Inlägg från: Sassabrassa |Visa alla inlägg
  • Sassabrassa

    Augusti 2011 - del 2

    Förresten... börjar bli nervös för hippan. Sambon har de svensexa för på lördag. Han vet inget alls. Tror att han ska spela golftävling. :) Men de ska kidnappa honom på andra green. Hihi.
    Jag är rätt 100 säker på att min möhippa är helgen efter det. Lördagen den 6/8. Vet inte varför jag är så säker, har bara fått för mig att det är då. Sååå nervös för vad de ska hitta på. Men hoppas och tror att jag slipper förnedringsgrejer. Har verkligen sagt att jag inte vill det.  


  • Sassabrassa

    Imorgon kidnappar de min blivande för svensexa. Han ligger här helt ovetandes och tror att han ska spela golftävling imorgon. De kommer kidnappa honom på andra green. :) :)
    Sliter med beskrivningarna av gästerna... suck vad svårt det är....:(


  • Sassabrassa

    Hej, sitter med vigselprogrammet. Vi tänkte inte att min tärna ska läsa en bibeltext utan en text ur en film. Någon som har förslag på vad jag kan skriva i vigselprogrammet då?


  • Sassabrassa
    SnartFruSir skrev 2011-07-30 19:08:40 följande:
    Det kanske räcker med textläsning? eller typ scen/text ur Prince of thieves kanske (fast med rätt film såklart).
    Beautiful Disaster skrev 2011-07-30 15:44:41 följande:
    Lyckan är total idag! Inte nog med att allt inför bröllopet börjar bli klart så blev jag HIPPAD igårkväll! Jag som var så besviken på mina systrars lama hippa.. Tyvärr kunde inte mina systrar närvara igår och flera andra kunde inte heller. Så det blev jag, min kusin, min bästa vän och min ena svägerska :) Min kusin kom och kidnappade mig på sin motorcykel, fick ha hjälm med spetsgardin på ;) Efter vägen stod de andra två och hade vätskekontroll. Jag fick lite snacks hos min kusin och fick sedan ögonbindel, en bil hämtade oss och sedan fick jag gå utvur bilen och balansera ut på något. En båtmotor startade, efter ett tag blev det tyst. Hörde någon ro en båt och sedan fick jag ta av mig ögonbindel. Där satt vi fyra tjejer vid ett fulldukat bord på en flotte mitt ute på en spegelblank sjö med solen skinandes från en nästan molnfri himmel :D Vi åt och drack, sedan kom en motorbåt stylande förbi. Kvällens uppgift var att åka vattenskidor, jag var mer under vattnet än på ;) Helt plötsligt från ingenstans kom ösregnet, så vi blev bogserade in till land och fortsatte kvällen i en grillkoja :) En helt underbar kväll med många skratt, roliga bilder och massa annat. Fick veta sedan att mina systrar planerat detta tillsammans med min kusin! Idag mår jag som förtjänar, bakis som bara den men lycklig till tusen!
    Elliotts änglamamma - lilla-mirakel.blogspot.com
     Vad roligt för dig! Det verkar som ni haft en toppenkväll. Allt det du fick göra hade jag gärna också gjort :) Din hippa låter också hur kul som helts och menyn helt fantastisk. Jag hade mer än gärna ätit den i alla fall :)

    Idag kidnappade de min blivande som har fått svida om till Stålmannen dräkt. Vad jag kan se på facebook så verkar han ha det bra med mycket öl och skratt. Jag vet att de kört 5-kamp på Liseberg och nu tror jag de skulle äta 3-rätters på kasinot och sedan få en guidad 5-kamp även där inne. Kvällen slutar förmodligen på Hard rock:)
    Själv har jag spenderat dagen på en solig klippa tillsammans med min granne som jag misstänker är starkt involverad i min egen hippa. Eftersom ingen kom och tog mig idag, så tror jag starkt på nästa helg. :)
    Har haft en liknande dag som du. Min sambo blev också kidnappad idag och verkar ha haft en kanondag, efter vad jag sett på bilder. Han dyker väl upp om några timmar. Ska bli kul att höra vad de gjort. Vet att han fått segla segelflyg och det har han verkligen önskat sig. :)
    Själv spenderade jag dagen på en solig klippa med min mamma och två av mina systrar. Solen stekte på riktigt rejält.
  • Sassabrassa
    Skumboll skrev 2011-07-30 19:59:50 följande:
    Blev ingen hippa för mig idag inte men med uteslutningmetoden kan jag nog med säkerhet säga att den är nästa lördag. Bra, då är jag iaf förberedd!

    Imorgon har vi provfotografering, ska bli riktigt spännande!  
    Har med all säkerhet hippa nästa helg jag med. :) Spännande.
  • Sassabrassa

    Ja nu är vi inne i vår månad brudar.

    Tänk att det redan är augusti. Helt otroligt.
    Sambon hade som sagt svensexa i lördags. Det blev en hellyckad dag och han var sååå nöjd och trött igår.

    Själv är jag tillbaka på jobbet efter semestern. Bara att bita i nu de här veckorna fram till bröllopet och sen väntar två veckors bröllopsresa. :) Härligt.

    Det är lugnt på jobbet så det blir ju en del bröllopsfixande...:)


  • Sassabrassa

    Härligt att det börjar närma sig för oss alla. :)
    Jobbat på solbrännan idag.
    Just nu letar vi bil för transport från kyrkan till festlokalen.
    Väntar även jag på underkjol som jag beställt från USA. Hoppas den kommer snart.
    Bokade tid för manikyr idag. Kör två stycken innan den stora dagen. Mina naglar har varit fina hela sommaren men nu är de torra och jag vet hur det brukar bli när jag kommer tillbaka till jobbet. De går av och skivar sig på en gång.
    Har bestämt att en av mina systrar läser en text från en film i kyrkan istället för en bibeltext.
    Ska börja med spellistan till festen snart.
    På torsdag åker vi till Calligraphen i Munkfors för att köpa Bröllopsris och godis till gästerna.
    Men det är mkt detaljer kvar...oj oj oj. Börjar bli nervös.


  • Sassabrassa
    20110820 skrev 2011-08-03 08:42:06 följande:
    En fråga, varför lägga pengar på "bröllopsris" när vanligt ris kostar en bråkdel av det och fungerar precis lika bra?
    Jag lurades nog in i den här bröllopshysterin. Har bestämt att jag ska köpa vanligt ris istället. Någon måtta får det vara på utgifterna. :)
  • Sassabrassa
    Flodis Hjärtat skrev 2011-08-09 13:23:07 följande:
    Nu börjar nedräkningen , för nu går det fort. Den 27 augusti är snart här!!
    Mmm det går superfort nu.
    Fixat placeringskorten idag. Imorgon ska jag fixa klart Vigselprogrammet.
    I helgen ska festprogrammet bli klart.
    Imorgon ska vi till festlokalen och testduka och stämma av alla små detaljer.
    Nästa vecka ska jag på brunf och fransfärgning och brynformning.
    Förstår inte hur jag ska hinna jobba veckan innan bröllopet. Då har vi genrep i kyrkan, manikyr och frisörtid. Hmmm
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2