• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    lycklig01 skrev 2012-06-19 21:30:19 följande:
    åh vad skönt för er som inte har tjuriga män som vägrar ta ert! mitt är inget namn som bara vi har men det är inget son namn och det är hans! Det viktiga är att jag får gifta mig med mannen jag älskar men man vill ju vara nöjd med namnet också för man ska ju sedan heta det resten av livet
    Ni skulle inte på nåt sätt kunna sätta ihop era namn då?? Det kan bli fräckt faktiskt! :)
  • teddy

    Åå här händer det en del ser jag! Himmel vilken tur att ni kollat upp allt så ni verkligen får dagen ni trodde ni hade! Själv hände nåt liknande för mig då församlingshemmet tillhörande vår vigselkyrka SKULLE vara bokad för lite mingel efter vigseln, men idag såg jag att det INTE var det! Visst, inte riktigt lika farligt som att inte kyrkan eller själva festlokalen skulle vara obokad, men ändå! Man blir lite skakis nästan ,hehe... fick snabbt fixa till det! Hade ju varit dumt att skirkca ut inbjudningar o så där de står en sak o sen inser man för sent att det inte kommer funka! Lite en rädsla jag har.... hehe...

    Försöker med ljus och lykta finna klänningar till mina två tärnor för tillfället, men GUUU va svårt det är! De har inte bara olika smak o tycke utan så olika kroppar med! Finns de någon me tips på denna fronten? Har tänkt svarta knälånga klänningar... 

  • teddy

    Jag tycker nog att "Välkommen att närvara vid..." är ett bra alternativ... de e liksom lite i mitten sådär, många andra känns lite för formella och andra känns lite tarvliga...
    Men att skriva något i stil med "äntligen..." eller "nu är det dags..." som memsan skriver, de tycker jag personligen är jättegulligt! :) Läser jag en inbjudan som börjar på ett sånt sätt blir jag så glad! :) 

    Angående andra saker...
    Hur gör ni med er klänning? (Ni som redan skaffat en då menar jag) ...Jag har köpt min klänning redan, för rätt längesen och den hänger i butiken fortfarande. Har inte varit o testat den på ett tag men ska ju göra det så de vet hur mycket de ska lägga upp den osv. Men jag funderar lite på när man borde göra det... Hur långt innan måste man fixa klart den? O när egentlligen borde jag ta hem den? Hur ska ni göra?

    Sen har det varit så mycket prat om festlokalen här nu på sistone så jag slänger ut lite tankar om den me, hehe...
    Typ bordsplaceringar, alltså hur ni ska möblera salen, o så, när gör ni det? Vet ni redan hur det kommer se ut där? Har ni tillgång till er festlokal typ när som eller? 
    Vi har en fin billig lokal som vi ska fixa lite i men den e rätt liten så de blir till att knö in alla 80 pers om de nu kommer haha... finns de hjärterum så finns de stjärterum! :P Men jag vet inte riktigt när vi borde fixa me möblering o så...?

     

  • teddy

    ...ingen som har tankar om klänning o lokal som jag skrivit om innan? ;)

  • teddy

    Teza, kul med bröllop på nyårsafton! Funderade även vi på det ett tag men det föll bort till förmån för 1 dec istället! :)

    Har ni alla redan "slutprovat" era klänningar... sytt in/ut/upp osv? 

  • teddy
    lycklig01 skrev 2012-07-04 20:00:03 följande:

    Hämtat min vigselring idag! :) Åh vad jag älskar den!


     


    Hahha teddy, jag har inte ens kolla på brudklänning ännu, men snart :)


    ...o jag (vi) har inte ens nån aning om ringar än!! ;)

    Va så dumt... va iväg idag för att testa lite ringar o så i några olika butiker, men alla va så himla otrevliga o ignorerade oss nästan så vi surade till o gick därifrån... så tråkigt när de blir så... och då inte i bara en butik...! 
  • teddy
    Teza skrev 2012-07-04 22:09:03 följande:

    Klänningen är beställd men inte provad, dom syr upp den i höst efter mina mått så får vi se när den kommer om något behöver jysteras, hoppas inte blir tight med tid då ka jag tro ;)


     


    Ringar har vi kollat hit och dit men kan inte bestämma oss för något, tror vi vill ha titan eller volfram dock då vi har jobb som sliter hårt på dom annars, har kollat lite, finns många fina men ingen vi helt fastnat för suck :)


     


    Vi har nog också tänkt ha titanringar! :)
    Blivande maken har fått nån allergi eller nåt av den nuvarande ringen som e i silver och vi hörade att titan inte är allergiframkallande... så det blir nog titanringar denna gången! Har dock inte hittat nån bra än... o måste väl ta oss till nån annan butik snart så vi kan få prova lite...

    Har era blivande fått se era klänningar/ska få se era klänningar?? :) 
  • teddy

    Jag håller me er tjejer... just nu känns det sjukt stressigt! Försöker tänka att man faktiskt hinner rätt mycket på fem månader, men det hjälper lixom inte! Jag tror de beror på att jag den senaste månaden inte gjort så mycket bröllopsrelaterat och att det känns som att tiden bara går och att inget blir gjort!
    Jag tror jag måste strukturera upp mig ännu mer än jag redan gjort, o strukturera upp blivande mannen också, haha... Listor e jättebra, men de e fortfarande sjuuuuukt långa! 

    Håller på me inbjudningskorten nu, som ska ut i augusti e tanken, men det står lite still... och mina tärnor krånglar me sina klänningar så där kommer vi itne framåt heller... o så beställde jag ett halsband från ebay, men de va inte snyggt... så jag får kolla igen!

    men som ni andra gör, jag måste nog tänka på allt som faktiskt redan ÄR gjort...! 

  • teddy

    121201 
    minuz Mönsterås 
    Lycklig01, Norrbotten 
    teddy, Skåne :) 

    121208 
    Vinterfrost, Rosersberg (Norra Stockholm)

    Jonna1983, Dalarna (Vi fick byta datum för att fina lokalen var ledig då, tur kyrkan forfarande fanns!)

    121212 
    Memsan, Norrköping 
    Pekkiisch4 Oskarshamn 
    Jenny121212 Falkenberg 
    SkövdeSophie Skövde

    121215 
    sajenthi, Uppsala 

    121222 

    121229 


    Arioso, Värmland


    121231


    Teza, Torshälla

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????