• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan, sa dom nåt om vilken dag det blir igångsättning om det inte kommer igång av sig självt? Spännande var ordet sa Bull!

  • Telis

    Inga allahjärtansdagspresenter här och korvstroganoff till middag igår. Vi har lite annat att tänka på här för tillfället. Som att överleva.

  • Telis

    Nu finns Snorkfröken i galleriet!

    Snorkis, jag har mejlat dig länken till galleriet, säg till om du inte fått den!

  • Telis

    Ore, dom pratade på radion för ett tag sen om att man inte skulle ge Alvedon om dom fick lite feber efter en vaccination eftersom vaccinationen "bet" lite bättre om man lät febern vara. Men sa dom inget om det på BVC så kanske det inte är så jätteviktigt.

  • Telis

    snaily, jag håller med dom andra, vilken tomte! Och ja, jag kollade på konståkningen natten som gick så det är klart jag ska kolla inatt också. Synd bara att jag missar sexige Södergren eftersom jag måste gå och lägga mig snart.

    muggles, fick du sex igår och ägglossning idag så är det ju inte helt kört.

    Liten, jag får besök av min mamma på onsdag plus att vi ska till BVC och att jag äntligen ska gå och klippa mig, annars hade jag kanske kunnat tänka mig en fika. Har iofs inte vågat mig så långt bort som till stan än men någon gång ska ju vara den första.

    porchez, åh vad sorgligt, jag får hjärtsnörp.

  • Telis
    snaily skrev 2010-02-15 20:39:21 följande:
    *TelisJag får kolla sexige Södergren åt dig, i alla fall lite grann innan även jag måste sova.
    Tack gullet!
  • Telis

    Fatta att den där lilla Televinken-talibanen skriker hela dagen för att sen sova som en sten hela kvällen i pappas famn. Vad lyckad man känner sig som mamma ...

  • Telis

    Jo, det är klart att rackarn tar ut sig alldeles för tidigt och inte har någon ork kvar till upploppet! Man önskar bara att han skulle terrorisera sin far lite mer som sitter på ett kontor i lugn och ro hela dagarna och sen vara utmattad på nätterna istället för på kvällarna.

    Tinga, ja, jag fick äta upp det så fort jag hade postat det där till Lappis.

    porchez, äsch, så allvarligt var det inte. Visst, det är jobbigt när han skriker utan att man fattar varför men det går i perioder så det är inte jobbigt jämt. Och han är ju hemskt söt när han sover.

  • Telis

    Fast lite dålig känner man sig när man inte förstår vad som är problemet och man inte lyckas trösta honom.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge