• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • passionsblomman

    Snaily: mitt i allt måste jag faktiskt garva åt att du kan sitta där och göra egna ultraljud, ta blodprover och annat alldeles själv! Det är ju helt absurdt på sitt lilla vis!

    Tänk när du väl är gravid! Du kan ju vinka via skärmen till lilla snigeln vnär du vill då!

  • BrudSommar2006

    Tinga, har ni också problem med att hitta kläder? Vi har ju problem med att Iris är en knubbis så inga vanliga byxor går på henne, det är bara stretch som gäller. Har inte tänkt på att man kan ha motsatt problem, alltså att byxor är för stora...

  • BrudSommar2006

    Oj hjälp, nu kom snön och det är inte lite! Bara sådär.

  • passionsblomman

    Pappershögar och andra högar...

    ..herregud! Tänke er att vi bodde på 40 m2 i tio år...
    ...med ALLT överst och allt i samma lilla rum. Tvätt, papper leksaker...allt!

    Vi har fortfarande massor av högar, men NU har jag ett kontoooooor där jag just nu spridit ut alla pappershögarna i olika avdelningar över golvet, stolen, bordet, soffan...för vidare sortering in i pärmar, mappar och lådor.

    Min sambo har någon slags fobimot att öppna post. En del av hans strutstendenser som ju är märkbara även på andra plan.

    Nu är han dock hundra gånger bättre än när vi träffades. Själv lägger jag i högar "så länge" -precis som AM beskrev. Men ibland får jag ryck och gör hur ordnat som helst.
    Innerst i mig bor en perfektionist. Ytterst regerar en slarvmaja, eller snarare en slöhög kanske. De är i ständig konflikt och det är mitt samvete somhamnar i kläm, någonstans mellan "skärp dig" och "skitsamma"

  • Tinga

    BS - Piff drog ut sin son mycket oftare när han var bebis än vad han gör nu. Faktum är att han aldrig pillar på den, och det gör faktiskt inte de andra barnen på dagis heller. När de är bebisar gör de ju mer okontrollerade rörelser, och då är risken större att ett litet finger kommer in emellan sonden och näsan.

    Vad gäller kläder vill jag inte säga att vi har problem, för de kan ha det mesta, men alltför pösiga modeller går bort, eftersom de är så smala. Jag köper alltså hellre Slim än Regular, om valet finns.

  • Lapinette

    Det snöar i Stockholm nu. Har stoppat in lite mat i micron så jag slipper gå ut. Sitter och läser och printar info inför träningen i helgen. Kommer ju inte ens ihåg vilka klasser jag bokat och när jag tittar nu så förstår jag inte vissa prioriteringar men, men det blir nog skoj ändå ... att behöva stå och träna kl 09.00 både lördag och söndag morgon.

  • fru AM

    Haha! Vad jag känner igen mig! Både i postfobin och i dina två sidor som är i konflikt! Bra beskrivet! Du kan ju uttrycka dig superbra - formulera dig bara i CV-termer så är jobbet ditt på ett kick! När får jag underlaget?


    passionsblomman skrev 2010-01-27 12:17:55 följande:
    Min sambo har någon slags fobimot att öppna post. En del av hans strutstendenser som ju är märkbara även på andra plan.Nu är han dock hundra gånger bättre än när vi träffades. Själv lägger jag i högar "så länge" -precis som AM beskrev. Men ibland får jag ryck och gör hur ordnat som helst.Innerst i mig bor en perfektionist. Ytterst regerar en slarvmaja, eller snarare en slöhög kanske. De är i ständig konflikt och det är mitt samvete somhamnar i kläm, någonstans mellan "skärp dig" och "skitsamma"
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge