• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Televinken ler! Ååååh, han är så söt. Hittills har han sett ut som Tobbe i En annan del av Köping och tittat så bistert på oss men nu ler han och har dom allra små sötaste skrattgroparna i dom små äppelkinderna. Man vill bara äta upp honom. *kärlek*

  • Telis

    nenne, haha, näe här är det mjölk som gäller och inte kaffe med reaktionen har varit den samma.

    AM, jag har inte hunnit vara så snabb än men förhoppningsvis blir det bara fler och fler leenden så att jag hinner fram med kameran.

  • Telis

    BS, dom där två sista reflexerna har Televinken också men dom två första har jag inte heller sett. Stryker man honom på kinden så somnar han.

  • Telis

    muggles, skönt att det såg bra ut och att det var en bra läkare!

    Fast till mig sa dom att en stegring på ÄL-testet inte behöver betyda att man får ÄL. Testet mäter bara hormonet som säger åt kroppen att äggblåsan ska spricka. Sen ska det ju finnas en äggblåsa med ett ägg i och blåsan ska spricka också och det är inte säkert.

  • Telis

    BS, jo vi använder haklapp nu för han har börjat kräkas så mycket. Fast jag måste säga att han har en osviklig förmåga att putta bort haklappen och kräkas på bodyn istället.

  • Telis

    PB, det låter som en jättebra ide att önska påfyllning till vinkällaren!

    Jag fyller också jämnt i år och funderar lite på att slå ihop födelsedagsfest, inflyttningsfest och typ namngivningsfest. Varken jag eller maken är religiösa så det kommer inte att bli något dop för Televinken och egentligen är han ju redan namngiven eftersom papprena är inskickade till Skattemyndigheten men det kanske ändå vore kul för släkt och vänner att få se honom. Men det kanske verkar snålt att slå ihop tre fester till en?

  • Telis

    Äh, jag vet inte. Jag skulle ju iallafall aldrig orka ha tre fester. Och det är ju inte som om jag förväntar mig att folk ska ha med sig tre presenter.

    Ooo, ska ni till London också?! Jamen, vänta nu, det visste jag ju. Det är med din svärmor, eller hur? Mysigt!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge