Inlägg från: Sassabrassa |Visa alla inlägg
  • Sassabrassa

    Augusti 2011 - del 2

    Var på testmake idag. Konstaterade att Nej det där sköter ingen annan än min syster.
    Kan irritera mig så på sminköser och frisörer som står och babblar och tycker att allt är sååå fint och ooooh så snyggt. Det var inte snyggt. Punkt slut.
    Men men nu har jag gjort det iallafall och en del tips som jag kan använda fick jag. Men det blir min syster som sminkar mig på den stora dagen. :)
    Hon vet vad hon gör och hon vet vad jag passar i. :)

  • Sassabrassa
    Pinkgrape skrev 2011-03-31 20:14:35 följande:
    Haha jag tycker det är modigt av dig som ens gick på testmake :P Jag tycker inte om när andra sminkar mig, så kommer göra det själv med hjälp av syster på dagen till ära.

    Vad skönt att du har sånt förtroende för din syster iaf :)
    Ja jag är väldigt glad som har henne att ta hjälp av. Efter den här testmaken tycker jag at jag har fått framträdande påsar under ögonen. Har aldrig tänkt på det tidigare. Undrar om jag reagerar på den svindyra krämen jag köpte av henne eller foundationen. Suck.
  • Sassabrassa
    20110820 skrev 2011-04-06 07:59:54 följande:
    Vi har bokat hotell fredag-söndag, känns skönt att vakna upp även vår bröllopsdag på hotell. En av anledningarna till att vi väljer att bo på hotell istället för att bo hemma är för att alla på min sida är långväga gäster och min familj kommer att bo hos oss så då flyr vi fältet
    Vi har också bokat hotellrum. På samma hotell som festen är och flera av våra gäster kommer att bo på samma hotell. På eftermiddagen dagen efter bröllopet har vi funderat på att ha gemensam brunch för de som vill där vi öppnar bröllopspresenterna. Men vi har inte bestämt något än. Vad tycker ni?
  • Sassabrassa

    Idag ska jag och blivande svärmor till sömmerskan och fixa till min kinaklänning.
    Jag hoppas hoppas hoppas att den blir så bra som jag ahr tänkt mig. Just nu är den för stor i midjan och för lång.
    Var ett tag sen jag provade den nu. Tänk om jag inte gillar den längre??


  • Sassabrassa
    Jeliqa skrev 2011-04-06 17:44:23 följande:
    Idag skickar vi in ansökan om hindersprövning och efternamn! 
    Kollade det här med hindesrprövning och intyget gäller 4 månader efter utfärdat datum, men det står inte när man senast måste skicka in det. Någon som vet?
  • Sassabrassa

    Nu har jag och svärmor varit hos sömmerskan och provat klänningen. Beställde ju klänningen från Kina och sömmerskan tyckte att vissa detaljer var slarvigt gjorda. Men de ändrar hon på. Kommer bli kanonfint.

    Det sömmerskan gör är att fixa till kanten på slitsen. Hon draperar också slitsen lite högre upp för att få det slätare vid magen. Hon tar in en hel del i sidorna på klänningen. Har bestämt mig för att inte ha någon underkjol eller möjligen en liten liten en.
    Sen tar sömmerskan givetvis upp den i längden.

    Vad tror ni?
    Svärmor tyckte att klänningen var fantastisk. Och hon brukar vara ärligheten själv. :)


  • Sassabrassa
    fru2011kanske skrev 2011-04-11 21:26:07 följande:
    Har börjat få svar på inbjudningarna (hittills vill alla vara med hela helgen ) Men är långt ifrån klar med kläder.. Ska verkligen försöka komma iväg och leta underkläder, och beställa skor..
    Jag måste också komma iväg och leta underkläder och skor.
  • Sassabrassa
    Ankie och Jocke skrev 2011-04-12 15:13:10 följande:
    Samma här! Ska börja nästa vecka och skicka dem senast den siste april är det tänkt men så har arbete och sonens op kommit emellan så vi får väl se när de kommer ut. Ska dock inte gifta oss förräns den 27 augusti och de långväga gästerna har fått STD redan.
    Åh samma datum som oss. :)
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2