Inlägg från: Sassabrassa |Visa alla inlägg
  • Sassabrassa

    Augusti 2011 - del 2

    Någon som funderar kring naglar?
    Jag kan inte bestämma om jag vill göra förlängning eller ej. Har för första gången på flera flera år någorlunda längd på mina egna och tycker det är fint med naturliga naglar så om jag skulle göra förlängning så skulle jag göra mycket korta.
    Hittade ett ställe som gör manikyr med lack, fransk manikyr för 350:-.
    Går iofs att göra själv också, men man kanske borde lyxa till det eller?


  • Sassabrassa

    Nervös. Beställde en kostym till sonen på Ebay nu. Hoppas hoppas den passar. Sååå svårt och dyrt med kostym till grabbar i 12 års åldern. Har ingen lust att lägga ut för mycket heller. Så nu hoppas jag verkligen att den här är bra.
    Har beställt en hel del via Ebay till det här bröllopet. Det mesta har varit bra, men en del har inte alls varit vad jag väntat mig. Men då har jag faktiskt fått pengarna tillbaka och det e ju schysst.


  • Sassabrassa

    Min syster ska sminka mig på bröllopsdagen och i helgen gjorde vi en provsminkning. 
    På höger öga (vänster i bild) har jag lite längre lösögonfransar. Vet inte vilken längd jag ska ha.
    Vad tycker ni?


  • Sassabrassa
    SnartFruSir skrev 2011-07-14 13:56:54 följande:
    Idag har jag påbörjat projektet "gå in mina bröllopsskor". Jag går inte överdrivet mycket på jobbet, men skorna (och sulorna) borde ju forma sig en del ändå.

    Jag och blivande maken provdansade för övrigt lite vals igår, men herregud. Mina vader! Behöver definitivt köpa skor med lägre klack om bröllpsvalsen ska bli av. Jag är redan så mycket upp på två jag kan vara (känns det som) så jag kommer inte orka dansa speciellt länge annars. Tur att låten bara är 1:46 lång...
    Har också börjat gå in mina skor. De skavde bak i hälen. Men nu verkar de ge med sig. :)
    Vi har tränat lite vals, men igår bestämde vi oss för att vi ska dansa en kort kort vals först och sen spexa till det lite så att det blir fart på partyt. Gjorde en mix av lite kul låtar och det kommer att bli kanon. :) Tycker iallafall vi :)
  • Sassabrassa
    SnartFruSir skrev 2011-07-14 15:40:24 följande:
    Jag tycker den vänstra (lite längre) är finast. Men samtidigt ska det inte kännas för onaturligt så du får nästan känna av det själv. Den längre tycker jag får väldigt fin effekt när du ler men det kan vara vinkeln och ljuset också...
    Mmmm jag tror att det lutar åt de lite längre fransarna. :)
    Imorse när jag vaknade så var hela högerögat igensvullet. Fortfarande svullen under ögat. Verkligen inget snyggt. Tänk om något sånt skulle hända på bröllopsdagens morgon? Hemska tanke.
    Jag tror dock att det beror på att vi är hundvakt åt min systers hund. Antingen det eller så reagerade jag på den vattenfasta mascaran som jag köpt och provade igår.
    Hoppas verklilgen att svullnaden lägger sig snart. Jag ser inte klok ut. Hade ju tänkt sticka iväg och träna, men jag får inte i linserna och utan linser har jag inte en chans att se vad instruktören gör.
  • Sassabrassa

     


    Nu har jag varit och provat klänningen hos sömmerskan. Hon har verkligen fixat till den. Beställde ju min klänning på Weddingdresses. Riktigt bra pris. Men den var alldeles för stor och lite dåligt sydda sömmar på vissa ställen.
    Så här såg den ut när jag provade den hemma första gången. Då provade jag med underkjol.

    Och så här ser den ut nu när sömmerskan har fixat med den. Vi ska ta upp den ytterligare lite. Sen ska hon fixa lite med draperingen fram. Stryka och fixa. Har ingen underkjol här och det känns bättre att ha utan.


    Bak är hela släpet och längden kvar som tidigare. Tog ingen bild bakifrån idag men så här ser den ungefär ut, men passformen är bättre och en hel del vidd är borttaget på sidorna.  


  • Sassabrassa
    Mirjami skrev 2011-07-15 11:03:26 följande:
    Det blir nog utan, den faller så fint ändå. Och efter valsen ska jag byta om för att slippa hänga det tunga släpet över arben en lång stund eller att folk kliver på det. Har en ursöt, knälång, vit klänning i spets som blir min festa-klänning på kvällen! Då törs man ge sig på rödvinet med, den är ju lättare att tvätta :)
    Ah smart. Ja släpet blir långt och tufft att hålla upp. Jag har en knälån jättefin röd klänning som reserv. Men kommer nog försöka behålla brudklänningen på.
    Håller på och mixar vår bröllopsdans/showgrej och där har vi lite danssteg... kanske blir svårt att göra dem i brudklänningen... men jag ska försöka iallafall. :)Tror jag.
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2