• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vad var det mer nu då....

    Jo, håller tummarna för jobbet, Oupsie!! Det är verkligen jobbigt att skriva ansökningar.

    Snaily, guuud vad det låter härligt att åka skidor till en bra restaurang! Ditt lilla lyllos! Har du förresten hört något mer om det där jobbet?

  • Telis

    BS, det gör det säkert! Har Astrid vuxit den där extra centimetern nu så att ni kan börja med bärselen?

    Televinken är nu 55 cm lång och väger 4160 gr så nu ligger han precis på sin kurva igen. Skönt!

  • Telis

    nenne, det var en fejsplant det!

    BS, jag vet faktiskt inte hur hans kurva förhåller sig till andra, det måste jag fråga om!

    muggles, fem minuter för ett ÄL-test? Vad har du för test då? Dom jag hade visade resultatet inom typ 10 sekunder och dom kunde man testa men när som helst på dagen, fast det är väl bra om man inte kissat 10 minuter innan man tar det.

  • Telis
    muggles skrev 2010-02-11 11:38:40 följande:
    Nu har jag rensat bland mina vänner på FB - tror jag går emot trenden Kände bara - varför ska jag ha en massa folk som "vän" på FB när vi aldrig hörs, när de aldrig uppdaterar status (inte för att jag är så väldigt duktig på det heller men det händer ju iaf). Nä bort med dem!
    Tjohoo, jag fick vara kvar!
  • Telis

    PB, jösses vilken tur att den lilla pojkspolingen kom idag och att han visste vad han gjorde!

  • Telis

    Snorkfröken, mitt svar är att det är omöjligt att veta mer än ett halvår i förväg. Om det är möjligt att boka avbokningsbara biljetter och tacka nej till bröllopet med relativt kort varsel så skulle jag chansa.

  • Telis

    Jag har visserligen typ dubbelt så många krukväxter som AM, dvs fyra, men i övrigt håller jag med henne. Jag har verkligen ingenting att bidra med i en trädgårdstråd.

  • Telis

    Parnassia, jag är grymt nöjd med min Nokia 5800 Xpress Music, den har allt jag vill ha (bla bra radio, musikspelare och kamera och gps - förutom att man kan ringa med den förstås ). Jag får ladda ner obegränsat med musik till den (eller till min PC) under ett år och sen behålla musiken. Jag betalade 3000 för den. Det enda jag kan komma på som kanske inte passar alla är att den bara har en pekskärm och inga knappar, det kanske stör en del? Men å andra sidan har man ett qwerty-tangentbord på pekskärmen.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge