Inlägg från: Sassabrassa |Visa alla inlägg
  • Sassabrassa

    Augusti 2011 - del 2

    bruden skrev 2011-07-19 12:39:53 följande:
    Nu har jag provat bordsdekorationerna och så här får det bli:


     Lagom av det mesta tycker jag
     Fint. :) Vi har liknande. Fast ljusen runt om och tre röda rosor mitt i och sen röda vattenpärlor under ljusen. och lite gröna blad under rosorna.
  • Sassabrassa

    Nu har jag mixat klart vår bröllopsdans. :) Nu återstår bara för mig och sambon att koreografera detta spektakel...
    Får väl se vad det blir av det... Kul hoppas vi. :)


  • Sassabrassa
    Mirjami skrev 2011-07-21 08:03:05 följande:
    Förra helgen var min m2bs svensexa. Har inte varit inne sedan förra fredagen så jag har inte kunnat skriva om det ännu.

    Han blev på fredag kväll kidnappad av ett gäng "sheriffer" som satte på honom en dräkt som en av bröderna Dalton ur Lucky Luke, "min" berömda svensexa-huva (jag sydde den) och fotboja med kedja (i plast). Han hade ingen aning om att det skulle ske så när han såg hgenom fönstret att det stod ett gäng "sheriffer" utanför med armarna i kors och glodde in genom fönstret blev han lagom paff! Men han förstod och svor då en del åt mig, ha ha: -"fan för dig, fan vad elakt!" fast med ett leende hela tiden. Jag bara skrattade.

    De tog iaf honom till en indianby i urskogen och lämnade honom med sovräck, kudde och en flaska konjak och sen åkte de. En gammal indian instruerade honom om olika "viktiga" uppdrag han behövde utföra, som att: Tälja hela vår familj i trä inkl hunden, lösa korsord, rubiks kub (endast en färg som tur var) och lite olika "mind puzzles". Han fick bara en telefon utan simkort att kunna ringa 112 och ingen annanstans. Han vaknade vid soluppgången (vid fyratiden på morgonen fick han senare veta) åt lite, badade i en sjö, gjorde ingenting, badade igen... Sen dök äntligen alla upp igen och drog med honom till stan där fler uppdrag väntade. Som att bada i Viskan (ån genom Borås) och göra "fräskatten" inför en egen-raggad publik, ha pruttkudde i byxan och sätta sig jämte folk, anordna 50-meterslopp med oskyldiga passerande, tigga åt sig en öl på uteservering och mycket mer.

    När han badat i Viskan och klivit upp för att klä på sig lyckas han få båda benen i samma byxben på shortsen och vurpar PRECIS samtidigt som hans VD dyker upp med kamera i högsta hugg, ha ha haaa...

    Sen fortsatte kvällen hemma hos marsalken i poolen, med grillat och alkohol. Och först på söndag återfick jag honom, i väldigt gott skick faktiskt! Han mådde riktigt bra, förutom att kroppen ömmade en del :)

    Och jag är mycket misstänksam mot att min hippa blir i helgen. Är sjukt nervös. Är ju bara två veckor kvar till bröllop, så denna eller nästa helg är de enda som går och nästa helg har jag massor att göra så jag hoppas det blir nu i helgen.

    Har ni hippats än?
    Ha ha vad kul. Ingen hippa än. Min blivandes svensexa är nästa lördag och jag tror att min hippa är lördagen efter det. Känner det liksom på mig. :) 
  • Sassabrassa

     


    Nu har jag hämtat hem min klänning. :) Sååå nöjd med den och nu längtar jag efter bröllopsdagen när jag får bära den på riktigt. :)

    Så här blir det. Tror att jag ska ha slöja i kyrkan.


    Har inte tänkt ha något runt halsen. Vad tycker ni? Funkar det utan eller ska jag ha ngt halsband? Har inte rätt örhängen på mig på bilden. De jag ska ha är lite större och droppformade.


