• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • smint

    Smygläsaren säger supebra trådstart Ore

    36, favoritchoklad är en pralin från chokladfabriken med lakrits kola i och choklad utanpå och toppad med salt. Har en dotter som blir 2 i mars. Har precis köpt radhus som nu renoveras. Bor i Stockholm ,Nacka. Jobbar med barn inne runt Fru Am`s och Cissis kvarter så sådana frågor kan jag svara på också kan jag gissa mig till.

    Skall försöka hänga med i era diskussioner lite mera, jag har försökt tidigare men hinner knappt läsa i kapp

    Har följt denna tråd i typ 2,5 år så vet allt om er

    Kram

  • smint

    höll på att skriva något annat men ändrade mig så meningen efter vad jag jobbar med skall bort. Jag gissar mig inte till vad jag jobbar med

  • snaily

    Välkommen smint! Smart drag att träda fram på allra första sidan i tråden!

  • fru AM

    Här är jag! Bra start Ore!
    Hjälp en dagisfröken på Ö-malm! Hej Smint!

  • Parnassia

    Hade hunnit skriva detta innan jag insåg att ny tråd fanns...

    Hej på er alla!
    Har massor att läsa ikapp och gör mitt bästa!

    Telis! Jobbigt med inflammationen. Hoppas antibiotikan verkar snabbt!

    PB! Sök jobbet för 17 gubbar, annars kommer du ångra dig. En ansökan är ju ingen "bindande" anmälan, så du kan ju ångra dig sen isf.

    Ego. Tycker det mesta är jobbigt, har en hormonsvacka igen tror jag. Lipar för allt, känner mig fet och ful och orkar inget. Lipade på vägen hem idag för att jag var sen till dagis och bilen nästan var tom på soppa. *suck*

    Ore Trist att dina föräldrar delar på sig. Mina föräldrar gjorde det är när jag var typ 21 och nyss hade flyttat hemifrån. Jättejobbigt även för vuxna, men jag var glad att jag hunnit hemifrån iaf. Kramar och tröst till dig!

    Snaily! Din stackare. Kramar i massor till dig!

  • Parnassia

    Bra start Ore! Jag imponeras av era påhittigheter!

  • viktualia

    Ore - perfa trådstart!!!!

    AM - gallerfilten är här och jag lovar att återkomma om dess ev förträfflighet

    Oupsie - heja dig som sökt jobb! och glöm inte vilken värld du bör meritera dig för *ler menande*

    Snaily - näääääää vad psykande att åka på sjukskrivning och må risigt och allt! *kramar om länge*

    Porchez - japp jag är nästa på tur. Och nån nedtrappning av jobbet finns inte i sikte... eller.. hm... fredag 5/2 "ska" jag ge mig enligt planen.. men jag nojjar nåt alldeles för lappsjuka och uttråkning...

    Smint -

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge