• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nu finns porchez i galleriet också! Snygg som få!

    porchez, du har fått länken till galleriet per mejl!

  • Telis

    Det var ju kul att ni tyckte att det var kul med talibanuttrycket men för tydlighetens skull får jag poängtera att det inte är jag som har kommit på det. Det verkar vara det nya modeordet i bloggvärlden, folk har talibanbarn hemma och dom har stött ihop med talibaner i postkön (det gjorde väl AM för ett par veckor sedan?) osv.

    koko, jag tror inte att han inte tål mjölk, dels är ju det så sällsynt och dels så skriker han inte mer än normalt. Det är bara jag som har onormalt svårt för att hantera hans skrik, jag blir så grymt frustrerad av att jag inte begriper vad som är problemet och att jag inte vet vad jag ska göra för att hjälpa honom. Televinken är världens sötaste och snällaste A-barn, det är bara jag som har problem med föräldraskapet.

  • Telis

    Vickan, enligt min barmorska så finns det dom kulturer där det hör till att man ska skrika (likaväl som det finns dom där man inte säger ett pip) även om man inte har så värst ont. Tänk dig att det var en sån kvinna.

    Stort lycka till imorgon! Fy sjutton jag är inte avundsjuk på dig som (kanske) blir igångsatt men förhoppningsvis är väntan nu jobbigare än när man väl är uppe i det och har ett jobb som ska göras. Kramar!

  • Telis
    BrudSommar2006 skrev 2010-02-16 13:30:34 följande:
    Hm, när är de egentligen tillräckligt gamla för att hasa sig fram lite på längdskidor?
    BS, jag var i fjällen för första gången när jag var tre år men då hade jag fuskat hemma på gatan innan. Och förra året stötte vi ihop med en svensk kille på drygt två år i alperna som åkte slalom. (Mja, han svängde väl inte så mycket men han hade iaf slalomutrustning. ) Det är aldrig för tidigt att börja.
  • Telis

    PB, du säger att du "förmodar" att man kan spela in på DVD-spelaren, vet du att man kan det? Det finns ju dom som inte kan det utan bara spela upp skivor.

    Annars finns det DVD-spelare som kan bränna skivor, då behöver du tomma, inspelningsbara DVD-skivor. Dom ser ut som CD-skivor men rymmer mycket mer. Det finns också DVD-spelare som har en inspelningsbar hårddisk, precis som en dator. Då behöver du inga skivor alls.

  • Telis

    muggles, ja precis! Vad härligt det måste vara när dom kan säga till om vad som är fel. Nu när han skriker trots att man gett mat, bytt blöja osv så tror jag att han har magknip men jag vet ju inte och jag blir så ledsen av att jag iallafall inte kan göra något åt det.

  • Telis

    Här har Televinken och jag sovit 2,5 timmar på eftermiddagen, tätt ihop i sängen. Så himla mysigt!

    Fast jag har börjat få ont i huvudet igen. Jag har haft mycket ont i huvudet i mitt liv, oftast spänningshuvudvärk men migrän ett par gånger om året. När jag var gravid hade jag ont i huvudet två dagar under första månaden, sen inte en enda dag med huvudvärk under åtta månader, det var helt fantastiskt! Men nu är den alltså tillbaka igen. Man undrar ju hur det kan vara spänningshuvudvärk egentligen, jag var ju inte mindre spänd eller stressad under grviditeten?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge