• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan, jag tror att läckande fostervatten är som en kraftig flytning mer är som kissnödighet. Killen kanske har flyttat sig lite längre ner bara så att han trycker på blåsan?

  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-02-07 21:17:08 följande:
    POTATISMJÖL!?! Du, den var faktiskt ny. Mycket har jag hört av knep, men inte det!
    Stärkelse vettu, för att dom ska orka stå längre.
  • Telis

    Hej EA, man brukar börja på dag 21 för att det är en vecka efter ägglossningen (den statistiska ägglossningen alltså om man har en normal cykel på 28 dagar), man vill helt enkelt vara säker på att ÄL har varit innan man börjar spreja för att äggblåsorna ska ha hunnit försvinna.

    Jag som har haft sen ägglossning på dag 18 istället för dag 14 började alltid spreja på dag 24 eller 25 istället för dag 21.

    Jag vet också att man kan börja med den på dag 3 (tror jag det är) så det borde inte vara några problem att börja med sprejen någon annan dag än dag 21.

  • Telis

    Här har jag också gått upp alldeles för tidigt idag, flera gånger faktiskt.

    Första matomgången var kl 1, kom i säng vid 1.45 igen. Sen 3.15 var det dags för nästa och efter den var han superpigg så då hann han äta och bajsa två gånger till samt kräkas oräkneliga gånger innan han somnade om så när jag äntligen hade hunnit pumpa ur brösten också var klockan 5.30. Åsså var det dags för ny matning kl 7...

    Jag ångrar ju inte Televinken förstås men just nu övergår det mitt förstånd varför man skaffar fler barn än ett när man vet hur det är, före det första är man ju lyckligt ovetande.

  • Telis

    Sen blir jag galen på att han låter så mycket när han sover också. På dagarna sover han tyst som en mus i min famn eller i barnvagnen men på natten förvandlas han till en liten gris i spjälsängen som stönar, gryr, fiser och suckar och pustar i sömnen så att det är helt omöjligt för mig att sova när jag väl får. (Maken trynar också som en gris, fast inne i gästrummet, eftersom han ska upp och jobba.) Det känns som om det enda alternativet är att flytta över spjälsängen till hans eget rum men det känns så himla taskigt att han ska behöva sova alldeles ensam där inne, han är ju inte ens en månad gammal stackarn.

  • Telis

    Den där glömskan är nog viktig för mänsklighetens överlevnad. Nu när han ligger här och snusar så sött (och tyst, den förgrymmande lilla ongen) så är det så att även jag glömmer hur förbaskat jobbigt det kändes inatt.

    Ska prova med öronproppar inatt, som han gastar när han vaknar och är hungrig så är det uteslutet att jag skulle missa det.

  • Telis

    Men herregud, man får ju sätta saker i proportion också. Jag följer den här bloggen: faschingseskapader.blogspot.com/ Det är en pappa som skriver, underbart bra och fruktansvärt sorgligt, hans fjortonårige son blev ihjälkörd av roslagsbanan i Täby Kyrkby för tre veckor sedan och nu är det begravning imorgon. Vad är väl lite sömnlösa nätter?!

  • Telis

    Vickan, soooooooooov! Och passa på att njuta av att äta en varm middag med båda händerna.

    Idag har världens bästa svärmor varit här och hjälpt till med Televinken, det har verkligen varit fantastiskt skönt. Och så har vi ätit mängder av mögelost och bresaola och salami, åååh vad gott det var och vad jag har längtat!

  • Telis

    Jaa, och dessutom så säger hon att det bara är att säga till så kommer hon som ett skott över dagen bara för att gosa med T och hjälpa mig med det jag vill. Då har hon ändå runt tjugo mil till Stockholm.

  • Telis

    Ja just det ja, grattis till jobbet, Snorkfröken!


    viktualia skrev 2010-02-08 19:51:28 följande:
    hm.. förhåller mig grymt tveksam... eller ja.. vem vet.. har tömt magen den andra vägen sedan dess också... men känner fortfarande inget spännande i magtrakten...
    Kräkningar har jag inte hört talas om som start på en förlossning men "den andra vägen" är ju en klassisk start!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge