• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Ninnnis

    God morgon!

    Åh vad skönt att det är fredag idag!

    Hur har ni det?

    Blommis, hur är det med dig? Hade ni en mysig mamma-son dag?

    EA, är du frisk från magsjukan? Har deppmanteln blivit lite lättare?

    Daa, hur är det med dig?

    Ingis, hade du trevligt igår? Gick det bra för maken och Bella?

    Hvidis & Lanovia, har ni sovit ok?

    Villemoa, hur går det med illamåendet?

    Jenny, hur är det med dig?

    Ankan & Bruttan, dagliga rapporter tack

  • Hvidbrud

    Efter 13 timmar i sängen, käns det lite bättre. E är så himla mammig och har sovit som ett foster klistrad mot min mage. Så länge hon fick ligga där fick jag sova och det fick bli så inatt. Drömde om en thailändare med krossad käke som var gängmedlem. Vi skulle fly undan de andra gänget men det vat svårt, mina skor gick i sönder och vi sprang ut i skogen där lövkronorna var som ett tempel, så vackert! Vi kom undan och åkte slalom ner för en lång lång källartrappa. Sen vaknade jag och somnade om. Då hade han blivit munk men en gnistrande orange kappa. Hmm...

  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2010-04-09 08:14:39 följande:
    Sonja, hur gick det på Torson? Klarade ryggen det?
    God morning!
    Jo, det gick bra, men lite öm är jag allt.
    Behöver ju stärka upp magmusklerna och alla andra muskler där omkring som håller bäckenet på plats.
    Men just själva ländryggen gör förstås fortfarande ont. Bränner liksom. Men på sikt ska det bli bra har jag bestämt. Bara att få igång cirkulationen där är ju bra. Samt musklerna. Så jag kommer nog fortsätta med en blandning av Yoga, Torso, Spinning, ja vi får se vad det blir. Men kobran i t ex. Yogan får jag vara försiktig med. Så jag måste vara noga med att känna efter vilka rörelser jag ska göra och inte göra.

    Imorse var jag på Galvanic SPA en anskiktsbehandling. Superskönt!
    Hon sa åt mig när jag kom dit: Men, vad gör du här, du har ju inga rynkor och du har jättefin hy redan Kändes skoj Men det är så skönt att bara få ligga och slappna av och bli ompysslad. Framför allt så blir huden så reeeeen!
  • ingenjörsbruden

    Hej godingar!

    Bella hade precis sådana 1 h sovpass på natten när hon fick sina tänder... effektiv tortyr....men när hon fick alvedon så sov hon mkt bättre....är helt övertygad om att hon hade ont....låg o gnydde emellan åt så alla barnläkare får säga va tusan de vill...mitt gryn hade ONT!

    Men nu sover hon bättre igen....var ju förbered på en helvetesnatt i natt (pga att jag var borta i gårkväll) men hon sov så fint på rygg i knäet på sin pappa när jag kom hem.....så jag gjorde mig i ordning o lyfte sen upp loppan o bar in henne i sängen....sov hela natten som en stock!

    Hade jättetrevligt igår! Kul att träffa kollegorna o få komma ut lite.....o så var maten helt sagolikt god...oxfile med rödvinssås o en klick bearnaisås o klyftpotatis....*drägglar*...synd att vi inte fick efterrätt!

    Sen var vi o såg "Från Huvudvärk till Underverk", Adde Malmberg o en annan kille ( Michael Södermalm) som var jäkligt roliga....
    Summa summarum....Det enda du kan kontrollera är dig själv, allt annat kan du bara påverka. Flyt är ingen tillfällighet, det är en färdighet. För varje minut jag gnäller, förlorar jag 60 sek av glädje.
    Känner att det ligger mkt i det....o gud va jag garvade!

    nähä.....nu knyttar loppan....o jag som skulle kommentera en massa ....*kutar in o slänger in ett par säckar fyllda med hårda innerliga kramar o massor av pussar....kutat vidare*

  • Hvidbrud

    Snor åt mig en kram ur säcken! Härligt att det gick så bra igår!

    Maken och jag leker utfrysningslekrn... Kul. Not. Han gnäller över att jag inte gör mer hemma ( som jag vet han har rätt i för jag gör typ ingenting... Jag ser inte skiten och jag tycker att det är hemtrevligt när det stökar lite, känner mig klaustrofobisk om det är sterilrent!) så igår tog han tag i skiten. (tror han hade en påse som han skulle se hur lång tid det tog innan jag tog den till soporna(hatar sånt!!!)) och gick och surade hela kvällen och vägrade att ens titta åt mitt håll. Grrr!!! Blir vaaansinnig! Och dödstrött på det. Nä. Så jag gick och la mig kl nio. Fy. Orkar inte se honnom idag. Blä blä blä för denna känslan.

  • Villemoa

    Ninnis: jo jag har börjat må lite illa igen men inte som förut. Nu börjar jag jobba igen på måndag så vi får se hur det blir då när man är i farten igen. Min BM sa åt mig att det bara var att ringa om det inte skulle funka.

    Bruttan: vilken underbar BM du har!! Vilken tur vi har som har varsin underbar BM, de är verkligen guld värda!!

    Kramar till alla!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan