Inlägg från: Sassabrassa |Visa alla inlägg
  • Sassabrassa

    Augusti 2011 - del 2

    Har inga direkta helgplaner. Eller jo våra dagar överhuvudtaget just nu består av att jag fixar inför bröllopet och sambon spelar golf. Men det gör mig inget för de stora planerna har vi redan gjort. Finliret tar jag hand om. :)

    Kom precis hem från en tur på stan med blivande svärmor. Vi skulle ordna med brudnäbbskläder och hittade precis allt vi skulle ha. Härligt. :)

    SKa fixa mat till sonen nu och sen tänkte jag sätta mig och fixa med festprogrammet. Ska skriva gästpresentationer... det är inte lätt.  


  • Sassabrassa

    Tack för era kommentarer kring klänningen förresten :)
    Längtar efter att få bära den ordentligt. Hade minskat lite i midjan sen sist och hoppas kanske kunna minska lite till. Tränar stenhårt spinning och skivstång just nu, men ikväll bryter jag av med ett danspass på Friskis. Kanske kan få lite tips på dansmoves till vår bröllopsdans/showdans. :) 


  • Sassabrassa

    Hur gör ni med gästpresentationer i era festprogram? Tycker det är supersvårt. Vissa är ju lätt att skriva om, men vad ör man med personer som vi inte känner så väl (respektives) och som tyvärr är lite små tråkiga...
    Har ngr som jag är osäker på uppskattar en skämtsam beskrivning å andra sidan kanske de tycker det är konstigt om alla andra får det men inte ju de. ????
    Funderar på att korka upp en flaska vin ikväll och släppa loss kreativiteten o så får det bli som det blir. :)


  • Sassabrassa

    Ibland får jag bara ångest över hur mycket allt kostar. Någon mer som har känt av det?
    Pengarna liksom bara rullar just nu. Och så tänker jag på allt som ska betalas sen också. Hjälp!
    Blev småsnål nu. Sonens kostym visade sig kosta 500 istället för 250. Men varför ska inte han få ha riktigt fina kläder egentligen. Grejen är den att han behöver en ny cykel också och så ska vi iväg på en fotbollscup i augusti som kostar massor. Hmm usch... inte bra när jag börjar tänka på detta. Blir liksom dumsnål. 
    Grrrr 


  • Sassabrassa
    Biscuit skrev 2011-07-16 23:54:16 följande:
    ush är så himla less på att klippa ut namnlappar och annat jox som ska fixas, 172 stycken kvar.=(
    Vad har ni dessa namnlappar till?
  • Sassabrassa
    bumbibjörn skrev 2011-07-17 19:46:15 följande:
    Varför lockar bröllop fram de sämsta sidorna hos så många??? Varför kan man inte glädjas åt brudparet o respektera deras önskemål på sin dag?? Kram påer alla!
    Vad har ni råkat ut för?
    Finns många människor som mår dåligt och har svårt att se andra lyckliga just då. Det är tråkigt, men jag tror att det bästa är att vara rak och ärlig och förklara för dem hur man uppfattar deras beteende och kommentarer.
    Ofta vågar vi inte säga till folk som beter sig så. Det är därför de fortsätter. De kanske inte ens är medvetna om sin taskiga attityd????
  • Sassabrassa

    Inatt drömde jag att Knoppalakanen inte passade på stolarna i festlokalen :) Ha ha
    Trodde inte jag skulle kunna bli så där hysterisk och nervös, men om man drömmer om Knoppalakan då är man banne mig på väg, eller?

    Nu närmar det sig möhippa och svensexa. Jag, som inte klarar av överraskningar, tror att jag har listat ut att jag blir hippad den 6/8. För nu till helgen blir det inte och helgen efter det är det svensexa för min blivande och den 12-14 augusti ska vi åka på fotbollscup med sonen... så ja det finns bara den 6/8.

    Undrar vad de har hittat på tjejerna. Spännande och lite otäckt. :)


  • Sassabrassa
    BrideOfFrankenstein skrev 2011-07-20 08:39:39 följande:
    Jag hoppar in här jag också Glad Jag och min blivande gifter oss den 13:e augusti i Göteborg.

    Sassabrassa, jag håller med!!! Har haft en relativt avslappnad inställning till dettta hittepå hela året, men nu när juli kom och jag insåg att "jävlar nu är det bara en månad kvar snart!!", då kom hjärtklappningen och mardrömmarna  haha Flört 

    Vi har ändå det mesta klart, skrivit info om nästan alla gäster och festhäftet ska i princip bara sättas ihop... Sedan är tanken att det ska tränas lite mer på valsen, göra klart spellista (vi ska ha musik på dator) till festen, göra en stor skiss på bordsplaceringen (fast själva bordsplaceringen är klar, puh tog två långa kvällar och tre glas vin var för mig och sambon!), och sista detaljerna i vigselprogrammet.
    Jag tror fasen bara att det är det kvar.. gick också omkring med en lista instoppad i kalendern på allt som varit kvar att göra, det är ju helt underbart varje gång man kan stryka något.
    Välkommen och Wow, härligt att ha så mycket klart.
    Har nästan svårt att ens få ner på en lista vad vi gjort och vad som är kvar.
    Vi har valsen (har mixat ihop en specialgrej som vi måste börja träna på.... hmmm), ngr smågrejer i festprogrammet, vigselprogrammet, träffa prästen (de skulle höra av sig från kyrkan den här veckan, har inte hört ngt än), spellistan har vi inte ens börjat med, stora bordsplaceringen ska vi också göra (vågar inte än, för det kommer säkert falla bort ngn och ändras)
    Sen måste vi ordna transport från kyrkan... Ah vi har massor kvar.
    Grejen är den att sambon är hur lugn som helst... han spelar golftävlingar hela dagarna och är väldigt trött när han kommer hem... så han har en tendens att skjuta upp allt till morgondagen. Suck.
    Vi får ta tag i det ordentligt i helgen.
  • Sassabrassa
    bruden skrev 2011-07-19 12:39:53 följande:
    Nu har jag provat bordsdekorationerna och så här får det bli:


     Lagom av det mesta tycker jag
    Fint. :) Vi har liknande. Fast ljusen runt om och tre röda rosor mitt i och sen röda vattenpärlor under ljusen. och lite gröna blad under rosorna.
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2