Inlägg från: Sassabrassa |Visa alla inlägg
  • Sassabrassa

    Augusti 2011 - del 2

    Vott skrev 2011-04-12 17:10:36 följande:
    Får man fråga vad sömmerskan tar betalt för att göra de där ändringarna? Jag måste göra liknande ändringar på min Kinaklänning. Jag har en dukigt vän som ska fixa klänningen men jag vill dock ge henne vettigt betalt för kalaset =)
    Vet du. Jag har faktiskt inte frågat sömmerskan om priset. Hon är den bästa här i stan så jag ville ha henne. Jag räknar med allt från 800-1500:-
    Hon ska även fixa en annan klänning åt mig samtidigt. Tänkte inte på att fråga vad hon tar för det. Men eftersom jag bara betalade 2100 för klänningen så är det värt det. :)
  • Sassabrassa
    Therese142 skrev 2011-04-12 21:38:10 följande:

    Det närmar sig med stormsteg :) Gifter oss den 27/8 och korten är sedan 1 månad utskickade.. 1 månad kvar på OSA och hälften har tackat ja hittills.. Tom våra "naturliga" bortfall kommer,  super skoj! Vårt största "bekymmer" just nu är in och ut musik från kyrkan.. Vad har ni för planer ? Vi var till ett info möte med kyrkan och fick lyssna på orgel musik men det var inte direkt nått som föll oss i smaken.. Har även lyssnat på kyrkmusik.se.. Så svårt men sååååå roligt :)


    Vi gofter oss också den 27/8. Vad kul att så många redan svarat er. Vi har inte fått in så många OSA än, men de kommer lite pö om pö.
    Vi funderar på att gå ut till MIchael Bublés Everything. Jag älskar den låten. Troligtvis kommer vår sångare att sjunga en bit på den först och sen spelar enbart pianisten och då går vi ut.
    Ett tag funderade vi på All you need is love, men njae jag vet inte. Vår sångare kommer nog göra Everything helt underbart fin. :)
    In blir det eventuellt Leksands Brudmarsch eftersom min m2b är Leksing.
  • Sassabrassa
    Pinkgrape skrev 2011-04-14 13:09:48 följande:
    Åh, vad glad jag blev när jag kom hem idag! Detta väntade på mig innanför dörren:


    Beställt flor i två färger från etsy och nu är det här :) Riktigt nöjd och fort gick det att få hem det också tycker jag. Det är så roligt när saker går som man tänkt sig och allt klaffar :D
    Kul :)
    Jag älskar att få paket i brevlådan nu.
    Väntar på att få en ny slöja. Beställde två. men den ena var lite gulaktig. Gav dem ett dåligt omdöme på Ebay och då mailade de mig på en gång och erbjöd sig att skicka en ny. Jag som hade bestämt mig för att ha den andra slöjan. Så nu väntar jag på paket igen :)
  • Sassabrassa
    Skumboll skrev 2011-04-14 13:36:26 följande:
    Åh så kul med paket! Man blir ju som ett barn på julafton! Jag gillar för övrigt Etsy massor, trevliga säljare och snabba leveranser trots att de ibland bor på andra sidan jordklotet. 

    Jag hämtade våra inbjudningar på tryckeriet igår, är jättenöjd.

     


     


     


     


     


    Åh vad fina. :)
  • Sassabrassa

    Fullt upp är det ja. Vi har haft så mycket klart så länge så det har varit lite lite att göra.
    Pratade om detta med dans på bröllopsfesten. Min m2b tycker inte att brudparet dansar inför alla. Han tycker att det är så amerikanskt att det ska vara så uppstyrt. Hur ska ni göra?

    I veckan ska vi iväg och köpa 80 Knoppa lakan på Ikea. Vårt tema är rött och stolarna i vår festlokal är lila. Det går ju inte. :)
    Beställde precis Organza band från USA på Ebay. Beställde 200 meter. Man vet aldrig hur mycket band man behöver. Och det var ju så billigt. :)

    Ska skicka tillbaka en av slöjorna jag köpte. Den var lite gulaktig. Men de skickar tillbaka en vit till mig. Sååå glad för den är riktigt fin den slöjan. Lång och fin. :)

    Ska försöka hinna kolla min alliansring i veckan som kommer. På onsdag ska jag till min frisör igen. Ska ta med löshårsclipsen och tiaran för att se vad vi ska göra.
    Hade tidigare tänkt ha den här frisyren med tiara.

    Men nu är jag mer inne på den här.


    Vad tycker ni?


  • Sassabrassa
    Pinkgrape skrev 2011-04-17 23:11:04 följande:
    Får man fråga vilken säljare? Och hur billigt?
    Jag tänkte göra samma sak med stolarna i vår lokal, då alla inte ser likadana ut. Fult tycker jag :P
    Säljaren heter apollo-beads och för cirka 200 meter (200 yards) som är 39 mm breda betalade jag 152.27 SEK.
    Jag hade velat ha dem lite bredare, men hittade inte det och det här blir nog bra och man kanske kan vira dem två varv runt. :)
  • Sassabrassa
    Pinkgrape skrev 2011-04-18 09:40:04 följande:
    Just ja, har du någon aning om ungefär hur många meter man får räkna med per stol?
    Nej jag har ingen aning. Så det var därför jag köpte på mig massor. Men kanske 1-2 meter per stol. 2 snarare kanske Det beror ju på hur mycket man vill att bandet ska hänga. Och jag tänkte ju eventuellt knyta två varv runt
  • Sassabrassa

    Idag har jag shoppat. :) Ett par vita skor till vigseln och festen och ett par röda skor till fotograferingen. Fast de var så sköna så jag kanske har dem hela dagen. :) Och så kunde jag inte motstå ett par svarta också som jag bara behöver så där lite ändå. :)
    Köpte faktiskt mina skor på Skopunkten. Är det helt B? Jag tyckte de var fina och utmärkt pris var det också. 3 ar för 600 kronor. :)


  • Sassabrassa

    Behöver lite råd.
    Jag vann en tävling i Amelia Brud och Bröllop. Hattar och handskar på Bröllopsbubblor.
    Men jag hade varken tänkt använda handskar eller hatt egentligen.
    Men jag måste ju välja något iallafall. Vilken hatt tycker ni?
    http://www.brollopsbubblor.se/se/grp/9829-hattar.php

    Vilka handskar tycker ni att jag ska välja?
    http://www.brollopsbubblor.se/se/grp/9829-slojor-handskar.php

    Min klänning är Ivory och vårt färgtema är rött.

    Jätteglad för någom form av feedback. Kanske ska ha hatten på bröllopsresan??? :)


Svar på tråden Augusti 2011 - del 2