• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    porchez, PB och Ore är mästerliga debattörer mot brudöverlämning. Sen är vi väl några latmaskar till här som är emot men som inte orkar ta den debatten gång på gång.

  • Telis

    nenne, okej det var ju skönt att det varken var bråck eller gallsten men tunn bukhinna låter ju jätteläskigt! Hoppas att det inte krävs något annat än att ta det lugnt!


    Magbild! Magbild! Magbild! Magbild! Magbild! Magbild! Magbild! Magbild! Magbild!
  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-22 20:04:03 följande:
    Så då skulle vi vilja bli strösslade från någon fin utsiktsplats, typ ett fjäll, men ska man skriva ett testamente för sånt?
     

    Vemdalsskalet kanske?

  • Telis

    Stackars Gulle-Hektor!


    Tack för länken, Vickan!


    muggles, jag har också fått papper på det där och det står förtryckt i min deklaration. Avdraget är ju redan gjort så det kan man inte göra igen, däremot så tror jag att det ska stå med i deklarationen eftersom det finns ett maxbelopp.

  • Telis

    Kära nån, så här sent har jag inte varit uppe på länge. Nu mot sängen!

  • Telis

    Gomorron!


    muggles, ja vi renoverade ju badrummet i lägenheten så det ska vi göra avdrag för. Man behöver inte skicka in några kvitton innan Skattemyndigheten ber att få se dom.


    muggles igen, gulligt av din man att lova att hjälpa din mamma ekonomiskt om det händer något. Jag har bara avkrävt min make ett löfte om att han ska ringa min mamma två gånger i veckan om det händer mig något och det har han gått med på. Min mamma klarar sig nog ekonomiskt men däremot är hon väldigt, väldigt ensam.


    Hattis, ja jag har alltid varit kvällstrött och tyckt att det har varit underbart att få gå och lägga sig men det har nog blivit ännu "värre" nu när man ska upp vid kl 3 och kl 5 också.


    Vi fick veta igår att en kompis blivit opererad för bröstcancer, vi skulle vilja göra något för henne, maken och jag. Jag funderar på att skicka ett Delicard, är det någon som har en bättre ide/sajt?


    Nej, nu ska jag gå och prata med Televinken, han ligger och pratar för sig själv i babygymmet. Jag måste nog klippa mig kort snart förresten, han gillar redan att dra mig i håret och jösses vad stark han är.

  • Telis

    nenne, ååååååh, vilken fin liten mage!!! Ska genast lägga upp den i galleriet!

  • Telis

    Jag tycker att den ser ut som min mage ungefär (alltså när jag var gravid, inte nu) och det var ju en kille. Fast allt annat tyder ju på en tjej så man får nog strunta i det där med hur magen ser ut.

  • Telis

    PB, äsch hans huvud är inte mycket att se ändå.


    Maken brukar få ett Delicard från jobbet i julklapp varje år så vi har lite tjusiga Creusetformar osv här hemma. Tycker att det är suveränt att han (eller jag egentligen ) får välja sak själv istället för att alla får samma sak som ingen sen använder.

  • Telis

     


    Lapinette skrev 2010-04-23 14:40:37 följande:
    Nej, men ost och så lite kryddigt! Jag får ta med mig en bukett med liljor för att spä ut doften lite. Mig gör inte ostdoften något, jag tycker det är den del av charmen men det kanske finns andra som inte gillar ost?!

     


    Lappis, hahaha, jag avskyr lukten av liljor också.

  • Telis

    Åh, PB, en blomfråga! Vad heter dom vårblommor man ser ute i trädgårdarna nu? Dom har små klockformade blommor, eller hur man nu ska beskriva dom, sitter kanske 3-5 st på varje stängel liksom. Dom är vita fast inte så klart vita som snödroppar utan mer vita med en lite isblå ton i sig?

  • Telis

    PB, tack! Visst var det det, dom på femte raden uppifrån är precis såna som jag menade! Jag hade ingen aning om att scilla kunde vara så ljusa och ha blommorna så tätt ihop. b

  • Telis

    Har besök här och hinner inte säga mer än: snaily, jag mådde inte heller illa och Televinken är den sötaste och raraste lilla gullekille man kan tänka sig! Försök att inte oroa dig mer eller läsa för mycket strunt på nätet (utom det vi skriver här förstås). Kraaaaaam!

  • Telis

    Kvällens middag blev förresten ruccolaspäckad pepparfile med rotfruktsgratäng följt av tarte tatin. Mums!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge