• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    Ja men precis! Borde kanske fundera lite på de där me klänningen o att den itne ska bli helt förstörd där nere...! dock kommer vi ju inte ha nån snö, de tror jag verkligen inte, men jag menar, regn e ju lika illa!
    vilka härliga skor förresten, var har du hittat dom? 

  • teddy

    o förresten pekkiisch... jag har inte än hittat nån bra bolero från en svensk sida... beställde hem en från bonprix o testade men den satt itne bra på mig... men de e den enda jag hittat än så längre...

  • teddy

    Pekkiisch4, sjukt söta skor!!! Blev nästan lite avundsjuk eftersom jag redan skaffat mina skor, hehe! Hur hög klack e de på dom?? :)
    På tal om bolero tror jag nog att jag kommer beställa en i ivory-spets från etsy. Verkar just nu va de bästa alternativet... Hoppas bonprix-boleron sitter bra på dig! :) 

  • teddy
    vinterfost skrev 2012-05-16 12:47:48 följande:
    Hej tjejer, Hur går det för er?

    Här är det lite stiltje på planeringsfronten. Mkt annat som händer just nu i livet..
    Försöker komma igång med vikten, men hittar inte orken eller insperationen just nu Rynkar på näsan fast jag borde o jag har ju ett bra mål.. BLÄ! sen funderar jag på det här med fotograferingen. Jag är inte den som gilla o stå framför kameran än mindre o posera. Tycker jag ser så ful o fånig ut Gråter Fy vilket dåligt självförtroende jag har just nu...

    Hoppas allt är bra med er iallafall!
    Ja, de e lite samma här faktiskt.. de står lite stilla just nu... jag håller precis på att avsluta en c-uppsats så de tar typ hela min tid... :P
    Men snart e de sommar o då ska jag sätta igång igen på allvar, hehe! O eftersom vädret börjar bli lite bätre nu kommer de också innebära att jag kommer ut o springer mer vilket jag lovat mig själv att jag ska göra! ;) Man har ju en där vita fina klänningen som en stillbild i huvudet o de får va inspirationen! :)
    Annars har jag som sagt inte gjort mycket den senaste tiden... typ köpt lite ljus på bolagrets utförsäljning bara... :P O sen funderar jag lite över mina två tärnors klänningar me... vet inte hur jags ka göra me de... ska ni ha tärnor? va ska de ha på sig i så fall?
     
  • teddy
    Pekkiisch4 skrev 2012-05-18 22:30:10 följande:
    Jag har 2 tärnor, köpte faktiskt 2 klänningar i vinrött på bonprix redan i januari ;D jättefina !
    Än så länge har vi beställt hem o testat typ ett tiotal klänningar, bland annat från bonprix... ingen lycka än så att säga, hehe... men vi har ju ett tag på oss så de ska nog gå... :) De e lite petiga också mina små tärnor haha! Vilken längs på sin klänningar ska era tärnor ha?? knä? s.k. tea-length? Hellång?
  • teddy

    De där me kottar e ju hur bra som helst! min svärmor (blivande då allstå hehe) har varit ute o plockat massor till oss! :) kommer bli jätttefint! :)

    Vi ska ha vår fest i ett en lokal vi hyrt o vi ska ha buffe´... typ hälften egengjort o hälften från catering! ville göra allt själva först men insåg att tiden kommer bli knapp så vi gjorde så istället! tror de kan bli jättebra! har även vi en tajt budget att gå efter... o många gäster, hehe! :P

  • teddy

    Japp, angående festhäftet så tänker vi nog göra såhär... vi vill ju fixa o ha koll på vissa saker i häftet, typ nån slags väkomsthälsning, tack till alla inblandade, hur framsidan ska se ut osv, men sen har vi några personer i en sk festgrupp som ska få fixa resten! så vi kommer göra de sidorna vi vill ha me o sen lämna över resten till dom så får de ha i lite roliga saker som ska va hemliga för oss lixom! de e de själva som vill göra så så de e ju inget vi tvingar de til att göra, hehe.
    Sen ja, vi ska ha små beskrivningar av gästerna me o de håller jag själv på att slipa på just nu...

    va tänker ni? hur gör ni? 

  • teddy
    Jonna1983 skrev 2012-05-20 23:48:59 följande:
    Hej på er!

    Om ingenting har hänt över helgen(typ att fem par till har ringt till pastorsexpeditionen och bestämt sig för samma datum) så blir det decemberbröllop, 1a december närmare bestämt. Tyckte det såg bäst ut i skriven text, alternativet var den 8e, men det såg inte alls lika bra ut. Detaljer. :)

    Lokal är preliminärbokad, bystugor är ju inte så himla flashiga, men desto mer får man tänka på dekorationer (jag behöver verkligen en hobby, så varför inte bröllopsfix!) och på att göra det bästa av det!

    Vi har inte gjort någon ren budget än, men min första preliminära ligger runt 35000. Tror på att man kan göra väldigt mycket själva med mycket fantasi, hjälp från vänner och bekanta. Det viktigaste är ju faktiskt att det blir en härlig fest med vännerna, inte att visa upp hur mycket pengar man har. Att boka kyrka och lokal var det första vi ville göra, sen är det ju detaljerna som är det roliga. Lite jobbigare att stå utan lokal när det börjar närma sig än utan servettringar. :)

    Det ska bli sä härligt! Kul att det fanns några fler decemberbrudar här. :)

    /Jonna
    Woho! Ännu en 1a-december-brud! Kul! :)
    Vilken tid på dagen har ni vigseln? Vi har lixom inte riktigt bestämt oss än, hehe! :P (FÖrresten, södra eller norra Sverige?) 
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????