    Måste få min blivande att förstå att vi har lite planering att göra i helgen. Lite bröllopsvalsträning ikväll och sen gästpresentationer och ja en massa annat. Tidsprogrammet för dagen behöver bli klart också med vem som gör vad. Min mamma ställde en massa bra frågor idag som jag inte kunde svara på.
  • Sassabrassa
    SnartFruSir skrev 2011-07-22 22:19:40 följande:
    Jättefin! Sitter jättefint på dig. En riktig snygging :) Jag kommer inte ha halsband, bara örhängen och ett litet bredare pärlarmband. Slöjan kommer fästas i nacken, så för min del blir det lite kaka på kaka. Tycker absolut det funkar utan för dig också. Speciellt om örhängena kommer vara lite större. Känns det naket kanske du kan testa med något diskret halsband och jobba dig uppåt till du känner dig nöjd :)
    Tack. Ja jag ska testa och se. Har också tänkt ha ett armband istället. Örhängena ska jag låna från svärmor och hon har ett litet halsband som hör till som jag ska kolla på. :)
  • Sassabrassa

    Sakta men säkert arbetar vi oss fram i bröllopsplaneringen. Gubben är liiiite seg, tycker jag. Han förstår inte vad mycket det är o göra. :)
    Idag var vi och provade hans frackskjorta.
    Hämtade de otroligt vackra smycken som jag får låna av min blivande svärmor och lämnade in dem till guldsmeden som ska putsa upp dem.
    Väntar sååå på alla Ebay-paket. Kostym till sonen, rosblad, underkjol, organzapåsar och dekorationsdiamanter. 
    Igår gjorde vi klart musiken till vår showdans. Kommer bli riktigt kul. Är det nåt han kan min karl så e det att dansa.
    Ikväll blir det nya tag med festprogrammet.
    Sen ska jag försöka hitta etiketter att sätta på organzapåsarna. De ska fungera som namnskyltar.
    Klänningen är hämtad och hänger i sonens rum (i en klädgarderob så klart)  

    Hmm är det något mer? Känner mig lätt ostrukturerad nu faktiskt. Skulle behöva tips på en riktigt bra Att göra-lista.
    Jo just det. Ska boka tid för naglarna.
    På onsdag träffar vi prästen. Hoppas hoppas det kommer att kännas bra. Hon kändes lite tråkig på telefon om jag ska vara ärlig.
    Skulle önska att min blivande bara kunde säga... Du nu måste vi fixa det här. Eller ska vi ta och åka och fixa det. Men hmmm det händer liksom inte.
    Träffade ett par som ska gifta sig ungefär en månad efter oss. Den blivande brudgummen där var jätteengagerad och pratade löpare och bordsdekorationer... hmm Det gör inte min. :) Men han e go ändå.


  • Sassabrassa

    Igår träffade vi prästen. Var orolig att vi inte skulle gilla henne. Hon lät lite seg på telefon, men wow vad nöjda vi är. Hon var kanon.
    Både jag och min blivande blev lite blöta i ögonen när vi fick testbesvara "frågorna" Herregud hur ska detta gå i kyrkan?
    Vi valde psalmer till vigseln. Vår program kommer se ut så här:
    Ingångsmusik - Leksands brudmarsch
    Psalm 200  (I denna ljuva sommartid)
    Inledningsord
    Bibelord
    Solosång (Annars stod vi aldrig här, Daniel Lindström) 
    Frågorna
    Bön över ringarna
    Löftena
    Tillkännagivandet
    Solosång (Amazing, Lonestar)
    Förbön
    Vigseltal
    Psalm 84 (Vi lyfter våra hjärtan)
    Solosång och utgång (Everything, MIchael Bublé)

    Vad tror ni om detta?

    Helena brud 20 aug: Jag har mixat ihop följande låtar i Mixmeister till en mix på 5.25 min: 
    Johannes Kotschy - And that ´s why I love you
    Ray Anthony – The Hokey Pokey
    Aqua - Barbie Girl
    Right said fred – I´m too sexy
    Carola – Fångad av en stormvind
    After Dark – När ni tar saken…
    Rednex – Cotton Eye Joe
    Grease – You´re the one that I want
    Reel 2 Reel – I like to move it
    Johannes Kotschy - And that´s why I love you

    Har fått hem en massa Ebaypaket och väntar fler den här veckan :)

    Sååå mycket som börjar falla på plats och som kommer att falla på plats de närmsta dagarna. Spännande.


Svar på tråden Augusti 2011 - del 2