Lycklig01, Norrbotten
    teddy, Skåne :)


    121208
    Vinterfrost, Rosersberg (Norra Stockholm)

    121212
    Memsan, Norrköping
    Pekkiisch4 Oskarshamn

    121215
    sajenthi, Uppsala

    121222

    121229 

  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-05-22 10:26:30 följande:

     


    Jag har inte provat klänning ännu, vill gå ner mina graviditetskilon först, men har tänkt prova till sommaren! Varför tycker dem att du ska beställa så tidigt? är det jag som är sent ute? trodde att man bara behövde några månader i förväg, inte ett halv år!


    Man behöver ju inte beställa jättetidigt om man inte vill... gör de som passar er själva! :)
    Själv har jag haft min klänning sen oktober förra året, hehe! ;) 
  • teddy

    Ni som har datum 121201 (som vi!), vilken tid på dagen ska ni ha vigseln?? :)
    Vi har nu spikat 14.00 :) 

  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-05-23 20:28:30 följande:
    Vi komemr gifta oss kl 16.00! det var den tiden som de sa i kyrkan att flest brukar välja! Jag känner att det blir bra för då hinner vi göra oss i ordning underdagen och även ta kort inne och ute innan vigseln, medans det fortfarande är ljust! när vi kommer till lokalen ska det vara massor av ljus, marschaller och eldar! :)
    okej, vi valde 14 för att vi vill att det fotfarande ska va ljust när vi kommer ut ur kyrkan. dock kommer de vara mörkt när gästerna anländer till festlokalen där vi såklart ska ha massa maschaller o så! :) (ska ha lite mingel mellan vigseln o festen vilket gör att det komer "hinna" blir mörkt tills dess...)
  • teddy

    Vi har också funderat fram och tllbak angående bar på festen... har själva inga barn men finns barn i släkten o så. Vi kom fram till att vi inte ska ha ett barnfritt bröllop utan de som har barn får ta me sig dom i så fall och får själva på bästa sätt fixa det. Lokalen där vi ska vara är ganska liten o de kommer inte finnas plats för ett barnrum eller en barnhörna, men vi tänker som så att vi bjuder in alla och sen får de själva lösa det praktiskt! Och har de frågor o så till oss får ed höra av sig helt enkelt så ska det nog lösas... :)

    Angående underkläder kommer jag nog inte få plats med en korsett eler liknande under klänningen, mn nån snyg bh som pushar upp mina behag får det nog bli. min klänning är lite stor över bröstet för mig, eller nja... jag e väl lite för liten över brötet helt enkelt... men jag ska försökahitta en bra bh som trycker upp de jag har så klänningen kan passa, haha! 

  • teddy

    lycklig01: jättefina! :))
    du får berätta om reaktionerna sen! :) 

  • teddy

    ...själv håller jag på att pyssla lite med våra inbjudningskort nu, den mesta texten är klar i alla fall o senare under sommaren ska vi göra dom klara o sen skicka dom i augusti.

    Dock har jag precis fått lite bryderier angående fotografering och fotograf då jag idag fick reda på att min fotograf fått lite kalla fötter typ o nästan inte vill längre! skitjobbigt! de e på grund av mörkret tydligen o hon vill inte gärna fota i mörker för då känner hon att hon inte kan stå för bilderna för att de säkert inte kommer bli så bra! aaahh! jobbigt! hon e ingen proffsfotograf så, utan amatörfotograf, men jag fattade inte att det var ett så stort problem att de va mörkt!!!

  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-05-30 21:17:47 följande:

     


    Det ska jag absolut göra :)


     


    Ang fotograferingen, vet vi inte heller hur vi ska göra, vill gärna ha en fotograf men det blir så dyrt, min mamma är duktig på att ta kort så har funderat på om hon skulle ta! Borde man inte kunna ta lite testbilder ute ett tag innan bröllopsdagen för att se hur det kommer funka bäst med mörker! Har funderat på att göra så, så man får det bästa resultatet! :)


    jo, man får nog göra de... testa att fota i mörkret... annars får man väl fota inomhus då me ljus o så... ääh ja vet inte...
  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-06-02 15:34:57 följande:
    Lovade att berätta hur de närmstas reaktioner på inbjudningarna var: Mamma ringde och typ grät och var överlycklig, hon hade verkligen inte anat någonting alls! Min pappa vart väldigt formell och tackade för inbjudan, Jag sa till honom att det är bara att börja fila på talet då eftersom brudensfar håller första talet, (det skulle betyda så mycket om han skulle hålla tal men jag tror inte att han kommer göra det) Svärmor vart också glad, tyckte att det var bra med något roligt under vintern! På måndag/tisdag får alla andra sin inbjudningar så då får vi se vad de säger :)
    Va roligt! :))
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????