Inlägg från: Sassabrassa |Visa alla inlägg
  • Sassabrassa

    Oj oj vad ni har kommit långt alla. Vi gifter oss 27 augusti och har lite stiltje just nu. Vet inte vad jag ska ta tag i riktigt.
    Har någon en bra checklista att bjussa på? :)


  • Sassabrassa
    bruden skrev 2011-06-02 16:30:58 följande:
    Jag kör devisen: leta på nätet och plocka ut det jag ska ha, resten åkerSkrattande Skämt åsido... Jag kollade i andras bloggar och olika bröllopssidor och sen komponerade jag min egen checklista utifrån den tid jag har att lägga ner varje vecka.
    Kan säga att det som tagit mest tid är vigsel- och festprogram. Har suttit med det i snart 2 månader och är fortfarande inte nöjd med grafiken/layouten Skäms 
    OK. Ja jag gjorde ett sånt till en av mina väninnor för två år sen så någonstans o datorn har jag ett program som jag tyckte var rätt ok. Sen ska jag bara få dit vår grafiska profil. Men hmm som du säger, det tar nog mer tid än man tror och jag vill ju göra det så bra och personligt som möjligt ju.
    Ska ta tag i det pronto. :)
  • Sassabrassa
    Ilse skrev 2011-06-03 19:54:19 följande:
    Jättefin!!! Min tärna kommer också att ha en röd klänning. Blev inte exakt den nyans som jag tänkt mig, men fin ändå.
    Hur ser den klänningen ut? Jag köpte en till min tärna som inte stämde i färg. Men den håller sömmerskan på och syr om så att den ska passa mig. Tänkte ha den på bröllopsresan :)
  • Sassabrassa

    Hur går det för er tjejer? Nervöa inför möhippor o liknande? Jag har inte varit nervös. Det har känts så långt borta, men igår ringde min blivandes bestman och stämde av deras datum och DÅ blev jag nervös. Men nu vet jag iallafall en dag som deet inte blir på. :)

    Igår började vi med vår vordsplacering. Det är ju inte lätt!!!
    Vi ska ha runda bord och 10 personer vid varje bord. Det blir 7 bord.
    Vad tycker ni? Är det ok att göra ett av borden till "gamlingarnas" bord. Där jag samlar min farmor, farfar, faster och gubbe, moster, gamla dagmamma och hennes gubbe och min pappas sambo? Kan man göra så eller är det bättre att sprida ut dem? De har ju mest gemensamt att prata med varandra om.


  • Sassabrassa
    labbalabba skrev 2011-06-16 14:24:43 följande:
    jag tycker absolut att man kan sätta gamlingarna vid ett eget bord :) Det är ju som du säger att troligtvis har de mer att prata om tillsammans än med dina vänner kanske? Vi kommer nog göra underfär likadant, eller vi ska duka som ett E-bord men kommer nog att placera de äldre bredvid varanda...

    Har inte alls börjat på bordplaceringen faktiskt.. Ska vara lediga nästa vecka så då får vi se till att åtminstone börja på allt sånt! Har knappt börjat på festprogrammet än, har inte skrivit något vigselprogram, brdugummen har inga kläder eller skor och vi ska fixa allt själva :) börjar bli en aning stressad men men.. på måndag ska vi iaf träffa prästen och ta en ny titt på festlokalen! så det går framåt sakta men säkert!
    Har inte börjat med vigselprogrammet heller och min m2b har inte heller några kläder. Han verkar tro att det är hur lätt som helst att fixa. Så jag överlåter det med varm hand till honom och hoppas att han löser det.
    Vi ska kika på festlokalen igen på lördag och sen ska vi träffa prästen nästa vecka vi med. Det närmar sig. :)
    Jag har mer panik än brudgummen... han tycker inte det är någon stress... Gah... det tycker jag. :)
  • Sassabrassa
    labbalabba skrev 2011-06-16 14:45:24 följande:
    haha, precis samma här! han har ju som sagt inte ens köpt några kläder än men tror att det är hur lätt som helst (även om han i vintras provade massa kostymer utan att hitta nån som passade)... jag överlät bröllopsreseplaneringen till honom och efter mkt tjat o gnat har han äntligen bokat flygresan åtminstone! :)
    :) Min m2b tycker jag stressar. Men det är ju en hel del som ska fixas innan den stora dagen.
    Ska ta och sätta ihop en checklista tillsammans i helgen och då får han nog större inblick i vad som måste göras. :)
  • Sassabrassa

    Snart ska vi träffa prästen och vår sångare till kyrkan ska göra sin avstämning med kantorn. Han får en timme på sig innan vigseln att testa igenom allt. Lite tajt om tid, men han är ju proffs så det ska väl gå bra.
    Festprogrammet börjar ta form det också. Och så ska jag till min frisör för provuppsättning idag.
    Mycket som händer nu. Ändå är det ju väldigt lååångt kvar till den 27 augusti och bröllopet. Men tiden går fort.
    Har funderingar på om det är dags att sätta in högsta växeln när det gäller formfittingen nu. Efter en helg med 80-årskalas och 1-årskalas så känns det som jag rullar fram. Kanske borde det bli en nyttig sommar utan en massa godis, tårtor och så... Vin måste man ju dricka lite i sommar, men det andra ska jag nog försöka dra ner på. Vill ju stråla på vår dag såklart. :)
    Pratade med min tärna idag och hon tyckte att det var lite tokigt att ha bröllopet i slutet av sommaren... Hur ska vi kunna motstå alla frestelser... Ha ha... Det är väl bara och stålsätta sig.
    Vi får väl se hur det går med den saken.


  • Sassabrassa
    bruden skrev 2011-06-20 12:55:23 följande:
    Jag gjorde budgeten idag och till vår stora glädje (pga felräkning från min sida) så minskade slutsumman med nästan 17000:-Förvånad Jag hade räknat fel på boendet för våra långväga gästerSkäms Nu blir det gott om pengar till både transport och lite annat. Inte helt fel
    Åh vilken skön grej att upptäcka. :)
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2