• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Krya på dig, Liten! Vad skönt att ha morföräldrarna på så nära håll.

    Fast jag har världens sötaste svärmor som kan tänka sig att åka till Stockholm över dagen med kort varsel bara för att hjälpa till med Televinken och då har hon ändå tjugo mil hit.

    nenne, v 13 redan - weheeeee! Grattis!

    Lycka till eftermiddag, Vickan!

    Idag hade Televinken kunnat haft namnsdag men det har han inte, det funkade inte vårt efternamn. Men vi får väl skicka en namnsdagshälsning till Skåne istället, grattis Max!

  • Telis

    Jag kände inget förrän i v 20-21 tror jag men det var worth waiting for.

  • Telis

    nenne, jag tänker på det varje dag och hoppas såååå att det ska funka!

    AM, nu har jag lagt in lite fler bilder på Televinken på FB. Fast alla är från BB och han är INTE söt på alla, täckt i fosterfett och med den fulaste mössa som någonsin skådats.

  • Telis

    Ååååh, massor med kramar, koko!! Hoppas att du lyckas vända på Lillebrors dygn, det där låter som psykisk terror. Jag håller tummarna och tänker på dig i dag (och i natt)!

  • Telis

    AM, jag har blivit av med den där allmänna sjukkänslan och det konstiga magontet efter jag började med penicillinet. Däremot har jag fortfarande ont efter själva snittet och har börjat blöda igen så det känns lite drygt. Men det är jätteskönt att inte känna sig så där sjuk som jag gjorde för en vecka sen!

  • Telis

    fru AM skrev 2010-02-01 10:05:37 följande:


    Haha - tyckte nog att han var söt ändå! Skönheten lyser igenom både fosterfett och sjukhusmössa.


    snaily, klart att du bara får ligga under filten idag!! Jag tror inte heller att det är någon skillnad mellan Ovitrelle och Pregnyl, kanske bara en kostnadsfråga? kramar!!
  • Telis

    AM, ja jag har självklart googlat och kommit fram till att det är normalt att börja blöda på nytt i omgångar. Lite trist bara eftersom jag knappt har blödit något alss efter BB. 6-8 veckor tycker jag är lite onödigt länge, vad ska det vara bra för liksom?

    Nej, nu måste jag klä på mig och bege mig till BVC för vägning.

  • Telis

    nenne, nu har du fått lite bilder på mejl. Hoppas inte Hotmail storknar.

    nenne igen, jag fick lyssna på hjärtljud tidigt hos barnmorskan, kanske på andra besöket?

    Vickan, skönt att det känns bättre efter tuppluren. Ibland är ens hjärna verkligen mästare på att rusa iväg bland en massa läskiga tankar, särskilt när man ligger och inte kan sova.

  • Telis

    Liten, jag förstår precis hur det känns! Sista månaden ÄR jobbig! Hoppas att tiden går fort nu och att Ännu Mindre kommer så fort hon/han är färdigbakad.

    Vickan, ooh vad skönt! - hur går det förresten med den där magbilden, *någon* magbild måste ni väl ändå ha att visa Trollet (och oss här) så småningom?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge