• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snygg TS, Ore!!

    Parnassia, hoppas att dagen idag känns bättre än dagen igår. Kram!!

    Stackars dig, snaily, det lät inget kul med vätska i buken! Får man fråga hur du kollade själv, var det med VUL-maskinen för kor? Det låter iallafall mysigt att ligga i soffan med en snöstorm utanför och en korv på fötterna.

    Välkommen hem porchez, hur var semestern?!

    EA, äsch, vad synd att det kom in ett bud till! Det är alltid sjukt läskigt med budgivningar och när man väl har vunnit en så kan man få lite ont i magen ett tag men oftast blir man ju väldigt nöjd med sitt köp när man hunnit vänja sig, så jag hoppas att ni får huset även om det blir en aning dyrare än vad ni tänkt er. Min svärfar brukar alltid säga att man ska ta i så man kräks när man köper bostad, det brukar löna sig. Jag vet inte hur rätt han har egentligen men det har funkat för oss.

    Heja PB! Du verkar verkligen vara en fantastisk mamma som inte tar någon skit.

    Cicci, läskigt med lilla Skorpan och att det går så fort för dom små att bli uttorkade! Hoppas att alla mår bra nu iallafall!

    Tack för input om sovpåsar! Jag ska fundera lite till, vår lillkille verkar vara väldigt varm av sig så dom vadderade ser lite för varma ut samtidigt som helt ofodrade känns lite väl tunna. Fast om koko har någon sommarvariant så kanske man kan ha en sån på vintern.

  • Telis

    Jag har aldrig funderat på någon sån där där free-fucks-lista men Johnny Depp finns helt klart med på en Skulle-inte-ta-i-med-tång-lista. VAD ser ni hos honom?!

    Hans Wiklund kanske skulle platsa dock på FF-listan...

  • Telis

    nenne, näe, dom är små och ser elaka ut, och så är han alldeles för kantig i ansiktet.

    Aaaaaah, högst upp på min lista skulle jag nog sätta Rupert Penry-Jones - lite engelsk public school-typ ... *dånar*

  • Telis

    snaily, ja jag gillar nog den där typen som inte sticker ut för mycket och som är så uppenbar. Sen är det ju såååå sexigt när dom pratar brittiska att det ger tjugo pluspoäng bara det medan amerikanska ger femtio minus redan från början.

  • Telis

    nenne förresten, ska ni göra KUB eller när blir nästa UL för er?

  • Telis

    nenne, äsch, det är väl bara en och en halv månad dit? Det kommer att gå jättefort.

  • Telis

    Ja, Brolin är jag också lite chockad över, det får jag erkänna.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge