• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • passionsblomman

    OBS! han brukar inte få spel varje gång OBS!

    fast det tror jag inte du trodde, men någon annan kanske gör...

    Han är så otroligt intresserad av att titta, ha sin plånbok, räkna vad han har råd med, hur många veckopengar som behövs till en viss sak och så vidare. Han tycker det är skikul att få kika i "sina" affärer. Jag är SÅ gla att vi startade rätt tidigt med veckopeng och att han själv skulle betala för sitt godis med den pengen, se om den räckte och spara ifall det blev något tillbaka. Han är SÅ mycket mera medveten om pengars värde än många av sina kompisar.

  • Ninnnis

    Blommis, jag kan bara hålla med Bruttan, du är så klok! Det vore ett sådant slöseri om du inte får uppfostra fler barn...

    Har det kommit mer blod? Hoppas inte... *ger indianerna sömnmedel så de försover sig*

  • Ninnnis

    Igår hittade jag en bra kombo. Jag körde direkt till träningen efter jobbet och hade en halvtimme över. Eftersom det var 10 grader och sol (om än lite blåsigt) satte jag mig i bilen, vevade ner rutan, lutade sätet bakåt och tog en halvtimmes morfar med solen i ansiktet

    Idag verkar det bli lika fint väder, så i eftermiddag ska jag promenera med en väninna innan det återigen är dags för hockey (förhoppninsvis sista semifinalmatchen...)

  • Hvidbrud

    Åh vill sooooova. Blir galen av att sova längst 1,5h i taget.... Lilla e är underbar men när klockan är halv fem och jag sovit tre timmar, avbrutet, så kan jag inte låta bli att ryta som en lejoninna. Grrrrr!!
    Nä, rise and shine, det känns som om ögonen sitter i fel ögongrop. Huvudvärken fixar kaffet..
    Ursäkta ego klag.

  • passionsblomman

    Nu har jag pratat med CvL-kliniken. De är så trevliga där! Och inget pjoskande, utan sakligt men med värme. Det gillar jag.

    De sa så här:

    *Alla beslut i den här processen är VÅRA, de lägger sig inte i.

    *Våra chanser enligt procentprogrammet var den här gången uppskattat till mellan 25 och 35% vilket hon sa är bra siffror.

    *Ingen panik med ett ev nytt IVF-vi kan göra ett nytt försök efter Eskimåförsöket o vi vill.

    *Det är 20% risk att återupptiningen misslyckas, men OM den lyckas är graviditetschanserna mycket goda på frysisar.

    Summa sumarum-vi kommer att invänta min nästa mens och styra den följande ägglossningen med Pergotime (jag är ju så oregelbunden annars) Det innnebär att ågon gång mellan Kristi Himmelsfärd och Pingst blir det sådär spännande igen och förhoppningsvis en tinad eskimå redo att återföras och visa vad den går för.

    Idag ska jag ha en mamma-son dag med min pojke som jag redan har förmånen att ha i mitt liv. Vi ska åka till Kalmar, gå och luncha ihop och kika i "hans" affärer och så gå på bio.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan