• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    Minuz skrev 2012-09-20 15:52:45 följande:
    Så kul!
    Bara en fråga............ Hur lång tid tog det från att du skickade in ansökan innan de hörde av sig?
    Undrar eftersom jag ivrigt väntar på svar från dem......
    Ja alltså, vi trodde de skulle ta jättelång tid, men ja, va tog de... typ en månad! 
  • teddy

    Ååh va trött jag blir på allt som skiter sig!!! Eller i alla fall krånglar till sig...
    Har fått några bakslag och jag har svårt att hålla mig lugn just nu!

    Har fortfarande inte hört nåt från fotografen!
    Har fått ringarna, men min passade inte! Aah!
    Har, såhär drygt två månader innan bröllopet, ingen tårta då hon som skulle hjälpt oss hoppade av!
    Vi skulle låna dukar från ett ställe och insåg igår att det finns fem (5!) stycken, inte 20 som vi behöver! 

    Ja osv osv osv!!!

    ...Va bara tvungen att dela med mig lite av min frustration! 

  • teddy
    Pekkiisch4 skrev 2012-09-22 13:05:21 följande:
    Jag har också ett och annat bakslag.. just nu förstår jag varför folk har en weddingplaner ;D men man får se det ljusa i det hela att man kan känna sig stolt efteråt och att det snart är "över" hur hemskt det än låter :)

    Vi får hoppas att man kan skratta åt allt krångel :)
    Ja... det mesta kommer väl lösa sig, men man blir ju så frustrerad!
    ...att inte ha en tårta nu ca 2 månader innan, det känns skit! 
    O ja föresten, hörde från fotografen idag... hon vll visst hoppa av... som jag befarade... 
  • teddy
    Memsan skrev 2012-09-23 10:59:53 följande:
    Vi har bokat florist men vägen dit var verkligen inte lätt. Vi besökte flera florister och fick samma vilsna bemötande och oklara svar. Det var inte förrän en vän till mig nämnde att hennes svägerska skulle öppna en blomsterbutik och att hon (vännen) tyckte att hennes alster var riktigt fina. Vännen frågade henne ifall hon kan tänka sig fixa brudbukett och festarrangemang. Efter att hon sagt ja till det så fick jag hennes nummer och kunde boka möte innan butiken öppnade så vi fick sitta i lugn och ro och gå igenom detaljer och allting. Det bästa var att det gick att prata med henne och hon förstod vad vi menade. Så nu har vi lagt en deposition på allt och ska bara plocka upp allt dagen innan.

    Så bästa tipset när det gäller florist är att ringa och boka tid för konsultation istället för att känna sig stressad över en växande kö bakom sig.

    Jag har även bokat sminkning för 500 kr & dom kan komma till mig. Body shop FTW ^.^
    Gick förbi face och hörde efter om sminkningen och där var det också hutlöst dyrt. 1500 kr skulle dom ha och dom kommer inte till mig, dåligt tbh.
    Menar du att du får betala 500 spänn för att nån kommer hem o sminkar dig, från the body shop?? De låter ju för bra för att va sant!

    Angående att göra nåt för blivanade mannen så har jag tänkt sjunga både i kyrkan och på festen! Jag e sångerska o håller på me sång så för den sakens skulle e jag inte orolig, men jag e RIKTIGT orolig för om jag kommer klara det känslomässigt! Iiihh! Håller på o övar o övar o övar nu för att jag ska klara det utan att börja gråta! :P

    Annars ang allt som skitit sig för närvarande har några saker rett ut sig, vilket känns jätteskönt, men vi har fortfarande ingen tårta! Och jag har fortfarande inte kunnat få kontakt me fotografen som vill hoppa av! Öööh... O jag känner att tiden bara springer iväg! Vet inte hur jag/vi ska hinna med allt! Bara en sån grej att träna på dansen... när tusan ska vi göra det? Vissa saker ångrar jag nästan att jag gett mig på!

    Sen har jag även problem (ett litet mindre problem dock får jag väl erkänna!) med vad jag ska ha på mig inna i kyrkan?! Över klänningen alltså... jag känner mig lite naken då jag e helt baraxlad men vill inte ha en sjal o jag vill inte gärna ha päls inne i kyrkan och jag kan itne ha en spetsbolero som jag först tänkte... Kan ni hjälpa mig kanske?? Va ska ni ha?? Va finns det mer för alternativ??

     
  • teddy

    Jo, jag har ju min syster som backup o som ska lägga stämmor o så vissa bitar, så klarar jag det inte får hon bara ta över! Vi har övat på de, hehe! ;) Ska sjunga kärleksvisan. Sen på festen har jag gjort ett medley av tre sånger som jag sjöng för honom fösta gången han hörde mig sjunga, så de e lite speciellt det också! :) men jag tror de kommer gå lättare på festen än på vigseln! :P

    O dansen ja... jo de e jättekul att vi ska göra nåt specielt av det, men vi måste ju hinna öva, hehe! min syster har koreograferat en vals till oss så de e bara att köra nu! :) vi ska faktiskt dansa till the christmas waltz! :)) De e ju ändå december o vi har alltid varit julgalna båda två så de va rätt givet haha! 

    O fotografen e en "vän" till mig så de e inte oproffsigt så, bara urdumt! men jag tror vi har en annan på lut! :) hoppas hoppas hoppas...

    Fremm, du ger inga dumma råd, jag gillar att läsa ala andras påhitt! :) men nja, jag vet ju inte riktigt... har börjat fundera på nåt sånt här... vet inte rktigt vad ja tycker om de... va säger ni andra? de e ju inte riktigt en sjal... eller?
     http://www.ebay.com/itm/2012-White-Ivory-Black-Pink-Faux-Fur-Shrug-Wrap-Shawl-Wedding-Bridal-Accessory-/190635546141?pt=US_Bridal_Accessories&var=490049053919&hash=item2c62c3961d

  • teddy

    Hallonfrossa, blev så nyfikn på vinflaskeetiketterna du nämnde! Va e de för några o var har ni beställt dom från?

    Fremm, tycker den sista servetten va jättesnygg! O servettringarna också! :)
    Angående servettringar har vi ändrat oss lite sen sist o nu kommer vi göra såna här servettringar! :) 

     

  • teddy

    ajdå bilden hängde inte med... såna här servettringar... ;)



     
  • teddy

    Förresten, ni som inte ska ha något över axlarna i kyrkan, e ni inte rädda att fryyyyysa?!

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????